EOS-5D mark III

Οι κουφαλες τα ειχαν ετοιμα αλλα τα κραταγαν για boost των πωλησεων τους.

Κι εμας τους markII ετσι μας ταλαιπωρησαν εναμιση ολοκληρο χρονο με τα 24,25 καρε......

Οι κουφαλες τα ειχαν ετοιμα αλλα τα κραταγαν για boost των πωλησεων τους.

Κι εμας τους markII ετσι μας ταλαιπωρησαν εναμιση ολοκληρο χρονο με τα 24,25 καρε......

χαχαχαχα ετσι
σε συνεχεια αυτου που λεγαμε πριν η markIII ειναι η αλλη 'φαγουρα' μου
αλλα λεω να περιμενω λιγο ακομη

Re: Απάντηση: Re: EOS-5D mark III

τα καλα της αμερικης,κοιταξτε που πηγε η τιμη ,
US $2,799.00

http://www.ebay.com/itm/18099881947...&_mPrRngCbx=1&_udhi=&_nkw=180998819475&_rdc=1

2590 ευρω μαζι με τον 24-105φ4, απο κανονικο καταστημα

Που βρήκες τέτοια τιμή?
Μήπως είναι η mark II......

Ορμωμενος απο το ποστ του Τασου, για τιμη στην Αμερικη λεω και εγω:
http://www.bhphotovideo.com/c/product/886952-REG/Canon_EOS_5D_Mark_III.html

3906us$ = 3.020 ευρω μειον το 8,25% (ΦΠΑ) --> 2771 Ευρω (εκανα λαθος για το 2590)
Μαζι καρτουλα 16gb, δευτερη μπαταρια και τσαντα.
2.658 χωρις τα δωρακια

offtopic: Φευγεις μια Παρασκευη πρωι, πας ΝεαΥορκη, κοιμασαι σε ενα ξενοδοχειο το βραδυ, την επομενη πας για τα ψωνια σου, και φευγεις στο καπακι. Κυριακη εισαι σπιτι. Κοστος 1000 ευρω πλουσια. Φερνεις 4 πακετα, το 1000αρικο το μοιραζονται 4, οποτε βγαινει στον καθενα 3000 ευρω. Δηλωνω συμμετοχη :antlers:

Last edited:
Το τελωνειο μιας και δεν υπαρχει πλεον απευθειας πτηση Αμερικα-Αθηνα δεν μας απασχολει ε ? (υποχρεωτικα θα ερθει καποιος μεσω ευρωπαικης πολης οποτε δεν γινεται ελεγχος...)

αεροπορικο βρισκεις με 500-600
εγω δηλωνω εθελοντης να παω ,και το ξενοδοχειο δικο μου

Πας και εσυ για την ΙΙΙ δηλαδη ?

Παντως οπως ελεγα και σε φιλο εγω θα περιμενα μεχρι τα χριστουγεννα.....και απο αμερικη αν θα την επαιρνα θα επαιρνα καπακι την intersys ή την Canon hellas να δω αν με καλυπτουν με καμερες αγορασμενες απο Αμερικη....

Ενα ματσο ηλεκτρονικα ειναι καλο ειναι να ειμαστε εξασφαλισμενοι.

Last edited:
Εγω θα περιμενω μεχρι το Πασχα, εκτος και αν κανει καποιος την βολτα στην Αμερικη νωριτερα :D

Εγω λεω οσοι βιαζεστε (-ομαστε) να περιμενουμε να βγει το θηριο με τα 200mp και η 7DII gti και μετα να αποφασισουμε... κοινως, προς το πασχα καλα ειναι...

Εγώ θα περιμένω μέχρι αρχές Μαρτίου μπας και παρουσιαστεί κάτι καλύτερο που δεν το βλέπω, ίσως μέχρι τότε αγοράσω έναν EF 24-70 f/2.8L II.