Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Προφανώς εννοεί να το δοκιμάσεις και να πεις την γνώμη σου, γιατί το σάββατο είναι η τελευταία μέρα τις προσφοράς.

Και βιάζεται γιατί θέλει να το αγοράσει και αυτός.

http://www.leroymerlin.gr/gr/garden/plustika/plustika/plustiko-sterwins-120-epw-1600-w-61800676/

Εγώ πήρα το παραπάνω για χαλαρές δουλειές (αμάξι,αυλή,κανα χαλί...) και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει και την κλασσική εγγύηση 3 ετών. Μαζί πήρα και αποφρακτικό κιτ 16 ευρώ, αφού για τον καθαρισμό των σωληνώσεων έδινα 60 ευρώ τον χρόνο σε υδραυλικό.......

Προφανώς εννοεί να το δοκιμάσεις και να πεις την γνώμη σου, γιατί το σάββατο είναι η τελευταία μέρα τις προσφοράς.

Και βιάζεται γιατί θέλει να το αγοράσει και αυτός.

Ακριβώς, την άποψη σου θέλω.
Δεν ξέρω αν θα το πάρω απλά να το έχω στα υπόψιν μου πιο πολύ.

δεν τα ξερω τα sterwin, αλλα τα nilfisk με οτι εχω διαβασει στο εσωτερικο και εξωτερικο συν τη προσωπικη μου εμπειρια, ειναι επιλογη χωρις ενδιασμους.

δεν τα ξερω τα sterwin, αλλα τα nilfisk με οτι εχω διαβασει στο εσωτερικο και εξωτερικο συν τη προσωπικη μου εμπειρια, ειναι επιλογη χωρις ενδιασμους.

NILFISK rules :drummer:

Karcher vs nilfisk, σε χαμηλη κατηγορια τιμης τα karher δεν αξιζουν. Ευτελη ποιοτητα σε σχεςη με τη τιμη τους και απο σερβις ακριβα!

Όλα τα χαμηλης κατηγορίας (μέχρι και τα 300 πανω κατω κατοσταρικα) karcher έρχονται με πλαστική αντλία. Βασικό μείον...

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Λοιπόν νεότερα στο θέμα του πλυστικού μηχανήματος Nilfisk C120.6-6PCAD X-TRA που παρελήφθη εχθές μετά από αγορά από το Crazy Sundays του e-shop. Του έκανα ένα γρήγορο test drive (περίπου κανένα τέταρτο) όχι πως συνέτρεχε κανένας λόγος αλλά καταλαβαίνετε τώρα γιατί (να δούμε τι ψάρια πιάνει)..... Είναι πολύ καλό για τα λεφτά του και παρέχει ότι υπόσχεται, και με τα παρελκόμενα στην τιμή που προσφέρεται (139 ) γίνεται κυριολεκτικά σούπερ!!!! Προτείνετε ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν έχει ή ακόμα το σκέφτεται. Αν το συγκρίνω τώρα με το αντίστοιχο περίπου του αδελφού μου (ΟΚ λίγο παρακάτω σε κατηγορία και δύναμη) Karher K2.31M Plus που είχα και δούλευα τις προηγούμενες δύο μέρες, η διαφορά τους είναι χαρακτηριστική τόσο στην ποιότητα των υλικών (εξωτερικά τα πλαστικά τουλάχιστον) όσο και στα παρελκόμενα (εκεί η διαφορά είναι χαώδεις...), αλλά διαφορά βλέπεις και στην δύναμη αν και τα watt είναι παραπλήσια. Επίσης σε σχέση με το προαναφερόμενο Κarher υπάρχει διαφορά υπέρ του Nilfisk τόσο στα κουμπώματα (ταχυσύνδεσμους αλλά και σπειρώματα που συνδέονται οι σωλήνες), αλλά και στο λάστιχο (5 μέτρα το ένα 4 το άλλο) όσο και στο ίδιο το πιστόλι, και στο πιάσιμο όσο και στο κούμπωμα που έχουν οι κάννες των μπέκ.
Αφροποιητές και αποφράκτες ή σκούπα που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο δε πρόλαβα όπως καταλαβαίνετε να δοκιμάσω, θα το πράξω όμως το συντομότερο δυνατό και θα σας ενημερώσω, για τις εντυπώσεις μου.

Υ.Γ. Για να μην θεωρηθεί καθ' οποιονδήποτε λόγο μεροληπτική η τοποθέτηση μου συνεπαρμένος κυρίως λόγο του ενθουσιασμού μου από την καινούργια μου αγορά, εναντίον των Karher οφείλω να πω τα εξής: φίλος (επαγγελματίας αλλά και από άλλους που έχω μιλήσει) που έχει πλυστικό Karher (...της επαγγελματικής σειράς όμως) 6 εδώ και δέκα σχεδόν χρόνια τόσο εγώ που το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά όσο και εκείνος που είναι δικό του και του έχει πιει το αίμα έχουμε να πούμε απλά τα καλύτερα.... Το μηχάνημα απλά δεν έχει κάνει κιχ τι να λέμε τώρα και έχει δουλέψει ώρες και ώρες υπό διάφορες συνθήκες.(..... άλλή όμως κατηγορία εργαλείου και φυσικά άλλα χρήματα, στην 6 εκατοντάδα των ευρώ τότε). Δεν είναι ότι δηλαδή δεν τρέφω εκτίμηση για τα Karher κάθε άλλο μάλιστα. Απλά (αν και ο χρόνος θα δείξει έτσι;;;)) θεωρώ πως στην κατηγορά αυτή της οικιακής χρήσης άντε και λίγο παραπάνω τα Nilfisk αποτελούν πιο ορθή επιλογή.

Το έχω εδώ και τρία χρονια το συγκεκριμένο με μια διαφορα, η περιστρεφόμενη σκούπα εχει ρυθμιστή πίεσης και με εξυπηρετεί απιστευτα στο να πλένω τα χάλια.κατα τα αλλα ειναι σκυλι,πλένει σχεδον για τουλαχιστον μια ωρα τρεις φορές καθε βδομάδα ( μανιακοί με την εξωτερική καθαριότητα του σπιτιού σε χωριό οι δικοι μου) και αν εξαιρέσουμε ενα δαγκωμένο λάστιχο απο το σκυλι οποτε και αντικαταστάθηκε,ειναι άριστο.το ειχα παρει με το πλήρες σετ απο Amazon.co.uk τοτε που ειχε δωρεάν μεταφορικα ελλαδα και η τελική του τιμη ηταν 109 .Προφανως και δεν εχει καμια σχέση με το παλιο και πολυδιαφημισμένο kärcher.nilfisk και τα μυαλά στα κάγκελα

Και που να πάτε στην σειρά Ε (που έχω) ή στην P (που κοστίζουν) !!!. Κάποια πάντως (αν είσαι τυχερός.....όπως εγώ) βγάζουν ένα πρόβλημα (σταματάνε να δουλεύουν και θέλουν να περιμένεις λιγο μέχρι να ξαναπάρουν μπρος). Αυτό λύνεται αμεσα στο service (πολύ ωραία τα παιδιά στο service στην Ηλιούπολη/Άλιμο), ειδΙΚΑ αν είσαι στην εγγύηση.

Καλό είναι να βάλετε και μια ανεπιστροφη βαλβίδα μεταξύ παροχής και μηχανήματος (στην βρύση δηλ και πριν την τοποθέτηση του λαστιχου παροχής)

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Μεγάλο κεφάλαιο αν όχι το σημαντικότερο ατην μακροζωία ενός πλυστικού πιεστικού μηχανήματος είναι η ποιότητα του νερού του δικτύου. Αν αυτό δεν είναι καλό - καθαρό και έχει για οποιονδήποτε λόγο άλατα κατάλοιπα ή οτιδήποτε άλλο τότε απλά δεν πρόκειται να μακροημερεύσει.-

Ποια περιστροφομενη σκουπα εχεις η οποια εχει και ρυθμιστη? δυο εχω γω, υποτιθετε. Στη μια γυρναει εντος αυτης ενα ζευγαρι μπεκ και στην αλλη απλα ειναι στρογγυλι που ψεκαζει νερο.

Θηριο φαινεται, σε αυτη περιστρεφονται τα βουρτσακια?

Νομίζω οτι είναι αυτή που έχω και εγώ. Όχι δεν περιστρέφονται. Μπορείς μόνο να αλλάξεις την πίεση του νερού...

Περιστρέφονται τα δυο μπεκ απο κατω κυκλικά,και ο ρυθμιστής αυξομειώνει την πίεση.θαυματουργο μηχάνημα