Επιλογη αυτοκινητου

Υποκειμενικά μιλώντας, πάρε το Jazz...!!

Αντικειμενικά όσο μπορώ, το έχω οδηγήσει για περίπου 2 ώρες, έχει πολύ καλό μοτέρ στα 1400 κυβικά, είναι σπίρτο, γρήγορο, ευρύχωρο, ωραίο ταμπλό & εργονομικό, οικονομικότατο, τα σέρβις του φθηνά, πολύ καλό κιβώτιο, αξιόπιστο, καλό χώρο στο πορτ-μπαγκάζ, πολλές θήκες παντού, ενώ η έκδοση με την γυάλινη οροφή είναι καταπληκτική, πανοραμική οροφή με πάρα πολύ φως μέσα στην καμπίνα.

Από εκεί κ πέρα, φίλος κολλητός έχει swift 1300 5θυρο, πολύ ωραίο, πολύ φθηνά σέρβις, οικονομικότατο, σαλόνι ευρύχωρο, μικρούλι πορτ-μπαγκάζ, νευρικό μοτέρ, πολύ καλό κιβώτιο επίσης, ταμπλό απλό αλλά ωραίο, βλάβες μέχρι τώρα με 40.000 χλμ, με 1 λέξη = καμία.

Θ α προτεινα corsa,γενικα η οπελ δεν εχει προβληματα αξιοπιστιας..

Καλα μην ορκιζεσαι κιολας , φιλος μου με το προηγουμενο Corsa εχει αλλαξει το μισο αμαξι (πινακας οργανων , συμπλεκτης , ψυγείο και αλλα διαφορα που δεν θυμαμαι τωρα)....

Υποκειμενικά μιλώντας, πάρε το Jazz...!!

Το made in China παιζει ρολο?

Το παλιο ηταν Ιαπωνιας η Αγγλιας αν θυμαμαι καλα...

Στην Κίνα συναρμολογείται μόνο το CRV που πάει στις ασιατικές αγορές.Στην Ευρώπη έρχεται απο Αγγλία.Επίσης στην Ασία φτιάχνουν άλλο ένα μοντέλο το Fit,που δεν έρχεται στην Δύση.

Oι εκδοσεις .exclusive και τα λευκα οποιασδήποτε έκδοσης είναι made in japan.Οι υπολοιπες εκδοσεις σιγα-σιγα μεσα στο 2010 θα ερχονται απο Αγγλια(μεχρι τωρα απο Κινα).Παντως ειναι σχετικα δυσκολο να πετυχεις made in japan .

Re: Απάντηση: Επιλογη αυτοκινητου

Στην Κίνα συναρμολογείται μόνο το CRV που πάει στις ασιατικές αγορές.Στην Ευρώπη έρχεται απο Αγγλία.Επίσης στην Ασία φτιάχνουν άλλο ένα μοντέλο το Fit,που δεν έρχεται στην Δύση.

Πριν μερικες σελιδες ειχα το αρθρο αλλα και link απο Ελληνικο φορουμ που αποδεικνυουν οτι οντως φτιαχνεται στην Κινα...το ιδιο γραφει και εδω...

Honda (UK) started taking Jazz from Guangzhou, China around April 2007 and by late 2007 was taking approximately 95% of its Jazz supply from China and the remaining 5% from Suzuka, Japan.

http://www.honestjohn.co.uk/carbycar/index.htm?md=556

Αλλωστε και εγω δεν το ηξερα πριν το διαβασω στο Autocar...

ΥΓ. Fit λεγεται το Jazz στην Ιαπωνια και αλλες χωρες της Απω Ανατολης...

το Jazz έρχεται από Ιαπωνία, ωστόσο είναι κάπως υπερκτιμημένο καλό δεν λέω αλλά .....
Θα προτιμούσα πάντως είτε το Corsa, είτε I10 το Huynday.

Kαι εγω πιστευω οτι ολα τα Honda ειναι υπερεκτιμημενα (στην Ελλαδα τουλαχιστον) πχ. η τιμη του Civic κοντα στα 20 χιλιαδες ευρω για ενα αμαξι με 100 αλογα με κυριο οπλο εναντι του ανταγωνισμου μονο την αξιοπιστια ειναι εξωπραγματικη...

Απο την αλλη και το Corsa ειναι υπερβολικα δυσκινητο (1200 κιλα βαρος) ενω οι κινητηρες (ελλειψη ευστροφιας και ομαλης λειτουργιας) και τα κιβωτια ταχυτητων (δυσκολα στο κουμπωμα) της OPEL ειναι στον μεσο ορο και ισως και πιο κατω...

δεδομένου οτι κουβαλάς πιτσιρικαρία με όλα τα τσουμπλέκια κουβαδάκια ποδηλατάκια και όλα τα σκατάκια νομίζω οτι το jazz είναι μονόδρομος.

και ναι, είναι μερικά που φτιάχνονται στην Κίνα, αλλά αυτό σιγά σιγά αλλάζει.

δεδομένου οτι κουβαλάς πιτσιρικαρία με όλα τα τσουμπλέκια κουβαδάκια ποδηλατάκια και όλα τα σκατάκια νομίζω οτι το jazz είναι μονόδρομος.

και ναι, είναι μερικά που φτιάχνονται στην Κίνα, αλλά αυτό σιγά σιγά αλλάζει.

Διαφωνώ κάθετα, σε ότι αφορά την προσέγγιση Δημήτρη.
Υπό αυτό το πρίσμα, θα ανέβει λίγο παραπάνω (..... δεδομένου οτι κουβαλάς πιτσιρικαρία με όλα τα τσουμπλέκια κουβαδάκια ποδηλατάκια και όλα τα σκατάκια νομίζω οτι το jazz είναι μονόδρομος ).
Ας δει το FRV καλύτερα:grandpa:

Διαφωνώ κάθετα, σε ότι αφορά την προσέγγιση Δημήτρη.
Υπό αυτό το πρίσμα, θα ανέβει λίγο παραπάνω (..... δεδομένου οτι κουβαλάς πιτσιρικαρία με όλα τα τσουμπλέκια κουβαδάκια ποδηλατάκια και όλα τα σκατάκια νομίζω οτι το jazz είναι μονόδρομος ).
Ας δει το FRV καλύτερα:grandpa:

θα πρότεινα οποιοδήποτε άλλο πολυμορφικό, εκτός φυσικά από το KIA CARRENS. Παντελώς αψυχολόγητες οι αντιδράσεις του FRV ακόμη και μέσα στην πόλη (π.χ. όταν βγαίνει από λακούβα) και ανύπαρκτα ανταλλακτικά. Το τελευταίο το τσέκαρα και φέτος. Η αντιπροσωπεία έχει σε διάθεση μόνο τα βασικά για τα σέρβις, ενώ για όλα τα άλλα πρέπει να ειδοποιηθούν (όπως μου είπαν) τουλάχιστον 15 μέρες πριν, αλλιώς το αυτοκίνητο θα μείνει ακινητοποιημένο.

Και σίγουρα μια γυναίκα οδηγός χωρίς πολύ εμπειρία θα έχει μεγάλο πρόβλημα με το φάρδος του αυτοκινήτου.

προσωπικά πάντως όταν θα έρθει η στιγμή να πάρει τουτού η κυρά, το jazz θα είναι το πρώτο στην σχετική λίστα.

κι επειδή δεν μ᾽ακούει και πολύ πολύ γιατί δεν της πολυαρέσει, θα τις φάει και θα το πάρει θέλει δεν θέλει :flipout::BDGBGDB55::flipout::BDGBGDB55::flipout:

προσωπικά πάντως όταν θα έρθει η στιγμή να πάρει τουτού η κυρά, το jazz θα είναι το πρώτο στην σχετική λίστα.

κι επειδή δεν μ᾽ακούει και πολύ πολύ γιατί δεν της πολυαρέσει, θα τις φάει και θα το πάρει θέλει δεν θέλει :flipout::BDGBGDB55::flipout::BDGBGDB55::flipout:

Ουουουυυ, σίγουρα !!!!

Μας έπεισες..... :D

Σωστος :flipout:αλλωστε σε αυτοματο ειναι το καλυτερο με διαφορα.