Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Έπειτα από λίγο ψαξιμο και από τις συμβουλές σας εδώ,

κατέληξα σε αυτές τις 2 επιλογές μαζί με τον αφροποιητη

http://www.aliexpress.com/item/Nilf...Cannon-HP-for-Car-Pre-Washing/1079980919.html

Αυτό

http://www.e-shop.gr/plystiko-mixanima-nilfisk-125-bar-1700watt-c-1254-6-128470701-p-TLS.120131

ή

http://www.e-shop.gr/plystiko-mixanima-nilfisk-130-bar-1800watt-c1302-8-128470704-p-TLS.120133

Και τα 2 έχουν καλή ροή 350/520 , η διαφορά τους είναι στα bar 125 έναντι 130

Τον αφροποιητη από το aliexpress τον έχω και τον προτείνω. Είχα πάρει και από Αγγλία παλαιότερα αλλά αυτός του ali μου έχει βγει καλύτερος

Εχουν ειδικα απορυπαντικα τα αποια αφροποιουνται ναι.
Πχ αυτο το οποιο συνιστω!
megs_hyper_wash.jpg

Λιωμα τιμη για τον αφροποιητη απο τον Αλι!!!!
45 ευρω τον ειχα φερει απο Αγγλια!!!

Εγώ παίρνω το car & wash της Karcher στα 8 ευρώ το 5λιτρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Σύντροφε ξέρεις που θα το βρεις!

Το δικό μου το έφερα από Αγγλία σε ομαδική από αυτοκινητιστικο φόρουμ γτ Ελλάδα είναι απλησιαστο!
Το Karcher σε όλα τα εξουσιοδοτημενα κέντρα και στο Πρακτικερ και Μακρο.
Έχω 2-3 αλλά δε τα έχω δοκιμάσει.

Ημερα προκοπης και σημερα και με την αδεια της Εκλησιας ειπα να πλυνω τα αυτοκινητα. Αφου διαπιστωσα οτι μου τελειωσε το καταλληλο σαμπουαν, σε κουβα βουρτσα κλπ...εκανα μια μιξη αφρολουτρου και σαμπουαν μαλλιων!
Ξεκινησα με το πρωτο και δεν ειδα πολυ προκοπη, αλλα το αποτελεσμα με πριν ηταν μερα με τη νυχτα. Οποτε αξιζε το κοπο. Στις ζαντες ομως τα βρηκε σκουρα το μιγμα.
Ετσι τι σκεφτηκα!! Το MX 14. Μου αρεσει να ρισκαρω και μη γνωριζοντας αν κανει δουλεια, που γιατι να μην κανει, εβαλα λιγο στον συμπαραδιδομενο αφροποιητη του ταπεινου nilfisk και voila! Αφρο να σκεπασει ολη τη γη! ( τα παραλεω). Να μην τα πολυλογω δεν περιμενα να κανει τοσο αφρο και μαλιστα μου ηρθε φλασια απο τη μυρουδια και το χρωμα οτι μαλλον το υγρο αυτο/ η παραπλησιο το χρησιμοποιουν μερικα πλυντηρια αυτοκινητου. Λοιπον περασα τις ζαντες περασα και το αμαξωμα και το αποτελεσμα ηταν καλο!
Το εχει δοκιμασει κανεις? εγω εβαλα ενα δαχτυλο στον αφροποιητη 1/2 αραιωμενο και καλυψα ολοκληρο αμαξι εις διπλουν!
Τα ειδικα σαπουνια για αμαξι που εχετε, πως τα χρησιμοποιηται?

Ημερα προκοπης και σημερα και με την αδεια της Εκλησιας ειπα να πλυνω τα αυτοκινητα. Αφου διαπιστωσα οτι μου τελειωσε το καταλληλο σαμπουαν, σε κουβα βουρτσα κλπ...εκανα μια μιξη αφρολουτρου και σαμπουαν μαλλιων!
Ξεκινησα με το πρωτο και δεν ειδα πολυ προκοπη, αλλα το αποτελεσμα με πριν ηταν μερα με τη νυχτα. Οποτε αξιζε το κοπο. Στις ζαντες ομως τα βρηκε σκουρα το μιγμα.
Ετσι τι σκεφτηκα!! Το MX 14. Μου αρεσει να ρισκαρω και μη γνωριζοντας αν κανει δουλεια, που γιατι να μην κανει, εβαλα λιγο στον συμπαραδιδομενο αφροποιητη του ταπεινου nilfisk και voila! Αφρο να σκεπασει ολη τη γη! ( τα παραλεω). Να μην τα πολυλογω δεν περιμενα να κανει τοσο αφρο και μαλιστα μου ηρθε φλασια απο τη μυρουδια και το χρωμα οτι μαλλον το υγρο αυτο/ η παραπλησιο το χρησιμοποιουν μερικα πλυντηρια αυτοκινητου. Λοιπον περασα τις ζαντες περασα και το αμαξωμα και το αποτελεσμα ηταν καλο!
Το εχει δοκιμασει κανεις? εγω εβαλα ενα δαχτυλο στον αφροποιητη 1/2 αραιωμενο και καλυψα ολοκληρο αμαξι εις διπλουν!
Τα ειδικα σαπουνια για αμαξι που εχετε, πως τα χρησιμοποιηται?

Θα σε πάρει και θα σε σηκώσει!!!
Το ΜΧ14 δεν κάνει να έρχεται παρατεταμένα σε επαφή με πλαστικά γιατί τα καίει (το ph του είναι βασικό)...
Ελπίζω να ξέπλυνες καλά το αυτοκίνητο γιατί θα σου φάει τα λάστιχα.

Εγώ για απορρυπαντικό αυτοκινήτου χρησιμοποιώ το μπλε της Karcher (την βγάζω άνετα ένα χρόνο και με 8 ευρώ κόστος). Αφήνει ένα λεπτό στρώμα κεριού μετά το πλύσιμο και το αυτοκίνητο αστράφτει.

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

καλησπερα σας,
ενδειαφερομαι για πλυστικο μηχανημα για να πλενω μπαλκονια -τεντες - παντζουρια τζαμια, οχι αυτοκινητο απαραιτητα γιατι μενω σε πολυκατοικια και δεν βολευει, τα χρηματα που θα ηθελα να διαθεσω ειναι περιπου τα 150 ευρο αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετα για ενα καλο μηχανακι που να αντεξει, διαβαζω οτι τα NILFISK ειναι πολυ καλα, εχετε να μου προτεινετε κατι καλο σε αυτα τα λεφτα η θα πρεπει να ανεβω και αλλο??
θα ηθελα επισης να μην εχει και μεγαλο ογκο, να ειναι λιγο μαζεμενο.
Ευχαριστω!!!

Nikfisk με 150 παιρνεις αρκετα καλο. Κοιτα να βρεις καποιο μοντελο σε καταστημα με προσφορα. Καποιες φορες βγαζει το e-shop.

ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας, απο Nilfisk καποιο συγκεκριμενο μοντελο εχετε να προτεινεται?
να προσεξω καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα στο πλυστικο για τις εργασιες που αναφερα οτι θα το θελω???

Εγώ πήρα το Nilfisk από το eshop, και συγκεκριμένα αυτό το πακέτο:
http://www.e-shop.gr/plystiko-mixan...patio-c1104-5-pc-x-tra-128470345-p-TLS.120054
TLS.120054.jpg

Για το αυτοκίνητο και το γκαράζ είναι τέλειο. Οι πλάκες του πεζοδοδρομίου που είναι ανάγλυφες θέλουν λίγη υπομονή για να ασπρίσουν. Και στην τεράστια τζαμαρία που έχω, η πίεση δεν φτάνει 5 μέτρα μακριά για να πλύνει το τζάμι.

Αφού έχεις μεγαλύτερο προϋπολογισμό πήγαινε σε ένα πιο ισχυρό. Αν πιστεύεις ότι θα σου φτάσει η πίεση, με δεδομένο τον αρθμό των εξαρτημάτων που έχει το πακέτο, νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση.

Εγώ πήρα το Nilfisk από το eshop, και συγκεκριμένα αυτό το πακέτο:
http://www.e-shop.gr/plystiko-mixan...patio-c1104-5-pc-x-tra-128470345-p-TLS.120054
TLS.120054.jpg

Για το αυτοκίνητο και το γκαράζ είναι τέλειο. Οι πλάκες του πεζοδοδρομίου που είναι ανάγλυφες θέλουν λίγη υπομονή για να ασπρίσουν. Και στην τεράστια τζαμαρία που έχω, η πίεση δεν φτάνει 5 μέτρα μακριά για να πλύνει το τζάμι.

Αφού έχεις μεγαλύτερο προϋπολογισμό πήγαινε σε ένα πιο ισχυρό. Αν πιστεύεις ότι θα σου φτάσει η πίεση, με δεδομένο τον αρθμό των εξαρτημάτων που έχει το πακέτο, νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση.

Και γω αυτο εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν ξερω πως δοκιμασες να πλυνεις τις πλακες πεζοδρομιου, αλλα εγω μαρμαρα και σχιστολιθους τους επλυνα με τη βουρτσα τη περιστροφικη. Απο τη μια τα μαρμαρα ασπρισαν παλι και οι σχιστολιθοι το ιδιο. Εφυγε ολη η βρωμα και το βερνικι που ειχα βαλει παλιοτερα...
Τωρα στα 5 μετρα που θες να φτανει η πιεση, υπερβολικη απαιτηση νομιζω. Δεν πιατευω να υπαρχει πιεστικο να στελνει στα 5 μετρα 100-120 bar. Στην εξοδο στο ακροστομιο ποσα bar θα ειχε, επικυνδυνο το λιγοτερο.

Δες και κάτι σε Karcher όπως το K3

http://www.skroutz.gr/s/8178662/Karcher-K3-Home-T150.html

Και τα Nilfisk βέβαια είναι πολύ καλά.

Παιδια εμαθα απο ανθρωπο στη. Karcher οτι τα μόνα μοντέλα 3,5,9, κτλ. Εχουν διάφορες στην ποιότητα κατασκευής απο τα ζυγά 2,4,6, κτλ...
Για αυτο οι έμποροι - αντιπρόσωποι πουλάνε τα ζυγά και τα πολυκαταστήματα τα μόνα ...

Παρεπιπτόντως για την χρήση που θες ειδικά σε διαμέρισμα που δεν εχεις χωρο μπορεις να πας και στην σειρά k2 compact της karcher που παει στα 80 ... Και τα ρεστα ψιψιψινια ... Πολυ μικρο και ελαφρύ παίρνει ολα τα αξεσουάρ της εταιρίας, 110bar.... Δεν νομιζω οτι θες κατι περισοτερο για τέντα, μπαλκόνι και αυτοκίνητο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ff188f6059488397361c367b55f09514.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εδω το δείχνει οτι δεν πλένει αυτοκίνητο αλλα εμενα ο ανθρωπος που ρωτησα μου ειπε οτι ειναι καλο και δεν χρειαζετε να παρω μεγαλυτερο ... Τα συμπεράσματα δικα σας ...

απο ανταλλακτικα και service στην Ελλαδα τι γινεται??
το αντιστοιχο της Nilfisk ειναι καλυτερο η οχι???

Last edited: