Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

κοστος ανταλακτικου 60 ευρω
απο ιντερνετ μιν 40 χωρις μεταφορικα
το εχω λυσει δοκιμασα να το μπαλοσω με εποξικη κολλα δουλεψε μια φορα και χανει παλι.
αλλαξα και λαδια και κανα δυο φλατζακια .
ειμαι σε αναζητηση μεταχειρισμενου αλλα ........

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

κοστος ανταλακτικου 60 ευρω
απο ιντερνετ μιν 40 χωρις μεταφορικα
το εχω λυσει δοκιμασα να το μπαλοσω με εποξικη κολλα δουλεψε μια φορα και χανει παλι.
αλλαξα και λαδια και κανα δυο φλατζακια .
ειμαι σε αναζητηση μεταχειρισμενου αλλα ........

Νομιζω πως δεν αξιζει να δωσεις 60 για το ανταλλακτικο. Ποιο τμημα εσπασε, το πάνω? εισοδος – εξοδος νερου?

Καλησπέρα. Μολις αγορασα το πλυστικο της nilfisk C120.7-6 PCAD . Ήθελα να κανω 2 ερωτησεις.
1.Με τα υπάρχοντα ανταλλακτικά της, μπορώ να πλένω τα χαλιά μου; Ή θα χρειαστώ και το patio plua που ρυθμίζει την πίεση; Θα κάνω ζημιά στα χαλιά μου χωρις αυτό;
2. Τι απορρυπαντικό χρησιμοποιούμε; Αν βάλω ένα απλό, ή αυτο για τα πιάτα θα κάνει;
Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Μολις αγορασα το πλυστικο της nilfisk C120.7-6 PCAD . Ήθελα να κανω 2 ερωτησεις.
1.Με τα υπάρχοντα ανταλλακτικά της, μπορώ να πλένω τα χαλιά μου; Ή θα χρειαστώ και το patio plua που ρυθμίζει την πίεση; Θα κάνω ζημιά στα χαλιά μου χωρις αυτό;
2. Τι απορρυπαντικό χρησιμοποιούμε; Αν βάλω ένα απλό, ή αυτο για τα πιάτα θα κάνει;
Ευχαριστώ.

Αν δεν έχει ρυθμιζόμενη πίεση η βουρτσα θα χαλάσεις τα χαλιά σου.

Όσο για το απορρυπαντικό χρειάζεται ειδικό για χαλιά (π.χ. Karcher). Τα απλά και για τα πιάτα δε έχουν κανένα αποτέλεσμα και εκτός αυτού έτσι και ποτίσουν στο χαλί δεν βγαίνουν με τίποτα.

Ευχαριστώ.
καλημέρα, ο πατέρας μου 60 χρόνια έπλενε τα χαλιά στην ταράτσα με απορρυπαντικό πλυντηρίου σε σκόνη, έριχνε-άπλωνε λίγο πάνω και με μία σκούπα έτριβε, μετά με το λάστιχο ξέβγαζε...εδώ και 5 χρόνια που έχω πάρει το μικρό karcher κάνω την ίδια δουλειά και το ξεβγάζω με το πιστόλι που έχει αλλά στην βεντάλια (και από ψηλά όχι κοντά στο χαλί) όχι στο συγκεντρωτικό...δεν έχω παρατηρήσει κάποια ζημιά στα χαλιά.

καλημέρα, ο πατέρας μου 60 χρόνια έπλενε τα χαλιά στην ταράτσα με απορρυπαντικό πλυντηρίου σε σκόνη, έριχνε-άπλωνε λίγο πάνω και με μία σκούπα έτριβε, μετά με το λάστιχο ξέβγαζε...εδώ και 5 χρόνια που έχω πάρει το μικρό karcher κάνω την ίδια δουλειά και το ξεβγάζω με το πιστόλι που έχει αλλά στην βεντάλια (και από ψηλά όχι κοντά στο χαλί) όχι στο συγκεντρωτικό...δεν έχω παρατηρήσει κάποια ζημιά στα χαλιά.

Συμφωνώ, στα παραπάνω. :a0210: Ακριβώς το ίδιο έχει συμβεί και με εμένα, με την ίδια αλληλουχία γεγονότων. :2thumb22sup:

Ευχαριστώ. Και μια ακομα ερωτηση. Τα ολόμαλλα πλένονται με το πλυστικο; Ή πρέπει να τα στείλω έξω;

Αυτό που έστειλα εγώ είναι για αυλή; Δεν πειράζει που το μηχανημά μου δεν ειναι karcher ,αλλά nilfisk ε;

Γενικής χρήσης είναι (αυτοκίνητο, αυλές έπιπλα κ.λπ.).
Όχι φυσικά!

Μπορεις αφοβα και ΥΓΡΟ πλυντηριου ρουχων ;)

Προτιμησε απορρυπαντικο σε σκονη γιατι μπορεις να την απλωσεις ομοιομορφα σε αντιθεση με το υγρο. Αυτα ισχυουν για τις μοκετες, τα χαλια εχουν ιδιαιτεροτητες πχ ποιοτητα υλικου κ.α. Καλυτερα να τα στειλεις στο ταπητοκαθαριστηριο.

Η σκόνη τα καίει, και πάντα αφήνει υπόλειμμα, το υγρό από την άλλη σίγουρα θα φύγει και σίγουρα πριν φύγει θα έχει πάει παντού

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φανταζομαι οτι με την χρηση καθαριστικου ΚΥΡ...το θεμα περι επιλογης πληστικων μηχανημάτων θα καθαρισει απο τα παραπανω σχολια που ειναι πιο εξηδικευμενα στον καθαρισμο χαλιων...
:)

http://www.e-shop.gr/plystiko-mixan...s-boyrtsa-c1207-6-pcad-128471010-p-TLS.120157

Tελικα σε αυτα τα λεφτα υπαρχει αυτη την στιγμη κατι καλυτερο?

Λεω να το παρω, κυριως για χαλια που τωρα τα πλενουμε με το χερι και σκουπα, και για αυτοκινητα και εξωτερικα αλουμινια στα παραθυρα. Χρηση δηλαδη θα γινεται το πολυ 15-20 φορες το χρονο.