Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Θα ηθελα απο 1,5 2,5 4 6 απο 100 κομματια μονα συν αντιστοιχα σε διπλα.
Εχω αποθεμα αλλα να τα δοκιμασω μιας και δηλωσα ενδιαφερον.
Μεγαλυτερα εχω νουμερα εχω αρκετα.

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ψάχνουμε 4α άτομα για να παραγγείλουμε τα παρακάτω End Sleeves της Knipex

Απλά από 0,5 έως 4,0 mm2 από 200 τεμάχια και τα αντίστοιχα διπλά από 40 τεμάχια, συνολικά 1200 τεμάχια ανά άτομο.

Τελικό κόστος ανά άτομο 21 ευρώ και μέσο κόστος τεμαχίου 0,017 ευρώ

Βρε παλικάρια αντί να κάνετε παραγγελίες από εξωτερικό, γιατί δεν παίρνετε από Καυκα τα ακροχυτώνια της SAS; Τα χρησιμοποιώ πάνω απο 2 χρόνια ποτέ δεν είχα προβλημα. Μια χαρά ποιότητα έχουν και σχεδόν ίδια τιμή. Στο site του ο καυκας δεν έχει ολα τα είδη, στο καταστημα βρίσκεις όλες τις διατομές/τυπους. Ειδικά αν έχεις κάποιον φίλο ηλεκτρολόγο μπορεις να τα παρεις με εκπτωση καλη.

Αν καποιος δεν εχει γνώστο και ενδιαφέρετε μπορεί να έρθει να παμε παρεα σε ενα καταστημα καυκα και να χρησιμοποιήσει την δικια μου εκπτωση. Καταστημα ψυχικόυ βολευει.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Βρε παλικάρια αντί να κάνετε παραγγελίες από εξωτερικό, γιατί δεν παίρνετε από Καυκα τα ακροχυτώνια της SAS; Τα χρησιμοποιώ πάνω απο 2 χρόνια ποτέ δεν είχα προβλημα. Μια χαρά ποιότητα έχουν και σχεδόν ίδια τιμή. Στο site του ο καυκας δεν έχει ολα τα είδη, στο καταστημα βρίσκεις όλες τις διατομές/τυπους. Ειδικά αν έχεις κάποιον φίλο ηλεκτρολόγο μπορεις να τα παρεις με εκπτωση καλη.

Αν καποιος δεν εχει γνώστο και ενδιαφέρετε μπορεί να έρθει να παμε παρεα σε ενα καταστημα καυκα και να χρησιμοποιήσει την δικια μου εκπτωση. Καταστημα ψυχικόυ βολευει.

Δεν έχουμε γνωστό και δεν γνωρίζουμε τις τιμές πέραν από αυτές που ανακοινώνει στο Site του.

Εάν θέλεις να βοηθήσεις μπορείς να μας πεις τιμές για τα παρακάτω ακροχιτώνια με μόνωση:

0,50 white
0,75 grey
1,00 red
1,50 black
2,50 blue
4,00 grey
6,00 yellow
10,00 red

σε απλά και διπλά και ποσότητα ανά συσκευασία για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε συνολικό κόστος και ανά άτομο.

Πιθανότατα με τις εκπτώσεις προς τους Επαγγελματίες να είναι φτηνότερα οπότε εφόσον συμφωνούν όλοι οι εμπλεκόμενοι τα παίρνουμε από Κυακά.

θα με ενδιέφεραν και εμένα αλλά νούμερα 1,5 - 2,5 - 4,0 - 6,0 - 10,0 (50 τεμάχια) άντε λίγα 0,75 που είναι αχρείαστα..(το 0,5 και το 1,0 τα θεωρώ άχρηστα για εμένα)
και τα διπλά τους στα μισά τεμάχια..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Δεν έχουμε γνωστό και δεν γνωρίζουμε τις τιμές πέραν από αυτές που ανακοινώνει στο Site του.

Εάν θέλεις να βοηθήσεις μπορείς να μας πεις τιμές για τα παρακάτω ακροχιτώνια με μόνωση:

0,50 white
0,75 grey
1,00 red
1,50 black
2,50 blue
4,00 grey
6,00 yellow
10,00 red

σε απλά και διπλά και ποσότητα ανά συσκευασία για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε συνολικό κόστος και ανά άτομο.

Πιθανότατα με τις εκπτώσεις προς τους Επαγγελματίες να είναι φτηνότερα οπότε εφόσον συμφωνούν όλοι οι εμπλεκόμενοι τα παίρνουμε από Κυακά.

Θα περάσω απο καυκά αυριο-μεθαυριο και θα σας πω τις τιμές που παίρνω. Να ξεκαθαρίσω βεβαια οτι η χρωματολογία στον καυκά αλλαζει. Π.χ. το 2,5 ειναι γκρι, το 4,0 πορτοκαλι, το 6,0 πρασινο κλπ. Θα ρώτησω οπως και να έχει και αν δεν σας ενδιαφερει η διαφορετικη χρωματολογια και σας βγαινουν πιο φτηνα μπορουμε να τα αγοράσουμε.

Θα περάσω απο καυκά αυριο-μεθαυριο και θα σας πω τις τιμές που παίρνω. Να ξεκαθαρίσω βεβαια οτι η χρωματολογία στον καυκά αλλαζει. Π.χ. το 2,5 ειναι γκρι, το 4,0 πορτοκαλι, το 6,0 πρασινο κλπ. Θα ρώτησω οπως και να έχει και αν δεν σας ενδιαφερει η διαφορετικη χρωματολογια και σας βγαινουν πιο φτηνα μπορουμε να τα αγοράσουμε.

Αψογος!
Με ενδιαφερουν και εμενα καποια νουμερα και τον Αχιλλεα.

Παιδιά η γυναίκα μου ενδιαφέρεται να αγοράσει μαχαίρι μπουγάτσας σαν αυτό.
Ξέρει κανείς από πού μπορώ να το βρω Αθήνα;

Πας στο Αιγαλεω για παραλαβη αφου εχεις δωσει παραγγελια μεσω τηλεφωνου http://coozina.gr/store/product.php?productid=11429&cat=237&page=2

Ευχαριστώ Μιχάλη, δεν ειναι το ίδιο, δλδ αυτό που ψάχνει.

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ Κυριάκο και Μιχάλη για τις απαντήσεις σας.

http://www.rockwell.gr/product/kitchen-heavy-cleaver-65-kai-ken-onion-serie γενικά ψάξε στο σιτε ή πήγαινε από εκεί. Είναι πολύ εξυπηρετικοί κ ίσως βρεις και οικονομικότερα αν δεν θες kai.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

http://www.rockwell.gr/product/kitchen-heavy-cleaver-65-kai-ken-onion-serie γενικά ψάξε στο σιτε ή πήγαινε από εκεί. Είναι πολύ εξυπηρετικοί κ ίσως βρεις και οικονομικότερα αν δεν θες kai.

Ευχαριστώ αλλά πες μου, σίγουρα δεν κάνεις πλάκα. 384 ;! χαχαχα Έπαιρνα παγκοπρίονο...έψαξα το site αλλά δεν έχουν αυτό πού ζητάει. Καλά αυτοί σε ποιους απευθύνονται;
Ελληνικό site με ούτε μια λέξη ελληνικά.

Ευχαριστώ αλλά πες μου, σίγουρα δεν κάνεις πλάκα. 384 ;! χαχαχα Έπαιρνα παγκοπρίονο...έψαξα το site αλλά δεν έχουν αυτό πού ζητάει. Καλά αυτοί σε ποιους απευθύνονται;
Ελληνικό site με ούτε μια λέξη ελληνικά.
Δεν το έψαξα πολύ για να σου βρω πιο οικονομικό. Θεώρησα ότι θα έχει. Το συγκεκριμένο είναι δαμάσκηνο ατσάλι κ για αυτό είναι τσιμπημένο. Από το μαγαζί έχω ψωνίσει αρκετές φορές (στο Κολωνάκι, παίζει κ σε μια διαφήμιση). Οι άνθρωποι είναι γνωστες χαμογελαστοί, κ γενικά βρίσκεις ο,τι χρειάζεσαι χωρίς να παραγγέλνεις κλπ. Νιώθεις ότι δεν είναι στην Ελλάδα της κρίσης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Θα κόβεις με παγκοπρίονο bosch την μπουγάτσα!

Αυτό σκέφτηκα και εγώ... χαχαχα

Δεν το έψαξα πολύ για να σου βρω πιο οικονομικό. Θεώρησα ότι θα έχει. Το συγκεκριμένο είναι δαμάσκηνο ατσάλι κ για αυτό είναι τσιμπημένο. Από το μαγαζί έχω ψωνίσει αρκετές φορές (στο Κολωνάκι, παίζει κ σε μια διαφήμιση). Οι άνθρωποι είναι γνωστες χαμογελαστοί, κ γενικά βρίσκεις ο,τι χρειάζεσαι χωρίς να παραγγέλνεις κλπ. Νιώθεις ότι δεν είναι στην Ελλάδα της κρίσης.

Σε ευχαριστώ για τον κόπο και χρόνο σου αλλά είπαμε να της πάρω κάτι οικονομικό. Παίζει 13-17 αλλά Θεσσαλονίκη. Θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζι τους.

Κυρία μου και κύριοι,
Ο αγαπητός αρχιμαστορας Babis K. εξέφρασε την επιθυμία προμήθειας πρεσων ακροχιτωνιων, μετά την ενασχόληση του με το άθλημα.
Ενδιαφέρεστε ;
d8e82add949e707a6ca17ac2178e2f09.jpg

clopyright panava

Το μονο που θελω ειναι να ξέρω το πλήθος, ώστε να φορτώσω την Revolut (thanks Diabolic) ανάλογα.
Οι 2 πένσες που πήραμε ήρθαν στα 13 η μια.
Προθεσμία μέχρι 25/5.

Sent from my iPad using Tapatalk

Last edited: