Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Κακώς δεν το διευκρίνησα αλλά μιλάω μόνο για συνθετικά χαλιά. Για μάλλινα κλπ καλό είναι να μην τα πλένουμε με πιεστικό (ιδίως αν είναι χειροποίητα).

Χρησιμοποιώ αυτό το καθαριστικό:

Κάνεις μία πρόπλυση της επιφάνειας με νερό (με πιεστικό ή χωρίς), ψεκάζεις το απορρυπαντικό με το κατάλληλο ακροφύσιο (και με αφροποιητή αν θες) και ξεβγάζεις με την βούρτσα αλλά ρυθμισμένη στην χαμηλή πίεση γιατί αλλιώς θα το ξεσκίσει το χαλί.
Εγώ ξεπλένω απλά με το πλυστικό γιατί η βούρτσα μου δεν είναι ρυθμιζόμενη, αλλά τα αποτελέσματα είναι τα ίδια σχεδόν απλά χρειάζεται περισσότερη υπομονή.

Να ξέρεις ότι με συμβατικό απορρυπαντικό, λόγω του αφρού το ξέβγαλμα είναι πολύ δύσκολο και σου τρώει πολύ ώρα. Το συγκεκριμένο απορρυπαντικό χαλιών δεν δημιουργεί αφρό και ξεπλένεται εύκολα.
Πέραν αυτού είναι πολύ οικονομικό στην χρήση (νομίζω γύρω στα 6 ευρω το λίτρο βγαίνει και κρατάει χρόνια).
Το θελω!
Οπως και αλλα πραγματακια..

Παλι τζιρο θα κανω τη δευτεα στο Στελιο!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Το θελω!
Οπως και αλλα πραγματακια..

Παλι τζιρο θα κανω τη δευτεα στο Στελιο!

Χαχα αν δεν κάνω λάθος έχει εξαντληθεί. Μπήκα να το παραγγείλω και από την karcher αλλά δεν το βρήκα ούτε εκεί. Λες να το κατήργησαν?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Κακώς δεν το διευκρίνησα αλλά μιλάω μόνο για συνθετικά χαλιά. Για μάλλινα κλπ καλό είναι να μην τα πλένουμε με πιεστικό (ιδίως αν είναι χειροποίητα).

Χρησιμοποιώ αυτό το καθαριστικό:

Κάνεις μία πρόπλυση της επιφάνειας με νερό (με πιεστικό ή χωρίς), ψεκάζεις το απορρυπαντικό με το κατάλληλο ακροφύσιο (και με αφροποιητή αν θες) και ξεβγάζεις με την βούρτσα αλλά ρυθμισμένη στην χαμηλή πίεση γιατί αλλιώς θα το ξεσκίσει το χαλί.
Εγώ ξεπλένω απλά με το πλυστικό γιατί η βούρτσα μου δεν είναι ρυθμιζόμενη, αλλά τα αποτελέσματα είναι τα ίδια σχεδόν απλά χρειάζεται περισσότερη υπομονή.

Να ξέρεις ότι με συμβατικό απορρυπαντικό, λόγω του αφρού το ξέβγαλμα είναι πολύ δύσκολο και σου τρώει πολύ ώρα. Το συγκεκριμένο απορρυπαντικό χαλιών δεν δημιουργεί αφρό και ξεπλένεται εύκολα.
Πέραν αυτού είναι πολύ οικονομικό στην χρήση (νομίζω γύρω στα 6 ευρω το λίτρο βγαίνει και κρατάει χρόνια).

Φιλε Νικο σε "βλεπω" να "υποστηριζεις" τα μηχανακια της Karcher αρα εχεις και την αναλογη εμπειρια, μπορεις να μου πεις ποιο απο ολα της Karcher προτεινειςασχετου τιμης αφου θα ειναι για μια "ζωη"?
Ποιο ειναι το κατάλληλο ακροφύσιο η αφροποιητής που αναφερεις παραπανω?
Ποια ειναι η βουρτσα που αναφερεις?
Που βρισκω το απορρυπαντικο που αναφερεις?
Κανει και την τεντα που ρωτησα σε παραπανω post?
ουσιαστικα θελω να μαθω τι εξαρτηματα χρειαζομαι για να κανω τις εργασιες που αναφερα και επιπλεον για παντζουρια??
Σορρυ που σας ζαλιζω αλλα το ενα φερνει το αλλο στη κουβεντα.

Sorry που ρωταω ολα αυτα αλλα εχω αγνοια σε αυτο το "αθλημα".

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Φιλε Νικο σε "βλεπω" να "υποστηριζεις" τα μηχανακια της Karcher αρα εχεις και την αναλογη εμπειρια, μπορεις να μου πεις ποιο απο ολα της Karcher προτεινειςασχετου τιμης αφου θα ειναι για μια "ζωη"?
Ποιο ειναι το κατάλληλο ακροφύσιο η αφροποιητής που αναφερεις παραπανω?
Ποια ειναι η βουρτσα που αναφερεις?
Που βρισκω το απορρυπαντικο που αναφερεις?
Κανει και την τεντα που ρωτησα σε παραπανω post?
ουσιαστικα θελω να μαθω τι εξαρτηματα χρειαζομαι για να κανω τις εργασιες που αναφερα και επιπλεον για παντζουρια??
Σορρυ που σας ζαλιζω αλλα το ενα φερνει το αλλο στη κουβεντα.

Sorry που ρωταω ολα αυτα αλλα εχω αγνοια σε αυτο το "αθλημα".

Αδερφέ δεν υποστηρίζω τα Karcher μόνο αλλά και τα Nilfisk. Απλά επειδή ο αντιπρόσωπος είναι δίπλα προτίμησα να πάω σε Karcher. :)

Δεν είναι για μία ζωή μηχάνημα αλλά θα κρατήσει καιρό όπως φυσικά και τα υπόλοιπα μηχανήματα ΑΝ του φέρεσαι σωστά και το συντηρείς.

1) Υπάρχουν ξέχωροι αφροποιητές αλλά αρκετά πλυστικά τους περιλαμβάνουν στην συσκευασία. Για αρχή αυτός που έχει μέσα φτάνει και περισσεύει. Αργότερα αν θες να πλένεις αποτελεσματικά ποδήλατα, μηχανάκια, βάρκες, αυτοκίνητα κλπ, θα πας σε κάτι πιο εξειδικευμένο.
2) Σου δίνω λινκ με την βούρτσα για πατώματα κλπ. Η συγκεκριμένη είναι με ρυθμισή πίεσης έτσι ώστε να μπορείς να την δουλεύεις σε όλες τις επιφάνειες με την ίδια άνεση και χωρίς να φοβάσαι αν προκαλέσει κάποια ζημιά.
3) Το απορρυπαντικό αυτό μπορείς να το βρεις σε online καταστήματα όπως εδώ.
4) Αν λες για το απορρυπαντικό όχι, για την τέντα θα πάρεις ένα γενικής χρήσης (το συμπυκνωμένο σε συμφέρει περισσότερο καθώς είναι κατά 2 ευρώ ακριβότερο αλλά είναι 5 λιτρα αντί για 1)
5) Για όλα κάνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Νικο το λινκ για την βούρτσα για πατώματα ειναι αυτο της Nilfisk που εδωσες πριν απο λιγο?? αντιστοιχη της karcher ποια ειναι??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

ευχαριστω!!!!!

Σε πολλα βιντεακια βλεπω να τραβανε νερο τα πλυστικα απο βαρελια η δεξαμενες, το να συνδεω το πλυστικο στη βρυση του μπαλκονιου θα υπαρχει προβλημα???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

ευχαριστω!!!!!

Σε πολλα βιντεακια βλεπω να τραβανε νερο τα πλυστικα απο βαρελια η δεξαμενες, το να συνδεω το πλυστικο στη βρυση του μπαλκονιου θα υπαρχει προβλημα???

Στην βρύση συνδέεται κυρίως αλλά μερικά σου δίνουν την δυνατότητα να τραβάς και από βαρέλια.

με τις πληροφοριες που μου δωσατε δεν βλεπω να παιρνω καλο μηχανημα μαζι με καποια εξαρτηματα κατω απο 350 ευροπουλακια.

To Nilfisk που σου έβαλα που έχει ότι ακριβώς χρειάζεσαι βγαίνει στα 205 ευρώ.
Μια χαρά είναι και σου φτάνει και περισσεύει.

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

τωρα που το ξαναειδα σαν να εχεις δικιο, το απορυπαντικο σε αυτο το nilfisk που μου προτεινες που θα το βαλω?

Καλημερα,
σορρυ που σας κουραζω, αν πουμε οτι θελω να διαθεσω 80 ευρο παραπανω σε σχεση με το nilfisk που ειπαμε παραπανω, τα παρακατω karcher αξιζουν αυτη τη διαφορα των χρηματων??
https://www.skroutz.gr/s/6128806/Karcher-K4-Silent-Home.html
https://www.skroutz.gr/s/8318473/Karcher-K4-Premium-Full-Control-Home.html

Εγω επιμενω σε nilfisk, και μαλιστα τα -200 ειναι αρκετα για να παρεις κατι καλο!
Δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω!

Καλησπερα σας,
Να ρωτησω τι γινεται με την εγγυηση αν το προιον που αγορασουμε δεν ειναι της επισημης ελληνικης αντιπροσωπιας?
Αν παθει κατι το μηχανημα και ειναι μεσα στην εγγυηση που το παμε για επισκευη???

Αν είναι Nilfisk ισχύει η εγγύηση από όπου και να το πήρες. υπάρχουν διάφορα επισκευαστικά κέντρα. Η εταιρία θα σου δώσει πληροφορίες.