Θα πρότεινα να πουλήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο εξοπλισμό. Και μάλιστα να ξεκινήσεις να τον πουλήσεις στο ebay κι όχι στην Ελλάδα διότι θα καθυστερήσει να φύγει. Η d90 με τον 18-105 θα πιάσουν περίπου 350 ευρώ, ο 35άρης 120 και ο αναλογικός κατά μέσο όρο 50 ευρώ το τεμάχιο. Έχεις και φακό/φακούς για τις πεντακον?
Θα πρότεινα να πουλήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο εξοπλισμό. Και μάλιστα να ξεκινήσεις να τον πουλήσεις στο ebay κι όχι στην Ελλάδα διότι θα καθυστερήσει να φύγει. Η d90 με τον 18-105 θα πιάσουν περίπου 350 ευρώ, ο 35άρης 120 και ο αναλογικός κατά μέσο όρο 50 ευρώ το τεμάχιο. Έχεις και φακό/φακούς για τις πεντακον?
paИ-baL;1056812569 said:θελω να καταληξω στις 3 μηχανες...
μια compact, την οποια εχω ηδη... την Canon S90 και απο την οποια ειμαι καλυμμενος...
μια αναλογικη και μια ψηφιακη που να την παιρνω μαζι μου οταν βγαινω εξω χωρις να σκεφτομαι τσαντες, βαρος και ογκο...
σκεφτομουν την Nex6 με εναν 35αρη για αρχη και εναν 50αρη στην πορεια... δεν μου αρεσουν οι zoom και εχω να χρησιμοποιησω εναν απο δαυτους μερικους μηνες...
θελω απαραιτητα viewfinder και αν γινεται καλυτερο δυναμικο ευρος, καλυτερη αποδοση σε ψηλα iso και παρομοια αποδοση σε af με την D90 Που εχω τωρα...
τι λες?
Εγώ θα πρότεινα να καθυστερήσεις λίγο την αγορά και να περιμένεις την νέα γεννιά των mirorrless , η οποια λογικά θα έχει όλα όσα ζητάς.
Φαίνεται ότι η Sony ανέβαλε όλες τις παρουσιάσεις των μηχανών της για το 2013 και θα παρουσιάσει αρχές του 2014 την νέα σειρά alpha mount που θα είναι εξολοκλήρου mirorless!!!!
Για να κάνει μια τέτοια κίνηση η SONY ,λογικά θα έχει λύσει το ζήτημα με το on sensor phase detection , οπότε μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις από το μέτωπο των "ακάθρεφτων" :Banane0:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.