Έχω ξεβουλωσει χώμα σε 75αρα σωλήνα με της καρχερ.
Σε χώμα θα τα καταφέρεις λίγο λίγο,αλλα αν έχει ρίζες όχι.
xaxaxa!!ωραίος..ρίζες δεν έχει...με το Nilfisk C 130 Ισχύς: 1800 W, 130 bar Παροχή Νερού: 520 l/h είναι αρκετά δυνατό?
τι άλλο προτείνετε μ'αυτά τα λεφτα?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..!!Οπως ειπαν και οι προλαλησαντες το αποφρακτικο θα κανει δουλεια. Αν εχεις ενδιασμους, περνα πρωτα μια "ατσαλινα" με το τρυπανι, ή ενα χοντρο συρματοσχοινο, να "σπασει" το χωμα. Προσοχη το χωμα και οχι την σωληνα!!!!!
H μια βουρτσα απλως τρεχει νερο μεσα της και τριβεις να να καθαρισεις.
Η στρογγυλη πεταει με δυναμη το νερο, (εκει μια φυγοκεντρικη παροχη απο κατω) και καθαριζει επιφανειες
ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ..
Και σε θέμα τιμής το σετ της πρώτης φωτό είναι ακριβότερο (249 ευρώ) http://www.mandis.gr/index.php?page...d=620&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart
σε σχέση με το σετ της δεύτερης φωτο.. (193 ευρώ) http://www.mandis.gr/index.php?page...d=393&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart
Γι'αυτο δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει...!!!
Οχι, δεν εχει καμια ρυθμιση
Καλησπέρ...Σήμερα παρέλαβα το Nilfisk C 130.2-8 PCD..Έκανα και μια δοκιμή 3 λεπτών στο πλακάκι της βεράντας..Ή το πλακάκι άσπρισε πολύ ή το χάλασα το πλακάκι..!!!χαχαχα!!θα κάνω όλη την βεράντα αύριο με το compact patio να δω αν ασπρίσουν όλα..!!Αρχική εντύπωση αρκετά καλή..και αρκετά δυνατό. επίσης,θα το δοκιμάσω με το αποφρακτικό σε μια σωλήνα αποχέτευσης που έχει αρκετό χώμα..θα ανεβάσω και φωτο..Μια ερωτησούλα αφού το χρησιμοποίησα..Τι ενέργειες πρέπει να κάνω ώστε θα το διατηρήσω σε καλή κατάσταση??πως αδειάζω το νερό από μέσα???
καλημέρα...βγάζω το λάστιχο από το πλυστικό της βρύσης?? ή το λάστιχο του πιστολιού??....και το βάζω σε λειτουργία?αν βγάλω της βρύσης δεν θα έχω πρόβλημα να καεί το μοτέρ?λόγω που δεν θα κυκλοφορεί νερό?Χωρίς λάστιχο πάνω το λειτουργείς για 20-30 δευτερόλεπτα μέχρι να αδειάσει το νερό.
καλημέρα...βγάζω το λάστιχο από το πλυστικό της βρύσης?? ή το λάστιχο του πιστολιού??....και το βάζω σε λειτουργία?αν βγάλω της βρύσης δεν θα έχω πρόβλημα να καεί το μοτέρ?λόγω που δεν θα κυκλοφορεί νερό?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.