Τρελό post digging να το γιορτάσω:
Πέρασαν κοντά 3 χρόνια από τη μέρα που το πήρα στα χέρια μου. Και ενώ ήμουν πάντα ενθουσιασμένος, ήμουν επίσης βέβαιος ότι όταν τελειώσει το leasing θα το επιστρέψω, αφού εδώ που έιμαι δεν ευχαριστιέμαι οδήγηση (έχει γράψει σε 3 χρόνια 11μιση χιλιάδες μίλια, κάπου 18 χιλιάδες km).
Βγήκα λοιπόν στη γύρα να πάρω κάτι φθηνότερο/απλούστερο, αμάξι για σπίτι-δουλειά-σουπερμαρκετ. Έλα όμως που το Audi είναι αρρώστια. Οδήγησα διάφορα, Nissan, VW, Honda, με αποκορύφωμα το καινούριο Accord με τα 250 άλογα και εξοπλισμένο σαν αστακό. Δεν πλησιάσε κανένα την αίσθηση που έχει το Audάκι, που επιταχύνει σαν πύραυλος, στρίβει σαν τρένο, ενώ ακόμα κι όταν είσαι κολλημένος στην κίνηση σε κάνει να νιώθεις τόσο άνετα λες και κάθεσαι σε first class lounge.
Πήγα λοιπόν χθες στην Audi, ακούμπησα το residual (σε δόσεις τέτοιες ώστε να συνεχίζω να πληρώνω κάθε μήνα ακριβώς όσο πλήρωνα το leasing μέχρι τώρα), και πλέον το υιοθέτησα δια παντός.
Χαριτωμένη λεπτομέρεια, επειδή αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ υπάρχει σοβαρή έλλειψη μεταχειρισμένων, η τρέχουσα αξία του είναι 6 χιλιάδες παραπάνω (!!!) από όσα πλήρωσα το residual (αφού αυτό ήταν fixed στο συμβόλαιο από τότε που ξεκίνησε το lease).