Εντυπώσεις από την Έκθεση

Τότε τον βρήκαμε.
Αυτός που αγοράζει-ακριβαά για να πουλάει μούρη- χωρίς να τον επηρεάζουν οι μοντέλες είναι μόνο ο Σ´´´´ς :BDGBGDB55:

Last edited by a moderator:
Ας συνεχίσουμε με τα εκθέματα,

εμένα μου άρεσε αρκετά το Wilson 8 καθώς και τα μεγάλο πάνελ της Audio Technologies, αν και τα τελευταία δεν θα τα έβαζα ποτέ στο σπίτι μου γιατί είναι πολύ μεγάλα και άσχημα σαν ηχεία .

Κάποια συστήματα νιώθω όμως ότι παίζουν καλά μόνο με συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Ποιος χαϊεντομαγαζάτορας τόλμησε να βάλει ροκ κομμάτια, έστω Dire Straits ???

ΚΑΝΕΝΑΣ !!!

http://www.youtube.com/watch?v=yQoZmYUuvXw

εμένα μου άρεσε αρκετά το Wilson 8 καθώς και τα μεγάλο πάνελ της Audio Technologies, αν και τα τελευταία δεν θα τα έβαζα ποτέ στο σπίτι μου γιατί είναι πολύ μεγάλα και άσχημα σαν ηχεία .

Κάποια συτήματα νιώθω όμως ότι παίζουν καλά μόνο με συγκεκριμένο πρόγραμμα.

ΚΑΝΕΝΑΣ !!!

Dire Straits !!! να ακουσω αυτο το συγκροτημα σε εκθεση χαι εντ !και να πω μπραβο επιτελους !!!!

εδω που παω σε κανα μαγαζι μονο κλασικη ακουω να παιζουν .....
λες και τα ηχεια παιζουν μονο κλασικη ...
η λες και δεν μπορεις να αξιολογησεις ηχειο αν δεν παιζει κλασικη !:furious3:

Παρεμπιπτόντως στο δωμάτιο του avclub η παρέα ήταν ζωντανή και με το χαμόγελο στα χείλη. Τα ηχεία της Sansui (δεκαετίας 70 ή 80 ?) έπαιζαν μουσική χωρίς να ψάχνεσαι για το αν ακούστηκε καλά το καμπανάκι και η πορδή του Μασακέλα στο 12 τρακ 1:34 .

Dire Straits !!! να ακουσω αυτο το συγκροτημα σε εκθεση χαι εντ !και να πω μπραβο επιτελους !!!!

εδω που παω σε κανα μαγαζι μονο κλασικη ακουω να παιζουν .....
λες και τα ηχεια παιζουν μονο κλασικη ...
η λες και δεν μπορεις να αξιολογησεις ηχειο αν δεν παιζει κλασικη !:furious3:

Γιατί είναι πολύ απλό φίλε μου. Ελάχιστα ηχεία-συστήματα μπορούν να παίζουν ροκ και να την αισθάνεσαι τη μουσική.

:HTEHETH63:

Last edited:

ΚΑΝΕΝΑΣ !!!
Εγώ στην έκθεση γύρισα με τα εξής CDs:
Anglagard - Hybris
Porcupine Tree - Fear Of A Blank Planet
Dire Straits - The Very Best Of HDCD
Eagles - Hell Freezes Over XRCD
Μόνο στην αντιπρόσωπο της Bosendorfer και φυσικά στην Lamm δεν άκουσα τα δισκάκια μου...
Στην πρώτη ο πολύ φιλικός αντιπρόσωπος μου είπε μόλις έβαλε το Ifran Klarhet Till Klarhet των Anglagard ότι δεν βάζει ηλεκτρονικά όργανα (τα keyboards δηλαδή για όσους δεν κατάλαβαν) γιατί έχουν DC και θα του κάψουν τα ηχεία... δεν πειράζει, κάψανε τα ηχεία όλων των υπολοίπων, και κυρίως των Kef Reference. Κρίμα γιατί στο δωματιό τους άκουσα το πιο καλό και ελεγχόμενο μπάσο. Στην Lamm δεν κάθησα πάνω απο 5 λεπτά... ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ!-bye-
Επίσης να πω ότι στην Totem αφου βάλαμε εμείς Dire Straits, ο συμπαθητικός Ξένος που βρισκόταν εκεί μας έφερε ενά δικό του δισκάκι Dire Straits καλύτερης παραγωγής και μας έβαλε...
Μπράβο από εμένα σε ένα από τα καλύτερα φτηνά συστήματα της έκθεσης!
Πες και εσύ τίποτα ρε Γου-Τσου! Συντόμως θα ανεβάσω και φωτό...:grinning-smiley-043

Anglagard - Hybris
Μόνο στην αντιπρόσωπο της Bosendorfer και φυσικά στην Lamm δεν άκουσα τα δισκάκια μου...
Στην πρώτη ο πολύ φιλικός αντιπρόσωπος μου είπε μόλις έβαλε το Ifran Klarhet Till Klarhet των Anglagard ότι δεν βάζει ηλεκτρονικά όργανα (τα keyboards δηλαδή για όσους δεν κατάλαβαν) γιατί έχουν DC και θα του κάψουν τα ηχεία... δεν πειράζει, κάψανε τα ηχεία όλων των υπολοίπων, και κυρίως των Kef Reference. Κρίμα γιατί στο δωματιό τους άκουσα το πιο καλό και ελεγχόμενο μπάσο. Στην Lamm δεν κάθησα πάνω απο 5 λεπτά... ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ!-bye-
Επίσης να πω ότι στην Totem αφου βάλαμε εμείς Dire Straits, ο συμπαθητικός Ξένος που βρισκόταν εκεί μας έφερε ενά δικό του δισκάκι Dire Straits καλύτερης παραγωγής και μας έβαλε...
Μπράβο από εμένα σε ένα από τα καλύτερα φτηνά συστήματα της έκθεσης!
Πες και εσύ τίποτα ρε Γου-Τσου! Συντόμως θα ανεβάσω και φωτό...:grinning-smiley-043

Τα σέβη μου αγαπητέ. :HTEHEH56:

Και ZZ Top, Dire Straits, John Campbel, Blues Company, Jose Feliciano, Julie London, James Blunt, Michelle Shocked, HooverPhonic, Cowboy Junkies, Morcheeba, Suede, Concrete Blonde, Roxy Music, John Lee Hooker κ.α. άκουσα!

Κάποια στιγμή κόλλησα για κανά μισάωρο σε ένα δωμάτιο που έβαζε όλο τέτοια μουσική!

Δισκάκια εμπορίου, από 6.40 έως 15 … τα έβαζε να παίξουν και μας έδινε πληροφορίες για το κάθε κομμάτι!

Η έκθεση μου άρεσε. Πολλοί εκθέτες, η περιμετρική διάταξη των δωματίων βόλευε την περιήγηση. Πολύ καλή η διάθεση των προσκλήσεων μέσω διαδικτύου, που έφερε και κόσμο που αλλιώς δε θα ερχόταν. Έχω την εντύπωση πως η προσέλευση πρέπει να ήταν μεγαλύτερη από παλιότερα.

Φέτος πήγα με άλλη διάθεση, περισσότερο βόλτας παρά για προσεκτική ακρόαση. Η αναδιάταξη - ή καλύτερα ωρίμανση - αυτή των προτεραιοτήτων μου, ήρθε με την παρουσία του περιπτέρου του AVClub. Θαυμάσια ιδέα, άψογα υλοποιημένη! Συγκερασμός ντιούηδων, φίλων της εικόνας, των ηχητικών συσκευών και της μουσικής, με πολύ κέφι και διάθεση προσφοράς! Το δωμάτιο μας ήταν διαφορετικό - και καθόλου ανταγωνιστικό - προς τα δωμάτια των εκθετών, υπενθυμίζοντας πως το μέσο δεν είναι το μήνυμα και πως όλα αυτά γίνονται για την ικανοποίηση ενός χόμπυ, ουσιαστικά παρεΐστικου και συμμετοχικού.

Σε δωμάτια που έπαιζαν την γνωστή 'χαϊεντάδικη' τζαζ δεν καθόμουν πολύ, γιατί εμένα τουλάχιστον δε με βοηθά να βγάλω συμπέρασμα. Η άποψη μου έγινε πιο συγκεκριμένη σε δωμάτια που ζήτησα να παίξω ένα cd της Decca με τους Πίνακες του Μούσοργκσκυ για πιάνο. Όλοι οι αντιπρόσωποι στους οποίους απευθύνθηκα, δέχτηκαν το αίτημα μου χωρίς δεύτερη κουβέντα και αυτό μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο συμφορουμίτη Μιχάλη Φουάση του MF Audio, ο οποίος ήταν ο πρώτος που με υποδέχθηκε με περισσή φιλικότητα και θέρμη, αν και με γνώριζε μόνο εξ όψεως - τόσα χρόνια που περνώ από το περίπτερο του. Αυτός με παρακίνησε να φέρω το δικό μου πρόγραμμα - δεν είχα αρχικά τέτοια πρόθεση - από το περίπτερο του AVClub όπου είχα κάνει νωρίτερα δίωρο κλασσικής και να ακούσω ότι θέλω. Από την οικογένεια Lamm δεν είχα κανένα πρόβλημα επιλογής προγράμματος - πέρα από την εμμονή σε συγκρατημένες στάθμες - ούτε φέτος, ούτε παλαιότερα. Ίσως γιατί ακούμε και οι δύο κλασσική. ;) Νομίζω πως το 'στράβωμα' του νωρίτερα στο νήμα, ήταν αποτέλεσμα παρεξήγησης και της κόπωσης από την Έκθεση.

Τέλος, η θλιβερή -και ακαλαίσθητη- κατάσταση στην οποία παραπέμπουν οι σύνδεσμοι του Λάρυ, δεν αξίζει άλλου σχολιασμού.

Τέλος, η θλιβερή -και ακαλαίσθητη- κατάσταση στην οποία παραπέμπουν οι σύνδεσμοι του Λάρυ, δεν αξίζει άλλου σχολιασμού.

Συμφωνώ και επαυξάνω.
Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Ας το σταματήσουμε πρώτοι εμείς.
Δεν εννοώ ban και άλλα τέτοια.
Εννοώ "πέρα βρέχει". ;)
Αυτοί στη Νιρβάνα τους κι εμείς στη δική μας.

Τα σέβη μου αγαπητέ. :HTEHEH56:

Κρίμα που δεν καταφέραμε τελικά να βρεθούμε,
κρίμα επίσης που δεν υπήρχε ούτε ένας ενισχυτής ακουστικών σε όλη την έκθεση - αλλά ας μην είμαι τόσο κακός, υπήρχε αυτό ακριβώς απέναντι μας... που με το ζόρι οδηγούσε τα δικά του ακουστικά... που να έβαζα πάνω τα δικά μου:smash:

Πήγα το σάββατο για 3.5 ώρες, όσες δλδ είχα κενό λόγω δουλειάς κ πραγματικά το χάρηκα.
Πέρασα πολύ καλά σε όλους τους χώρους. Η έκθεση ήταν τεράστια, νομίζω μεγαλύτερη από άλλη φορά...πάρααα πολλά δωμάτια.
Φυσικά το δωμάτιο του φόρουμ μας ήταν σούπερ. Είχε απίστευτο κόσμο, έξω από αυτό κ μέσα σε αυτό !
Τα lamm μου άφησαν πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά έπρεπε να κάθομαι στην 1η σειρά για να ακούσω γιατί έπαιζαν πολύ σιγά.
Επίσης, μου άρεσαν πολύ τα Zingali, τα Opera, τα Audio Spectrum Ερμής κ πάνω από όλα έμεινα μ@λ... όταν άκουσα το φορητό της Meridian να παίζει έτσι !!!

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από την Έκθεση

ΚΑΝΕΝΑΣ !!!

Σε ενα room πετηχα το ONE των METALLICA:) Επαιζε πολυ ωραια κιολας, εκει στη μεση με τα drums......:)
αλλα ναι και εγω με την jazz ζαλιστηκα....

Anglagard - Hybris
Στην πρώτη ο πολύ φιλικός αντιπρόσωπος μου είπε μόλις έβαλε το Ifran Klarhet Till Klarhet των Anglagard ότι δεν βάζει ηλεκτρονικά όργανα (τα keyboards δηλαδή για όσους δεν κατάλαβαν) γιατί έχουν DC και θα του κάψουν τα ηχεία...

:flipout: :flipout: :flipout:

τα ακαπελα με τους νταρτζιλ πως παιζαν?

Έδειχναν να ασφυκτιούν στον μικρό χώρο και δεν απέδιδαν.

@Internet King. Εκεί όμως άκουσα (με πρωτοβουλία των εκθετών) White Stripes, Elephant σε βινύλιο! Από τους ελάχιστους τολμηρούς!

ΥΓ. Φταίμε εμείς που δεν πήγαμε καμμιά δεκαριά σε κάθε δωμάτιο με κόπιες από το Demo του Τζωρτζάκη με τον Μαργαρίτη και τους Ramstein να μην ξέρουν από πού να φύγουν.

Last edited:
καλημερα και απο εμενα-bye-

δυστυχως στην εκθεση πηγα μονο 7 ωρες και πραγματικα δεν προλαβα να ακουσω κατι :Banane0:

συγχαρητηρια στα παιδια του avclub για την ομορφη και ευθυμη παρεα.

πολυ καλο το ξενοδοχειο, χλυδα και καλοι χωροι.
στην εκθεση παμε για να γνωρισουμε να συζητησουμε και να ενημερωθουμε.
για ακροασεις χρειαζονται αλλοι χωροι που ακομα και τα στουντιο των εισαγωγεων ειναι μερικες φορες ακαταλληλα.
το αρνητικο ηταν οτι οι χωροι ηταν ελαχιστα φροντισμενοι ακουστικα απο τους εισαγωγεις. επαφιονταν μαλλον στις κουρτινες και τις μοκετες του χωρου.
αλλα ειναι εγκληματικο να βλεπεις θερια ηχεια κολλητα στο πλαινο τοιχο και μαλιστα ηχεια που κατεβαινουν στα 25-30 ηζ για πλακα.

αλλα ειπαμε στις εκθεσεις παμε για να παρουμε μια ιδεα.

μερικες εντυπωσεις, τουλαχιστον για το τι ακουσα, σαν φανατικος λαμπακιας:Banane0:.

οι tla τραγωδια! ειδικα αυτος που ειχε μονο 845!
πρωτη φορα ακουσα τλα να παιζει τοσο χαλια!
λογικο, δεν του δινεις τετοια ηχεια και μετα περιμενεις να παιξει και μουσικη σε τετοιο χωρο.
ελπιζω να μην αλλαξαν βασικα στοιχεια σε προσπαθεια μειωσης κοστους.
(ειδα αλλες ανορθωτριες λυχνιες)

εξαιρετικα τα μικρα τοτεμ! απιστευτα για την τιμη τους! εψαχνα να βρω το sub, oπως και στο δωματιο με τα πανελς της οντιο τεκνολοτζυ. ο δε φτηνος τελικος της ειναι κυριολεκτικα εκπληκτικος για τα λεφτα του!

πολυ καλος ηχος στην pioner, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (για τα λεφτα του) το f80 της μεριντιαν.
πολυ καλη εντυπωση απο τα atc τα 40 με το violla.
και ο εισαγωγεας πολυ καλο παιδι.

αυτο που ηθελε προσπαθεια αλλα δεν ηταν παντα εφικτο, ηταν να καταλαβεις το τι θα μπορουσε να κανει το καθε επιμερους μηχανημα σε σωστο χωρο, με καταλληλα συνοδα.

παραδειγμα, στο musiclover εξαιρετικο ηχειο το βον (ταδε), τοσο κοντα στον τοιχο και τετοια καθαροτητα με σωστοτατο μπασο!
οποτε σε σωστο χωρο θα παιξει ακομα πιο καθαρα, το μπασο του θα καθαρισει κιαλλο με συνεπεια να καταλαβαινεις οτι θελει mosfet σε ταξη Α για να δειξει το τι ειναι,δινοντας μας ετσι τη γλυκα που ελλειπε.

εχοντας ακουσει τα ayon στον αντιπροσωπο, αυτο που ακουγα στην εκθεση, μου αρεσε μεν αλλα καμμια σχεση με το χωρο. ειδικοτερα το seagul αδικειτο πολυ εκει μεσα.

πολυ καλη εντυπωση απο τα ηχεια-πιανα με τους melody.
και γενικα οι melody νομιζω οτι θα επαιζαν καλα με πολλα ευκολα ηχεια

καλοι και οι lamm αλλα δεν μπορεις να βαζεις set με τετοια ηχεια.
απορω γιατι ο εισαγωγεας δεν βρισκει και ενα καλο ευκολο ηχειο να εισαγει για να δενει το γλυκο...

το kef αν και δεν επαιζε σωστα, εδειχνε το τι μπορει να κανει σε καλυτερο χωρο με περισσοτερα βατ.

ομορφα επαιζαν και οι ενισχυτες-πυραμιδες (της nagra?)

στη πριμαλουνα, εντυπωση μου εκανε το ηχειο με το μικρο φοστεξ.
ομως ηταν φανερο οτι το ηχειο ηταν πεντακαθαρο και εδειχνε την μουντιλα-αναδραση του πριμαλουνα. θελει set χωρις αναδραση απαραιτητα για να δουμε το τι μπορει (αν μπορει) να κανει.

αδικια για τα spicom. ουτε ο χωρος τα ευνοουσε, ουτε η 845. (γενικα η 845 ειναι αποδεκτη στα αυτια μου -και οχι μονο, οταν οδηγειται απο 300Β)
καποιοι συντονισμοι στα μεσοχαμηλα που δεν ακουγα στο ηχειο του δωματιου της πριμαλουνα, και μια σκληροτητα-μικροτσιριγμα στα μεσουψηλα (λογω χωρου καθαρα) δεν αφηναν το ηχειο να ενυπωσιασει.
ισως ομως να ειναι απιστευτα καλο σε σωστο χωρο με καταλληλο συνοδο.

κακη εντυπωση απο τα eclipsa της σονους.
ή τα βατ και τα ρευματα ηταν λιγα, ή ο χωρος το σκοτωνε (δεν το νομιζω) ή το ηχειο δεν ειναι αματι ουτε με σφαιρες.

οι vtl δεν με εντυπωσιασαν, ισως λογω χωρου, καθως σε καμια περιπτωση δεν μπορουσαν να πλησιασουν εκεινο το εξαιρετικο ακουσμα που ειχα απο τον cj 140 πανω σε ουτοπια λιγα χρονια πριν.

ενα μεγαλο μπραβο στον ορφεα!
πολλα τα εξοδα που εκανε και μακαρι ολοι οι εισαγωγεις να τον μιμουνταν.
σιγουρα οι ανθρωποι παλευουν και αγαπουν αυτο που κανουν.
και σιγουρα δεν ειναι θεμα τυχης η αναπτυξη τους στο χωρο του hiend.

τα zingali, δεδομενου του χωρου μου αρεσαν , οχι τοσο σε αυτο που ακουγα, αλλα σε αυτο που νομιζω οτι θα μπορουσα να ακουσω σε ενα σωστο χωρο με δυνατη λαμπα.

γενικα ο ηχος κατα μεσο ορο, σε αυτη την εκθεση δεν μου πολυαρεσε.
αρκετη "ψυχρα" και σκληροτητα, αλλα αναμενομενο.

καποια στιγμη εκει που εμπαινα και εβγαινα σε δωματια χωρις να βλεπω που παω, ακουω μια γυναικια φωνη, ισπανιδα νομιζω και παθαινω σοκ απο την φυσικοτητα-χρονισμο του ακουσματος, ενω ο ηχος ηταν μετριος!
απο το διαδρομο, μεσα στο δωματιο και χωρις να εχω οπτικη επαφη!

μην γελατε, σωστα το καταλαβατε, ηταν ο ongaku!
με λιγες νοτες που ακουω καταλαβαινω οτι ο κωτσης δεν εγραφε αρλουμπες οταν μιλουσε για τον ενισχυτη του τελειου τονου! για τον απολυτο χρονισμο!

απλα ο χωρος ηταν αλλου, το δε μικρο ηχειακι που τον συνοδευε ηταν ακαταλληλο (βασικα λογω κρος και πιθανα λογω αντιστασης και καθαροτητας ογκου του μπασου).

το ακουσμα συνολικα λιγο ανωτερο του μετριου (καθαρα λογω ηχειου και χωρου), αλλα τι φυσικοτητα!
ξεμπροστιαζε το κροσοβερ του μικρου ηχειου για πλακα!

αν στον ενισχυτη αυτο παει ενα ηχειο με την καθαροτητα και το κρος ενος kharma ή ενα καλο μονοδρομο, σε ενα ψαγμενο χωρο, τοτε λογικα ειναι το τερμα!
αλλα πρεπει να ακουσει κανεις πρωτα για να ειναι σιγουρος, καθως το συνολικο ακουσμα δεν εντυπωσιαζε, ουτε μιλουσε στα αυτια, κατι που εκαναν αλλα συστηματα στην εκθεση.
οταν ομως εκλεινες τα αυτια και ακουγες την γυναικεια φωνη , μονη, εμενες στο τοπο απο την φυσικοτητα!

γενικα οι εκθεσεις δεν προσφερονται για αξιολογηση συσκευων, αλλα για γνωριμιες καθως και για να μπορεσει καποιος που εχει εμπειρια να "απομονωσει" καποια στοιχεια που θα ακουσει και να το ψαξει καλυτερα στις αντιπροσωπειες.

απο αυτα λοιπον που ακουσα, θα θυμαμαι (παντα σε σχεση με τα χρηματα που ζητανε), σαν επιμερους στοιχεια, ή /και σαν συνολα με σκοπο να τα διερευνησω καλυτερα, το f80, τα τοτεμ, τα ηχεια-πιανα με τους μελοντυ, τα βον-τετοια (λολ), την audio tecnology, τα spicom, το μονοδρομο που ακουσα στην πριμαλουνα (αν και δεν ταιριαζε με τιποτα με τους ενισχυτες της, σε αντιθεση με τα βιενα), τα ενισχυτικα-πυραμιδες και φυσικα... τον ονγκακου
που πραγματικα πρεπει να ειναι το κατι αλλο με το καταλληλο ηχειο και χωρο.

αξιο διερευνησης το γιατι οι tla ηταν αλλου και παλι αξιο διερευνησης το γιατι το γκλενερ επαιζε ετσι.

ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες αλλα και στα παιδια απο εδω!

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την Έκθεση

-
backousis

‛απο ηχο απορω που δεν το αναφερη κανενας αλλα για μενα ο καλυτερος
και με τεραστια διαφορα απο το δευτερο ηταν οι lamm με τα verity.’

Αγαπητέ ‛backousis’ μην απορείς!

Ο φθόνος και το κόμπλεξ είναι γνώριμο ιδίωμα της φυλής μας.

Άπειρα τα παραδείγματα. Σε όλους τους τομείς.

Υπάρχει και η λογική εξήγηση του να είναι κανείς άσχετος.
(αυτό είναι μια πραγματική δικαιολογία).

Όπως επίσης και η έλλειψη θάρρους να πεις την γνώμη σου.

Περιμένω πάντως με περιέργεια να διαβάσω τις εντυπώσεις των ‛φίλων’ που γράφουν στο φόρουμ και έλεγαν: ‛ο καλύτερος ήχος μακριά από τον δεύτερο’ .
Και άλλα, που αν τα έγραφα, θα ‛φωτογράφιζα’ αυτούς που τα είπαν.

Πάντως η πλειοψηφία των επισκεπτών, για να μην πω όλοι ανεξαιρέτως, που επισκέφθηκαν τα δωμάτια της MFAudio και κάθισαν να ακούσουν, έδιναν συγχαρητήρια ή εντυπωσιάστηκαν από τον ήχο της.

Αυτό όμως δεν συμβαίνει πρώτη φορά, συμβαίνει κάθε χρόνο, εδώ και οκτώ χρόνια, και έτσι είναι κάτι το συνηθισμένο.

Δεν γράφουν εξ άλλου όλοι οι επισκέπτες σε φόρουμ.

Μια άλλη καταξίωση για την MFAudio που πρέπει να αναφέρω, είναι η εντύπωση και η γνώμη που έχουν, χρόνια τώρα, για τον ήχο της και τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει, συνάδελφοι αντιπρόσωποι με μακρά ιστορία στον χώρο.

Γενικότερα τώρα.

Η MFAudio, λόγω ιδιοσυγκρασίας χαραχτήρα δεν έχει παπαγαλάκια στον χώρο.

Η MFAudio, λόγω ιδιοσυγκρασίας χαραχτήρα πάλι, δεν χρησιμοποιεί ‛φίλους’ σαν μεταφορείς όταν στήνει και ξεστήνει τον χώρο της. Και αυτό γιατί σέβεται τους φίλους της και δεν επιτρέπει στον εαυτό της να τους κάνει αχθοφόρους.

Η MFAudio* έχει αναλογιστεί πολλές φορές αν αξίζει τον κόπο να δαπανά χρήματα και ταλαιπωρία για εκθέτει τα κορυφαία προϊόντα που αντιπροσωπεύει σε ανθρώπους άσχετους, ηδονοβλεψίες ντιζαϊνάτων μηχανημάτων, ή με προβλήματα ακοής. Αν συνεχίσει να το κάνει θα είναι γιατί σέβεται αυτούς που πραγματικά ακούν, καταλαβαίνουν, και θέλουν να μάθουν.

gou-tsou
‛στα αρνητικά η συμπεριφορά του περιπτέρου της lamm,με το snob ύφος να χτυπάει κόκκινο’

Κάντο λίγο πιο λιανά αυτό.
Περιέγραψε ποιοι ήταν μέσα στο περίπτερο.

Στο ζητάω γιατί πρώτη φορά ακούω για snob ύφος από τους ανθρώπους της MFAudio.
Τα τελείως αντίθετα θα έπρεπε να είχες ακούσει ή διαβάσει επανειλημμένα.

Για να σε προλάβω, την μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι να ήταν στο περίπτερο ο Lamm ή η γυναίκα του και εσύ να είσαι μικρός και … άπειρος.

Μιχάλης Φουάσης.

* MFAudio είναι ο υπογράφων. Ειδικά σε αυτήν την παράγραφο.

-
μαλιστα..αργησα να το δω το μηνυμα..απαντησε ομως το VFX για μενα.μα δεν νομιζω πως υπαρχει κατι το δυσνοητο για να εξηγησω..απλη ελλειψη ευγενειας και τροπων...προσοχη: η αρνηση να τοποθετησει ενα δισκακι σαφως δεν εκλαμβανεται ως αγενεια..το ειρωνικο υφος ομως και ο διαχωρισμος σε απειρο(μεντιουμ ειχαν μεσα στο περιπτερο??) ή εμπειρο δειχνει μια νοοτροπια που μονο στα πλαισια του επαγγελματισμου δεν κινειται...τωρα αν με ρωτατε πως μου φανηκε ο ηχος,ειλικρινα δεν ξερω...μολις πηγαιναμε να πλησιασουμε καποιον ενισχυτη ενοιωθα σαν να πλησιαζα τον προεδρο της δημοκρατιας,,και να φανταστειτε δεν αγγιζαμε εννοειται...οποτε με τετοια συμπεριφορα και που μπηκα πολυ ηταν....

Κύριοι αν δεν περιοριστείτε στο θέμα, αυτό θα κλειδωθεί μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Επίσης θα διαγραφούν οι αναφορές του ονόματος του "προέδρου", όποιος και να είναι αυτός διότι δεν συμμετέχει, όπως ήδη έχει ζητηθεί αντίστοιχα να σβηστούν ονόματα μελών μας που εν αγνοία τους και χωρίς την άδειά τους αναφέρονται και εμφανίζονται στο δικό του site.
Το avclub θα μείνει μακρυά από αντιπαραθέσεις

Ευχαριστώ γιά την κατανόηση.

Last edited: