Επιλογή Headphone Amp

Θεσσαλονίκη είστε όλοι ρε σεις? εγώ πως θα ακούσω? :flipout:

ρε γμτ... σαν να τον βλέπω τον κακομοίρη τον Burson να κάθετε αποσβολωμένος...:flipout:

Πάντως μην αγχώνεστε για τα μηχανήματα υπάρχουν τα πάντα για όλα τα γούστα και ασφαλώς δεν είναι κακό να λέει ο καθένας την γνώμη του ίσα ίσα -bye-

Ε δε μπορεί, κάποια στιγμή θα τύχει να ανεβείς προς τα μέρη μας και αν το κάνεις έχεις ανοιχτή πρόσκληση από εμένα τουλάχιστον.

Θεσσαλονίκη είστε όλοι ρε σεις? εγώ πως θα ακούσω? :flipout:

ρε γμτ... σαν να τον βλέπω τον κακομοίρη τον Burson να κάθετε αποσβολωμένος...:flipout:

Πάντως μην αγχώνεστε για τα μηχανήματα υπάρχουν τα πάντα για όλα τα γούστα και ασφαλώς δεν είναι κακό να λέει ο καθένας την γνώμη του ίσα ίσα -bye-
Ναι βρε ολοι Θεσσαλονίκη ...
Οχι σαν εσένα που δε σ αρέσει τιποτα....
Ετσι να σκάσεις. ...

Ε δε μπορεί, κάποια στιγμή θα τύχει να ανεβείς προς τα μέρη μας και αν το κάνεις έχεις ανοιχτή πρόσκληση από εμένα τουλάχιστον.

:ernaehrung004:

Ναι βρε ολοι Θεσσαλονίκη ...
Οχι σαν εσένα που δε σ αρέσει τιποτα....
Ετσι να σκάσεις. ...

:bigcry:

-bye-:flipout:

...Schiit Modi/Magni Uber ίσως ο καλύτερος entry level συνδυασμός του πλανήτη...

Θα μπορούσες να περιγράψεις λίγο τα παραπάνω όσον αφορά το καθένα ξεχωριστα και ως συνδυασμό, εφόσον τα έχεις ακούσει;

Μαλλον μεχρι να στηθουν οι DIY ενισχυτες θα πρεπει να στραφω σε μια προσωρινή λύση η οποία να μη με δεσμεύει μονο στο ράφι.
Σκέφτομαι το Fiio E12 (το σκέτο) που εχει μακράν μεγαλύτερα ρεύματα απο ολα τα υπόλοιπα φορητά.
Υπάρχει καποια άλλη πρόταση ?

Oχι (μονο απο) usb βρε.Δεν παιζω απο υπολογιστή.

Θες φορητό, θες φτηνό, θες πολλά γκάζια, θες και μιά έξτρα είσοδο εκτός από USB. :BDGBGDB55:Αυτό δεν είναι dac, είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

Θες φορητό, θες φτηνό, θες πολλά γκάζια, θες και μιά έξτρα είσοδο εκτός από USB. :BDGBGDB55:Αυτό δεν είναι dac, είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

Ποιος μιλησε βρε για usb ? :p
Μια προσωρινη λύση εγραψα για να οδηγει τα δυσκολα fostex απο το καρφί.Το e12 που ανεφερα δεν εχει καν usb.Δεν με ενδιαφερει να εχει και dac.
Tα κανει αυτα που θελω το e12 , απλά ρώτησα αν υπάρχει κατι αλλο που θα πρεπει να σκεφτω για προσωρινή λυση.

Και γιατί όχι το schiit, τον ενισχυτή για αρχή. Δεν το έχω ακούσει, αλλά φαίνεται τίμιο για τα λεφτά του.