Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Το e-shop έχει σε προσφορά αυτό το Nilfisk, το αντίστοιχο της Karcher ποιο είναι;

Είναι το K3 που σημειωτέον έχει μεγαλύτερη παροχή νερού (πραγματική όχι θεωρητική - 350 lt αντί για 320 lt του Nilfisk) και έχει και λίγο οικονομικότερο κινητήρα (200 W λιγότερη κατανάλωση).

https://www.skroutz.gr/c/501/plystika-mhxanhmata.html?from=catspan&keyphrase=karcher+k3

Ευχαριστώ πολύ!
Είναι στα υπ' όψιν για την επόμενη σεζόν, αν αποφασισθεί η δαπάνη θα το ψάξω περισσότερο.
Το θεωρείς επαρκές για οικιακές δουλειές, καθαρισμό αυλής, μαρμαροποδιών, αυτοκινήτου;

Ευχαριστώ πολύ!
Είναι στα υπ' όψιν για την επόμενη σεζόν, αν αποφασισθεί η δαπάνη θα το ψάξω περισσότερο.
Το θεωρείς επαρκές για οικιακές δουλειές, καθαρισμό αυλής, μαρμαροποδιών, αυτοκινήτου;

Εξαρτάται την αυλή. Για τις υπόλοιπες εργασίες είναι επαρκές.
Αν η αυλή είναι μεγάλη θα χρειαστείς μεγαλύτερη μοντέλο (Κ4-Κ5).

Πάντως παιδιά, κάθε φορά που ο Νίκος ισχυρίζεται κάτι -έστω κ με το δικό του έντονο τρόπο- πέφτουν 10 να τον φάνε! Ακόμα κ αν λέει τα αυτονόητα όπως πχ όσα το manual αναφέρει!

Εξαρτάται την αυλή. Για τις υπόλοιπες εργασίες είναι επαρκές.
Αν η αυλή είναι μεγάλη θα χρειαστείς μεγαλύτερη μοντέλο (Κ4-Κ5).

150 τ.μ. πλακώστρωτο, άντε να προσθέσω και τη μάντρα άλλο τόσο αν ποτέ το χρησιμοποιήσω και σ' αυτή, δεν τη λες και πολύ μεγάλη.
Το μεγαλύτερο μοντέλο θα το πρότεινες για πιο 'ξεκούραστη' λειτουργία του μοτέρ του ή για περισσότερη δύναμη (ή και τα δύο);

Ευχαριαστώ και τους δύο για τα σχόλια.
Νίκο το αντίστοιχο νέο Κ5 όμως το βρίσκω αρκετά ακριβότερο στο skroutz.
Έχω την εντύπωση πως το παλιό και το καινούργιο έχουν ακριβώς τα ίδια μηχανικά μέρη και εκτός του σχεδιασμού το καινούργιο έχει και κάνη με ηλεκτρονικό έλεγχο και ένδειξη ψηφιακή επάνω στη κάνη.
Αν δεν κάνω λάθος λοιπόν ως προς τα παραπάνω (τιμή & χαρακτηριστικά) μήπως τελικά για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για "μπλιπμπλίκια" αποτελεί συμφέρουσα αγορά;

Και θα χρειαστώ και εγώ ένα πλυστικο στο νέο μου σπίτι και με έχεις βάλει σε σκέψεις να πάρω και εγώ ένα.
Από Μάιο πρέπει να πλυνω ταράτσα για εφαρμογή ελαστομερους νανοτεχνολογιας για θερμομονωση και θα χρειαστεί.

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

ναι, πως αλλιώς θα το δικαιολογήσω ; μόνο σαν παλιό που το είχαμε.
Δωστο στο Κυριακο πρωτα να καθαρισει τη ταρατσα του, να κανει και λιγο οικονομια ...