Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Μια χαρά, βγάζει ακόμα και χρώμα πλαστικό μίας εβδομάδας σε πέτρα καρύστου !!! Άσε που μου από απροσεξία μου ξεκόλλησε και κάποιους αρμούς..

Καλα πλυσιματα παιδια!
Εδω η φωτο απο την χθεσινη μπουγαδα!!!
DSC_2857.jpg

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Καλα πλυσιματα παιδια!
Εδω η φωτο απο την χθεσινη μπουγαδα!!!
DSC_2857.jpg

Ωραίος ο παίχτης...

Μόλις έρθω να παραλάβω θα μου κάνεις και μια ταχύρυθμη εκπαίδευση στο αφρόγαλο... -bye-

Κυριακο με τι αναλογια ειχες αυτο το αποτελεσμα, και ποση ποσοτητα (συνολικου μειγματος) σου "εφαγε" ?

ο καλος αφροποιητης είναι αυτός ?

http://www.ebay.co.uk/itm/Snow-Foam...Garden_PowerTools_SM&var=&hash=item417548a04a

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το πηρα...

Θα τον πάρω και εγώ κάποια στιγμή... αλλά δεν ξέρω με τι Inlet Connection (από αυτά που έχει στην λίστα) για το πλυστικό της Parkside που πήρα πρόσφατα. Κάποια βοήθεια από τους κατέχοντες ?

Γεια σε όλους. Έχω διαβάσει όλο το thread από την αρχή. Παράγγειλα από crazy Sunday's eshop το nilfisk c120 6-6 ωραίο μηχάνημα δεν τρελάθηκα βέβαια από την πίεση που πετάει το νερό. Έχω μόνο μερικές απορίες να μου λύσετε. Συνέδεσα το μηχάνημα με το λάστιχο από την βρύση είχα κεφαλή που κουμπώνει με ένα κλικ αλλά για κάποιον λόγο μου πετάει το λάστιχο αν δεν δουλεύει η αντλία. Φταίει το κούμπωμα της βρύσης που έχω να υποθέσω ή θέλει χαμηλή πίεση το νερό που δίνω στο μηχάνημα;
Τελευταία απορία- ιδέα που δεν είδα να αναφέρει κάνεις σας. Έψαξα να βρω πιστόλι για υδροβολή για να ξεβάψω και ξεσκουριάσω τα κάγκελα από σπίτι μου. Βρήκα το ανταλλακτικό που χρειάζεται από ebay. Το έχει δοκιμάσει κάνεις;;;

Φταιει το εξαρτηματακι που κλειδωνει και γιαυτο οταν σταματας την ροη και αυξανει η πιεση το πεταει εξω.
Οικονομικη επισκευη με 2-5 ευρω αναλογα τον ταχυσυνδεσμο αν και μπορεις και να το καταργησεις και να βαζεις ενα απλο σφυκτηρα πεταλουδα για ευκολια!

Σωκρατη καλημερα!

Αυτος ειναι ο αφροποιητης που χρησιμοποιω.
Ειναι εξτρα εξαρτημα και οχι ο εργοστασιακος της Karcher της οποιας πλυστικα εχω και τον παραγγελνεις αναλογα την μαρκα του πλυστικου σου.
heavy-duty-snow-foam-gun-complete-set.jpg

Το αποτελεσμα ειναι οπως στην φωτο.
DSC01142.JPG

Για το "follow up", πεταμενα λεφτα και ο αφροποιητης, οπως επισης και το καλο υγρο (ενεργος μαι αςς αφρος) της maguire.

To αποτελεσμα κατα το ψεκασμα ειναι μεν σαν και αυτο της παραπανω φωτο, αλλα η βρωμα μενει. Ειδικα απο την μεση που ατοκινητου και κατω, καμια απολυτως διαφορα με το πριν.

Οπως ειχα γραψει και παραπανω και δυστυχως επιβεβαιωθηκα, το πλυσιμο με ενεργο αφρο... εχει νοημα μονο αν γινεται συχνα. Τοσο συχνα πριν προλαβει να "κατσει" βρωμα πανω στο αυτοκινητο.

Χερι και παλι χερι.

Παει και αυτο...

Για καθαρισμο ζαντων εχουμε τιποτε καλο ??

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Για καθαρισμο ζαντων εχουμε τιποτε καλο ??

Οποιοδήποτε καθαριστικό και ένα πιγκάλ από αυτά της τουαλέτας, για να έχει πρόσβαση και σε δύσκολα σημεία...Ήταν το μόνο που μου είχε λύσει τα χέρια στις πρώτες ζάντες του προηγούμενου αυτοκινήτου μου (τύπου Hairpins).

Ντινο περασες με το πιεστικο απο ολες τις επιφανειες σχολαστικα στο ξεβγαλμα??????

Αν βρεις καποιο απο τα αρχικα μου ποστ που γραφω για το προιον αυτο ειναι πως οι Αγγλοι το χρησιμοποιουν για προπλυση του αυτοκινητου και απαλαγη του απο τους χοντρους ρυπους ωστε κατα το πλυσιμο με το σφουγγαρι να μην γινουν γυαλοχαρτο πανω στο αμαξωμα και γεμισει αραχνη.
Ομως αν το αμαξι ειναι λιγο λερωμενο κανει καταπληκτικη δουλεια.
Να φανταστεις στην μηχανη εχω να βαλω σφουγγαρι 2 μηνες αλλα την πλενω καθε Σαββατο.