Taki μόλις είδα διαφήμιση για πλυστικό Κ2 με 59 ευρώ!!!!!!!!
Χτυπά το.
κοστος ανταλακτικου 60 ευρω
απο ιντερνετ μιν 40 χωρις μεταφορικα
το εχω λυσει δοκιμασα να το μπαλοσω με εποξικη κολλα δουλεψε μια φορα και χανει παλι.
αλλαξα και λαδια και κανα δυο φλατζακια .
ειμαι σε αναζητηση μεταχειρισμενου αλλα ........
Καλησπέρα. Μολις αγορασα το πλυστικο της nilfisk C120.7-6 PCAD . Ήθελα να κανω 2 ερωτησεις.
1.Με τα υπάρχοντα ανταλλακτικά της, μπορώ να πλένω τα χαλιά μου; Ή θα χρειαστώ και το patio plua που ρυθμίζει την πίεση; Θα κάνω ζημιά στα χαλιά μου χωρις αυτό;
2. Τι απορρυπαντικό χρησιμοποιούμε; Αν βάλω ένα απλό, ή αυτο για τα πιάτα θα κάνει;
Ευχαριστώ.
καλημέρα, ο πατέρας μου 60 χρόνια έπλενε τα χαλιά στην ταράτσα με απορρυπαντικό πλυντηρίου σε σκόνη, έριχνε-άπλωνε λίγο πάνω και με μία σκούπα έτριβε, μετά με το λάστιχο ξέβγαζε...εδώ και 5 χρόνια που έχω πάρει το μικρό karcher κάνω την ίδια δουλειά και το ξεβγάζω με το πιστόλι που έχει αλλά στην βεντάλια (και από ψηλά όχι κοντά στο χαλί) όχι στο συγκεντρωτικό...δεν έχω παρατηρήσει κάποια ζημιά στα χαλιά.Καλησπέρα. Μολις αγορασα το πλυστικο της nilfisk C120.7-6 PCAD . Ήθελα να κανω 2 ερωτησεις.
1.Με τα υπάρχοντα ανταλλακτικά της, μπορώ να πλένω τα χαλιά μου; Ή θα χρειαστώ και το patio plua που ρυθμίζει την πίεση; Θα κάνω ζημιά στα χαλιά μου χωρις αυτό;
2. Τι απορρυπαντικό χρησιμοποιούμε; Αν βάλω ένα απλό, ή αυτο για τα πιάτα θα κάνει;
Ευχαριστώ.
καλημέρα, ο πατέρας μου 60 χρόνια έπλενε τα χαλιά στην ταράτσα με απορρυπαντικό πλυντηρίου σε σκόνη, έριχνε-άπλωνε λίγο πάνω και με μία σκούπα έτριβε, μετά με το λάστιχο ξέβγαζε...εδώ και 5 χρόνια που έχω πάρει το μικρό karcher κάνω την ίδια δουλειά και το ξεβγάζω με το πιστόλι που έχει αλλά στην βεντάλια (και από ψηλά όχι κοντά στο χαλί) όχι στο συγκεντρωτικό...δεν έχω παρατηρήσει κάποια ζημιά στα χαλιά.
Αυτο το καθαριστικό κάνει για χαλιά;
http://www.karcher.gr/gr/Products/H.../Cleaning_agents.htm?&selected_group=10006803
Αυτό είναι το κατάλληλο.
Φυσικά αραιώνεται.
http://www.skroutz.gr/c/323/eidh-katharismou.html?keyphrase=karcher+RM519
Αυτό που έστειλα εγώ είναι για αυλή; Δεν πειράζει που το μηχανημά μου δεν ειναι karcher ,αλλά nilfisk ε;
Μπορεις αφοβα και ΥΓΡΟ πλυντηριου ρουχων![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.