Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Μοντελα ειχε η εκθεση ρε παιδες οχι TOP MODELS! Παντως οι περισσοτερες του κατω επιπεδου ηταν επαγγελματιες απο πρακτορειο μοντελων...

Τελικά εγώ αναρωτιέμαι, αφού οι περισσότεροι δουλεύετε μέσα στις μοντέλες και τα μωρά, ποιός ο λόγος ύπαρξης αυτού του thread...:BDGBGDB55:

Παιδιά η αφρόκρεμα των πρακτορείων με τα μοντέλα ειχε σταλεί στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ, οπου εκει παίζει ΤΟ χρήμα......

Καλα αν ειχαμε και 1-2 μοντελα στο περιπτερο μας τοτε θα θελαμε και face control γιατι θα γινοταν το αδιαχωρητο!!!

Παιδιά η αφρόκρεμα των πρακτορείων με τα μοντέλα ειχε σταλεί στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ, οπου εκει παίζει ΤΟ χρήμα......

Ε άντε του χρόνου να κάνουμε περίπτερο στο Ναυτικό Σαλόνι λοιπόν...:flipout:

Βρε λές να μας δίνανε κανά χώρο και στην εκλογή της miss Universe;

Ο στρατηγος δεν θα ειχε πρόβλημα...

Ρε μπας και πρεπει να τον λεμε Ναυαρχο;;;:flipout::flipout:

Πως το ελεγε στο "Δεσποινις Διεθυντης"; Ναυαρχουκο... (Γελεμπουρδεζος!!)

Re: Απάντηση: Re: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

"Μπαζα";;;!! Δυο τινα:
ή τα ειχες με την Σκλεναρικοβα και τωρα ολα σου φαινονται λιγα..
ή δεν ηρθες στην εκθεση!!

Eσυ μην πες πολλα γιατι θα σφυριξω της δικιας σου τα ντεσου και ποιος σε σωζει μετα.....:flipout::flipout:

Οσο για το αν ηταν μπαζα θα σε καλεσω στο επομενο επαγγελματικο μου συμβαν να δεις τι εννοουμε με τη λεξη Μοντελο.

:AFADF0:

Καλά ρε παιδιά πώς κάνετε έτσι? Ούτε στα καράβια να δουλεύατε !!

Πρώτη φορά βλέπετε (ή μετά από μήνες στη θάλασσα :flipout:) ωραίες κοπέλλες ?

Ηταν απλώς ωραίες κοπέλλες.
Πού είναι το συμβάν ??:grandpa:

Και γω που νομιζα οτι θα ακουγαμε μια "ωριμη" αποψη για τις κοπελες της εκθεσης...

BTW δεν βγαζεις αυτην την υπογραφη; Δεν μπορω να την βλεπω ρε γμτ μου...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Eσυ μην πες πολλα γιατι θα σφυριξω της δικιας σου τα ντεσου και ποιος σε σωζει μετα.....:flipout::flipout:

Οσο για το αν ηταν μπαζα θα σε καλεσω στο επομενο επαγγελματικο μου συμβαν να δεις τι εννοουμε με τη λεξη Μοντελο.

Κατσε μην τα αφυριξω εγω στην δικια σου....:flipout::flipout::flipout:

ενα ανωνυμο τηλεφωνημα και καπουτ...:BXVZCBXZ6:

Re: Απάντηση: Re: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Παρακαλώ το μέλος Kosh, όπως φροντίσει στο επόμενο επαγγελματικο του συμβαν να με θυμηθεί :worshippy: