Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Καλησπέρα φίλοι. Για πιεστικό κυρίως για τα αυτοκίνητα κ το σκάφος, τι προτείνετε; κοιτώ για κ4 . Τι διαφορά έχει το fc ; αξίζουν ή τσάμπα τα λεφτά; έχω ένα αρχαίο κερχερ, που του έχω πιει το αίμα, αλλά θα πάει εξοχικό.

Θα σε καλύψει αρκετά το K4 πιστεύω.
ΤΟ FC είναι το καινούριο μοντέλο αλλά στην ουσία είναι το παλιό Κ4 με άλλο περίβλημα και πιστόλι με ένδειξη led (με μπαταρία...).

Θα σε καλύψει αρκετά το K4 πιστεύω.
ΤΟ FC είναι το καινούριο μοντέλο αλλά στην ουσία είναι το παλιό Κ4 με άλλο περίβλημα και πιστόλι με ένδειξη led (με μπαταρία...).
Μήπως Νίκο ξέρεις κ τις τιμές που παίζουν; τα είδα σε φυλλάδιο αλλά δε θυμάμαι. Ανθεκτικά είναι; ποιο θα πρότεινες;

Μήπως Νίκο ξέρεις κ τις τιμές που παίζουν; τα είδα σε φυλλάδιο αλλά δε θυμάμαι. Ανθεκτικά είναι; ποιο θα πρότεινες;

Εξαρτάται το budget σου.
Αν αδειάζεις τα νερά μετά από κάθε χρήση και εξαερώνεις το πλυστικό κανένα λεπτό πριν να το ξεκινήσεις θα το έχεις καμιά 8ετία σίγουρα.
Το K4 FC είναι πολύ πιο compact από το παλιό οπότε πάνε σε αυτό καλύτερα.
250 λέει στο φυλλάδιο, αν θες σου το στέλνω στα 225 με τα μεταφορικά κομπλέ.

Κλεινεις τη βρυση, βγαζεις τα λαστιχα και πατας το κουμπι λιγο να δουλεψει χωρις νερο.
Εγω δεν το κανω, γιατι νομιζω δεν θα παθει τιποτα με λιγο νερο μεσα και ειδικα οταν δεν εχω θεμα απο παγωνιες, που αναφερει κυριως ο Νικος.

Εξαρτάται το budget σου.
Αν αδειάζεις τα νερά μετά από κάθε χρήση και εξαερώνεις το πλυστικό κανένα λεπτό πριν να το ξεκινήσεις θα το έχεις καμιά 8ετία σίγουρα.
Το K4 FC είναι πολύ πιο compact από το παλιό οπότε πάνε σε αυτό καλύτερα.
250 λέει στο φυλλάδιο, αν θες σου το στέλνω στα 225 με τα μεταφορικά κομπλέ.
Θα επικοινωνήσουμε όταν το Αποφασίσω Νίκο. Σε ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Κλεινεις τη βρυση, βγαζεις τα λαστιχα και πατας το κουμπι λιγο να δουλεψει χωρις νερο.
Εγω δεν το κανω, γιατι νομιζω δεν θα παθει τιποτα με λιγο νερο μεσα και ειδικα οταν δεν εχω θεμα απο παγωνιες, που αναφερει κυριως ο Νικος.

Παίρνεις τα ρίσκα σου και θα με θυμηθείς αργά... :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα επικοινωνήσουμε όταν το Αποφασίσω Νίκο. Σε ευχαριστώ

Χαλαρά. Απλά να σε ενημερώσω ότι ούτως η άλλως δεν είναι ετοιμοπαράδοτο και δεν έχει και επαρκές στοκ η εταιρεία αυτήν την στιγμή.

Αγόρασα χθες μρτά τη σχετική μελέτη στο διαδίκτυο, το Niflisk C 120.6-6 PAD X-TRA από Leroy Merlin με 170 . Από τα έξτρα με ενδιέφερε το compact patio καθώς έχω μεγάλη ταράτσα + μπαλκόνι και η βούρτσα. Δυστυχώς η σύνθεση που δίνουν στο Leroy Merlin δεν είναι αυτή της φωτό με την περιστροφική βούρτσα, αλλά με την μακρόστενη + το λάστιχο απόφραξης. Οπότε αγόρασα την περιστροφική της sterwins μαζί με τον κατάλληλο αντάπτορα για τη σύνδεση με το niflisk.
Για εντυπώσεις θα ξαναγράψω όταν το χρησιμοποιήσω.

Καλοριζικα Σωκράτη! Αναμένουμε εντυπώσεις!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φίλτατε Νίκο κάνε μια έρευνα για μια πλυστικη χαλιων σε παρακαλώ.

Έφτασε.

2 ετοιμοπαράδοτες έχω. Μία ερασιτεχνική και μία επαγγελματική.

Karcher SE4001 και Puzzi 8/1.
Στα 195 και 460
Διαλέγεις και παίρνεις.

H SE 5.100 αλλά δεν διαφέρει στα χαρακτηριστικά από την 4001 παρά μόνο στην σχεδίαση.
Υπόψιν ότι στην SE 4001 σου κάνω τιμή καλύτερη από την προσφορά και αν θες σου κάνω και καλύτερες τιμές στο ακροφύσιο για καναπέδες, καθαριστικό χαλιών (υγρό και σε σκόνη) και στις σακούλες.

Επίσης αυτές οι σκούπες λειτουργούν και ως απλές, οπότε μπορείς να την έχεις και στο εργαστήριο όποτε θες.

Αγόρασα το Karcher K5 FC και μόλις έκανα μια δοκιμή του στο μπαλκόνι (δυστυχώς βρέχει).
Ωραιότατη λειτουργία, ήσυχο και πολύ δυνατό.
Επιφυλάσσομαι για εντυπώσεις μετά την πρώτη κανονική χρήση.

Αγόρασα το Karcher K5 FC και μόλις έκανα μια δοκιμή του στο μπαλκόνι (δυστυχώς βρέχει).
Ωραιότατη λειτουργία, ήσυχο και πολύ δυνατό.
Επιφυλάσσομαι για εντυπώσεις μετά την πρώτη κανονική χρήση.

Καλορίζικο.
Σε τι τιμή το πήρες Χρήστο?

Ευχαριστώ πολύ.
Το πήρα 329 ευρώ από το praktiker.

Δεν το έψαξες πολύ καλά καθώς με καμιά 10αριά ευρώ παραπάνω θα έπαιρνες την έκδοση home με την βούρτσα πατωμάτων που από μόνη της φτάνει τα 80 ευρώ.
Χώρια που και να μην την χρειάζεσαι μπορείς να πάρεις το μηχάνημα με 300 ευρώ.

https://www.skroutz.gr/s/8253486/Karcher-K5-Full-Control.html

Έκανες καλή επιλογή πάντως. :)

Λοιπόν κύριοι, σήμερα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω για λίγο στην αυλή μου, το Karcher Κ5.
Δυστυχώς είχα κάπου λιγότερο από μια ώρα αφού μετά άρχισε να βρέχει και πάλι.
Το μηχάνημα είναι απίστευτο!
Καθάρισε τις πλάκες της αυλής με ευκολία και χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού.
Ακόμη και η κάνη ψεκασμού μεταβλητής πίεσης έκανε τρομερή δουλειά. Για την jet κάνη δεν το συζητάω... απίστευτη δύναμη.
Η ευκολία χειρισμού είναι εξαιρετική και ο θόρυβος λειτουργίας σε πολύ καλά επίπεδα.
Δεν σε ξεκουφαίνει, δεν σε κουράζει/
Έμεινα εξαιρετικά ευχαριστημένος και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους σκέφτονται για πλυστικό.
Επίσης να πω ότι πήρα και σωλήνα προέκτασης καί έτσι το πιστόλι έχει εμβέλεια 18 μέτρων .
Το σχήμα και οι διαστάσεις της αυλής μου κάνανε απαραίτητη την προέκταση αλλά ακόμη και όταν δεν θα χρειαστεί να πάω στα πιο απόμακρα σημεία, θα την χρησιμοποιώ γιατί η ευκολία να πηγαινοέρχεσαι όπου θέλεις χωρίς περιορισμό είναι πολύ μεγάλη.

Εγώ πήρα το Κ3 στα 139,00 ευρώ από το Praktiker. Τώρα βέβαια βλέπω πως το έχει πάει στα 159,00.

http://www.praktiker.gr/p/plystiko-mixanima-karcher-k3-36849

Τα πράγματα είναι όπως τα λέει παραπάνω ο Χρήστος.

Το πήρα για το χωριό, όπου έχω δύο πολύ μεγάλες αυλές. Είδα τις πλάκες άσπρες μετά από πολύ καιρό..... :p

Απόλυτα ευχαριστημένος. Βέβαια δεν έχω και πρότερη εμπειρία από πλυστικά μηχανήματα.

Φαντάζομαι το Κ5 τι δουλειά θα κάνει.

Χρήστο, γιατί πήρες τόσο μεγάλο μηχάνημα;

Υ.Γ. Θα πάρω άλλο ένα για εδώ. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στα 150 - 200 ευρώ;