Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Έχω ξεβουλωσει χώμα σε 75αρα σωλήνα με της καρχερ.
Έχει μπίλια μπροστά και πετάει νερό προς τα πίσω για να σπρώξει την μπίλια
Σε χώμα θα τα καταφέρεις λίγο λίγο,αλλα αν έχει ρίζες όχι.

Έχω ξεβουλωσει χώμα σε 75αρα σωλήνα με της καρχερ.
Σε χώμα θα τα καταφέρεις λίγο λίγο,αλλα αν έχει ρίζες όχι.

xaxaxa!!ωραίος..ρίζες δεν έχει...με το Nilfisk C 130 Ισχύς: 1800 W, 130 bar Παροχή Νερού: 520 l/h είναι αρκετά δυνατό?
τι άλλο προτείνετε μ'αυτά τα λεφτα?

Last edited:
Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

xaxaxa!!ωραίος..ρίζες δεν έχει...με το Nilfisk C 130 Ισχύς: 1800 W, 130 bar Παροχή Νερού: 520 l/h είναι αρκετά δυνατό?
τι άλλο προτείνετε μ'αυτά τα λεφτα?

Μη μασας. Εγω με το 110 εχω κανει τετοιες δουλιες, το δικο σου δεν θα εχει θεμα. Μονο με ριζες, οπως αναφερθηκε.

Οπως ειπαν και οι προλαλησαντες το αποφρακτικο θα κανει δουλεια. Αν εχεις ενδιασμους, περνα πρωτα μια "ατσαλινα" με το τρυπανι, ή ενα χοντρο συρματοσχοινο, να "σπασει" το χωμα. Προσοχη το χωμα και οχι την σωληνα!!!!!

Οπως ειπαν και οι προλαλησαντες το αποφρακτικο θα κανει δουλεια. Αν εχεις ενδιασμους, περνα πρωτα μια "ατσαλινα" με το τρυπανι, ή ενα χοντρο συρματοσχοινο, να "σπασει" το χωμα. Προσοχη το χωμα και οχι την σωληνα!!!!!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..!!
θα βρώ ένα χοντρό συρματόσχοινο και θα κάνω την προεργασία..
Πείτε μου γιατί δεν βγάζω άκρη...εγώ βλέπω μια διαφορά μόνο στην βούρτσα..μπορείτε να που είναι η διαφορά?
στην δεύτερη φώτο επιλέγω την ένταση της πίεσης?? Γιατί υπάρχει και διαφορά στο κόστος..

Last edited:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..!!
θα βρώ ένα χοντρό συρματόσχοινο και θα κάνω την προεργασία..
Πείτε μου γιατί δεν βγάζω άκρη...εγώ βλέπω μια διαφορά μόνο στην βούρτσα..γνωρίζετε ποια είναι η διαφορά της βούρτσας από την άλλη?
στην δεύτερη φώτο επιλέγω την ένταση της πίεσης?? Γιατί υπάρχει και διαφορά στο κόστος..

φωτο 1
TLS.120134.jpg

φωτο 2
TLS.120135.jpg

H μια βουρτσα απλως τρεχει νερο μεσα της και τριβεις να να καθαρισεις.
Η στρογγυλη πεταει με δυναμη το νερο, (εκει μια φυγοκεντρικη παροχη απο κατω) και καθαριζει επιφανειες

H μια βουρτσα απλως τρεχει νερο μεσα της και τριβεις να να καθαρισεις.
Η στρογγυλη πεταει με δυναμη το νερο, (εκει μια φυγοκεντρικη παροχη απο κατω) και καθαριζει επιφανειες

ευχαριστώ..!!συγνώμη δεν το έθεσα καλά..εννοούσα για τις στρογγυλές βούρτσες...
τι διαφορές έχουνε?? στην δεύτερη φωτό έχει κάποια ρύθμιση???

Και σε θέμα τιμής το σετ της πρώτης φωτό είναι ακριβότερο http://www.mandis.gr/index.php?page...d=620&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

σε σχέση με το σετ της δεύτερης φωτο.. http://www.mandis.gr/index.php?page...d=393&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart
Γι'αυτο δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει...!!!

Last edited:
ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ..
Και σε θέμα τιμής το σετ της πρώτης φωτό είναι ακριβότερο (249 ευρώ) http://www.mandis.gr/index.php?page...d=620&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

σε σχέση με το σετ της δεύτερης φωτο.. (193 ευρώ) http://www.mandis.gr/index.php?page...d=393&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart
Γι'αυτο δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει...!!!

Οχι, δεν εχει καμια ρυθμιση

ρώτησα το κατάστημα για τις διαφορές..μου είπαν θα με πάρουν αλλά δεν με πήραν.μάλλον ούτε αυτοί θα ξέρουν..οπότε αν δεν βγάλω άκρη θα πάρω την πιο φτηνή...

Δοκιμασα σημερα το μικροσκοπικο πιεστικο της Bosch και μου αρεσε πολυ.
Καθαρισα τις βεραντες -μετα το καλοκαιρι- και τα μαρμαρα και οι τοιχοι αστραψαν!

Ησυχο μοτερ, ελαχιστες διαστασεις, μεταλλικη αντλια και αρκετη πιεση για καλο καθαρισμα σε σπιτι και τροχοφορα.
Το σετακι περιλαμβανε αφροποιητη, βουρτσα για αυτοκινητα και το βασικο ακροφυσιο. Eξτρα πηρα το 90μοιρων ακροφυσιο.

29606812992_bc839a96f7_c.jpg

Όταν αγοράζεις κάτι και μένεις ευχαριστημένος, η ικανοποίηση είναι μεγάλη. Σύντομη και ενημερωτική παρουσίαση για για κάθε ενδιαφερόμενο. Μήπως έπρεπε να μπεί στο "Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων";

Καλησπέρ...Σήμερα παρέλαβα το Nilfisk C 130.2-8 PCD..Έκανα και μια δοκιμή 3 λεπτών στο πλακάκι της βεράντας..Ή το πλακάκι άσπρισε πολύ ή το χάλασα το πλακάκι..!!!χαχαχα!!θα κάνω όλη την βεράντα αύριο με το compact patio να δω αν ασπρίσουν όλα..!!Αρχική εντύπωση αρκετά καλή..και αρκετά δυνατό. επίσης,θα το δοκιμάσω με το αποφρακτικό σε μια σωλήνα αποχέτευσης που έχει αρκετό χώμα..θα ανεβάσω και φωτο..Μια ερωτησούλα αφού το χρησιμοποίησα..Τι ενέργειες πρέπει να κάνω ώστε θα το διατηρήσω σε καλή κατάσταση??πως αδειάζω το νερό από μέσα???

Καλησπέρ...Σήμερα παρέλαβα το Nilfisk C 130.2-8 PCD..Έκανα και μια δοκιμή 3 λεπτών στο πλακάκι της βεράντας..Ή το πλακάκι άσπρισε πολύ ή το χάλασα το πλακάκι..!!!χαχαχα!!θα κάνω όλη την βεράντα αύριο με το compact patio να δω αν ασπρίσουν όλα..!!Αρχική εντύπωση αρκετά καλή..και αρκετά δυνατό. επίσης,θα το δοκιμάσω με το αποφρακτικό σε μια σωλήνα αποχέτευσης που έχει αρκετό χώμα..θα ανεβάσω και φωτο..Μια ερωτησούλα αφού το χρησιμοποίησα..Τι ενέργειες πρέπει να κάνω ώστε θα το διατηρήσω σε καλή κατάσταση??πως αδειάζω το νερό από μέσα???

Εγω βγαζω το λαστιχο του νερου, κλεινω διακοπτη και παταω σκανδαλη να βγει οτι νερο μπορει να βγει.
Αλλος θα σου πει να πατας τη σκανδαλη πριν το σβησεις, αφου εχεις βγαλει το λαστιχο για να αδειαζει η αντλια εντελος.

Χωρίς λάστιχο πάνω το λειτουργείς για 20-30 δευτερόλεπτα μέχρι να αδειάσει το νερό.
καλημέρα...βγάζω το λάστιχο από το πλυστικό της βρύσης?? ή το λάστιχο του πιστολιού??....και το βάζω σε λειτουργία?αν βγάλω της βρύσης δεν θα έχω πρόβλημα να καεί το μοτέρ?λόγω που δεν θα κυκλοφορεί νερό?

καλημέρα...βγάζω το λάστιχο από το πλυστικό της βρύσης?? ή το λάστιχο του πιστολιού??....και το βάζω σε λειτουργία?αν βγάλω της βρύσης δεν θα έχω πρόβλημα να καεί το μοτέρ?λόγω που δεν θα κυκλοφορεί νερό?

Ελα ντε? Και γω αυτό δεν μπορώ να καταλάβω που πρότεινε ο Νίκος όταν ο κατασκευαστής λέει να μην δουλεύει σε ξηρά λειτουργία. Και μισό λεπτό κιολλας...

κλείνεις την βρύση και πατάς το κουμπί μέχρι να αδειάσει, ο χρόνος είναι πολύ λιγότερος από μισό λεπτό.
ή
κλείνεις την βρύση, βγάζεις το λάστιχο της βρύσης από το πιεστικό και πατάς το κουμπί μέχρι να αδειάσει, ο χρόνος είναι ακόμη λιγότερος
ή
κλείνεις την βρύση, βγάζεις το λάστιχο, κλείνεις το πιεστικό, πατάς το κουμπί και αρχίζει και πιτσιλάει μόνο του από την πίεση που έχει ήδη, δεν αδειάζει όμως εντελώς έτσι.