Μετα απο την παραγγελία των Fostex t50rp (απο το νήμα εδω και με πολύ πιθανή την αγορά ενος ακομα σετ ακουστικών ) , και με δεδομενη την αδυναμια του a/v μου για ακρόαση σε πολύ υψηλές εντάσεις, αποφάσια να προβώ σε αγορα ενος headphone amp.
Απο τα λίγα που εχω προλάβει να μελετησω και απο τις προτάσεις φίλων εδω μέσα , μάλλον προκρίνονται οι παρακάτω επιλογές (δεν θελω portable και usb powered).
1)Schiit magni 2 (η το 2 urban αν το προλαβω απο εξωτερικο).Υπάρχει περίπτωση να ερθει πακέτο και με το dac modi 2.
2)Lovely cube (τα τελειώματα απο τον DimDim )
3)Kαποιος αλλος δοκιμασμενος κλωνος τυπου lovely cube (προτείνετε)
4)Matrix M-stage (Εχει βγει σε πολλές εκδοσεις?Στο ebay εχει 2-3)
5)Schiit asgard2 , αλλα βλέπω οτι εχει ιδια ισχυ με το magni , εκτός αν χάνω κάτι
Δεν ξέρω αν το σκεφτομαι σωστά , αλλα θα πρεπει να θεσω ως προτεραιότητα τα w/50ohm (που ειναι τα fostex) ?
Υπάρχουν αλλα κριτήρια (εκτος απο την αξιοπιστία προφανώς) ?
Τελος, επειδη ο τομέας του δικάναλου (και οχι μονο ) ειναι μυστήριος (πχ δεν περίμενα ενας ενισχυτης να αλλαζει τον ηχο, αυτο το περιμενα απο το dac) , εχει νοημα να τσιμπήσω το Schiit modi uber dac ? Εχει πολλές εισόδους και εχει νορμαλ τιμή.
Αντε ρε παιδια βοηθήστε και βγάζω ακρη σιγά σιγά.
Απο τα λίγα που εχω προλάβει να μελετησω και απο τις προτάσεις φίλων εδω μέσα , μάλλον προκρίνονται οι παρακάτω επιλογές (δεν θελω portable και usb powered).
1)Schiit magni 2 (η το 2 urban αν το προλαβω απο εξωτερικο).Υπάρχει περίπτωση να ερθει πακέτο και με το dac modi 2.
2)Lovely cube (τα τελειώματα απο τον DimDim )
3)Kαποιος αλλος δοκιμασμενος κλωνος τυπου lovely cube (προτείνετε)
4)Matrix M-stage (Εχει βγει σε πολλές εκδοσεις?Στο ebay εχει 2-3)
5)Schiit asgard2 , αλλα βλέπω οτι εχει ιδια ισχυ με το magni , εκτός αν χάνω κάτι
Δεν ξέρω αν το σκεφτομαι σωστά , αλλα θα πρεπει να θεσω ως προτεραιότητα τα w/50ohm (που ειναι τα fostex) ?
Υπάρχουν αλλα κριτήρια (εκτος απο την αξιοπιστία προφανώς) ?
Τελος, επειδη ο τομέας του δικάναλου (και οχι μονο ) ειναι μυστήριος (πχ δεν περίμενα ενας ενισχυτης να αλλαζει τον ηχο, αυτο το περιμενα απο το dac) , εχει νοημα να τσιμπήσω το Schiit modi uber dac ? Εχει πολλές εισόδους και εχει νορμαλ τιμή.
Αντε ρε παιδια βοηθήστε και βγάζω ακρη σιγά σιγά.