vas silis
AVClub Enthusiast
- 26 May 2008
- 834
Εγώ θα πρότεινα πριν προχωρήσει σε άλλα εμπνευσμενα μετρα (ο οποιοσδήποτε), να φερει πισω και να κανει σουμα οσα ξοδευτηκαν για τα...
Ολυμπιακα ακινητα που σαπιζουν
C4I Που δεν δουλευει
Δημοσια οικοπεδα που πωληθηκαν για ενα κομματι ψωμι
Ομολογα
Ολυμπιακη
Οσε (και τελευταια και Δεη)
Ερευνες Μελετες που εμειναν στα χαρτια
Χρεη Παε απο τοτε που ιδρυθηκαν αυτες
Εξοπλισμοι νοσοκομειων που σαπιζουν επισης
Εξοπλισμοι Εθνικης Αμυνας (αυτο ας το αφησει τελευταιο)
Ολων των ειδων Προστιμα για χωματερες κτλ λογω ανικανοτητάς τους
Κτηματολογιο φάση Α'
Ότι μαζεψε (έστω) απο το λαθρεμποριο καυσίμων εως τωρα
Παραχωρησεις μεγαλων εργων (αεροδρομια, δρομους, γεφυρες, λιμανια, δαση, ποταμια και σε λιγο οικοπεδα στη σεληνη) σε ιδιωτες για ενα κομματι ψωμι (επισης)
Αυτα μου ερχονται προχειρα... οποιος θελει συμπληρώνει... ο server νομιζω αντεχει....
Επίσης να μου πει τι κερδισαμε εως τωρα ως κρατος απο τις μειωσεις σε καθημερινες σπαταλες του ευρυτερου Δημοσίου τομέα (που και ο ιδιος ομολογει) οτι υπαρχουν.
Μετα , να ερθει να συζητησουμε και να του πω πως και τι ειμαι διατεθειμενος να πληρώσω ως φορο. Γιατι να μην ξεχναμε οτι ο καθε ενας υπουργος είναι υπαλληλος μου και τον έχω βαλει εκει ως μισθωτό για να διαχειριζεται αυτα που θα του λεω εγώ και οχι να κανει οτι του κατεβει στο κεφαλι, χωρις να με ρωτησει.
Είναι αυτο που λεμε, σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι... Εχουμε χασει το μετρο μου φαινεται, και δεν ξερουμε ποιος ειναι το αφεντικο και ποιος ο υπαλληλος εδω περα...
Σωστά.
Με τη φορολογία όμως εκεί που έφτασε
στο αίσχος του οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι επίσημα να δηλώνουν κατα μέσο όρο μεγαλύτερο εισόδημα από όλους τους κλάδους φορολογουμένων
τι ακριβώς πάει να πει το «να έρθει να συζητήσουμε να του πω πως και τι»
τι θα κάνουμε θα τη καταργήσουμε;;;
ή μήπως το πιο πάνω αίσχος είναι αντιστασιακή πράξη;;;