Επί του πιεστηρίου...

Re: Απάντηση: Επί του πιεστηρίου...

http://www.youtube.com/watch?v=--Yf5gd8iTo

Ολοκαινουριο. Κυκλοφορησε εχτες σε 1000 45αρια.

Το τραγούδι δεν λέει τίποτα κατά τη γνώμη μου.
Το original lineup δεν είναι νομίζω? Παρά τα απίστευτα "ξεκατινιάσματα" μεταξύ Albarn και Coxon φαίνεται ότι το κίνητρο της "αρπαχτής" υπερίσχυσε.
Ας μείνει καλύτερα στους Gorillaz ο Albarn.

πάντως επειδή το άκουσα ξανά και ξανά, νομίζω πως ο Mick Taylor δεν έχει βάλει χέρι σ αυτό το κομμάτι: ή ο γελαδερός είναι, ή overdubs του πειρατή.
Επίσης, κάτι πάνω στο overall feel 'προδίδει' ότι είναι μεταγενέστερο session: δεν έχει τον κυνισμό, την εγκατάλειψη και το διονυσιακό ξεσάλωμα που διαποτίζουν απ την κορυφή ως τα νύχια το Exile, ακούγεται neo-traditional και οι Stones τελείως άδειοι, αποστραγγισμένοι και totally fucked-up. Θα έλεγα λοιπόν ότι και η Anita μάλλον έχει κατέβει από το τραίνο, άρα μάλλον 1979 και εντεύθεν.
Tίποτα ιδιαίτερο κατά τη γνώμη μου: το τραγούδι δεν έμεινε τυχαία έξω από τα original άλμπουμ.
Hμουν εκεί, πάρα πολλές φορές και, πιστεύω, θα είμαι ξανά - αλλά, πλέον, κύρια για να επιδείξω την αφοσίωσή μου.

στραγγισμένοι ή μη, εμένα οσονούπω τις τρίχες στη ράχη μου τις ανόρθωσε...:2thumb22sup:

τώρα, αν είναι του exile...δύσκολο μου φαίνεται, και από το στυλ αλλά και τον ήχο και την ηχογράφηση περισσότερο απόκληρος του sticky μου κάνει....

Watch Gorillaz LIVE from the Roundhouse

Gorillaz make a triumphant return from the mayhem and brilliance that was Coachella to play Camden's Roundhouse this Thursday 29th and Friday 30th. If you're lucky enough to have a ticket you're guaranteed a great show! But if not, DON'T FEAR!! Gorillaz will be bringing you exclusive highlights of Friday's show! You'll be able to watch live performances of tracks from 'Plastic Beach' streamed live at http://gorillaz.com and the Gorillaz Facebook Page the stream will start at 10pm BST / 9pm GMT/ 5pm EST (New York).
MURDOC NICCALS SPEAKS:

Listen up, Landlubbers,

After the debacle in the desert, I'm really looking forward to the colossus in Camden!!! Coachella was a washout due to the interfering efforts of US Immigration, but no-one can stop me getting to the Roundhouse for these gigs!! And this time we'll be playing with a full deck: we've got The Mos Def, The Hypnotic Brass, Shaun Ryder, Mark. E Smith...the works...Bobby Womack, Bashy & Kano, Little Dragon, The Syrian Orchestra...Gruff from the Super Furry Animals, Bootie Brown...De La Soul...Una Stubbs. This will be the concert to end them all! Best of all, it's being streamed LIVE, worldwide, on our very own Gorillaz.com! Sometimes I just have to touch myself. I'm TOO GOOD!

Murdoc