Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Είτε Nilfisk είτε Karcher, δεν έχω αγοράσει ακόμη αλλά θέλω να δω τι πρέπει να έχω υπ' όψιν....

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Περιμενω σημερα παραλαβη στην Αθηνα, απο κεντρο βιδας, το μικρο πλυστικο της bosch.

Ειμαι περιεργος να δω ποσο πιο ισχυρο ειναι απο το λαστιχο ποτισματος με ακροφυσιο gardena :))

Να παραλάβεις με το καλό. Περιμένουμε εντυπώσεις.

Tι να λεει? Μια χαρα μηχανημα αμμοβολης πηρες. Kανει και για πλυστικο. Καλοριζικο!!
Νομιζω οτι ανετα μπορεις να το χρησιμοποιησεις και σαν τριβειο να αφαιρεις μπογιες και σκουρια απο παντου :))

Αν το πήρες για επαγγελματική δουλειά δεν θα ζήσει πολύ, κυρίως γιατί είναι αερόψυκτο.
Τα συγκεκριμένα είναι όλα ερασιτεχνικά μηχανήματα.

Αν το πήρες για επαγγελματική δουλειά δεν θα ζήσει πολύ, κυρίως γιατί είναι αερόψυκτο.
Τα συγκεκριμένα είναι όλα ερασιτεχνικά μηχανήματα.

Eνα Yamaha XT600 που ειχα ηταν αεροψυκτο. Το ειχα αγορασει μεταχειρισμενο (3 χρονων) και το πουλησα μετα απο 5 χρονια -ΑΨΟΓΟ- η μηχανη δεν ανοιχτηκε ποτε!

Ετσι, σημασια εχει ο σχεδιασμος και η ποιοτητα κατασκευης του μοτερ και οχι τοσο ο τροπος που ψυχεται.

Eνα Yamaha XT600 που ειχα ηταν αεροψυκτο. Το ειχα αγορασει μεταχειρισμενο (3 χρονων) και το πουλησα μετα απο 5 χρονια -ΑΨΟΓΟ- η μηχανη δεν ανοιχτηκε ποτε!

Τι δουλειά έχει το μηχανάκι με το πλυστικό?
Συγκρίνεις κινητήρα βενζίνης με ρεύματος?
Θα μας τρελάνεις βρε σύντροφε!

Τι δουλειά έχει το μηχανάκι με το πλυστικό?
Συγκρίνεις κινητήρα βενζίνης με ρεύματος?
Θα μας τρελάνεις βρε σύντροφε!

Ανετα.
Τον τροπο ψυξης ενος μοτερ συγκρινω και υπονοω οτι η υδροψυξη δεν ειναι πανακεια.

Δεν υπαρχουν βενζινοκινητα πλυστικα? Ολα ειναι υδροψυκτα? Για ψαξε πριν απαντησεις :))

Ανετα.
Τον τροπο ψυξης ενος μοτερ συγκρινω και υπονοω οτι η υδροψυξη δεν ειναι πανακεια.

Δεν υπαρχουν βενζινοκινητα πλυστικα? Ολα ειναι υδροψυκτα? Για ψαξε πριν απαντησεις :))

Για επαγγελματική χρήση 8ωρου το αερόψυκτο υστερεί σύντροφε.
Όχι ότι κίτρινο karcher είναι επαγγελματικό και θα αντέξει 8ωρα αλλά ένα τσικ παραπάνω αντοχή θα έχει.