Πιεστικο η αντλία μεταγγισης νερου..;Καλημέρα μάστορες! Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πιεστικό νερού, το δίκτυό μας είναι χάλι και συχνά πυκνά μένουμε από νερό. Το μηχανάκι θα συνδεθεί με βυτίο και θα έχει καθήκον να ανεβάζει νερό σε πρώτο όροφο. Τιμή λογική φυσικά!
Κυριάκο ο σωλήνας απο parkside μήπως ταιριάζει;Μετα απο 28 χρονια τρυπησε ο σωληνας υψηλης του πρωτου μου Karcher 201.
Αξιζει να ψαξω ανταλλακτικο η να παρω ενα Κ3 Compact?
Βλεπω στα 44 ευρω εναν ανταλλακτικο σωληνα στο skroutz αλλα μαλλον παμε για αλλο.
Θα σταματησω στον Πειραια να ρωτησω.
View attachment 217706
Το ίδιο πρόβλημα είχα με το πλυστικό Bosh, με τα περισσότερα o-rings.Σε ένα Nilfisk που έχω, κόπηκε το oring που είναι πάνω στη σωλήνα, στο σημείο που κουμπώνει το πιστόλι..
Πήρα ένα ίδιου μεγέθους από κατάστημα υδραυλικών, αλλά ενώ μπαίνει, δεν κάνει τη δουλειά..
Η τιμή και για τα set oring αλλα και για καινούργιο σωλήνα είναι τραγικές..
Άλλη ιδέα;
Να το πάρω στο χέρι να πάω σε ένα μαγαζί που ξέρω στον Κολωνό με oring?
Σωστός, θα το δοκιμάσω ναιΤο ίδιο πρόβλημα είχα με το πλυστικό Bosh, με τα περισσότερα o-rings.
Τελικά έβαλα τεφλόν και δουλεύει μια χαρά.
Δεν λύνω το πιστόλι για να μην κάνω συνέχεια αυτή τη δουλειά αλλά κλάϊν μάϊν.
Εγώ έχω το karcher k3. για χαλιά και μπαλκόνι είναι ότι πρέπει λόγω και του μικρού βάρους. Για το αμάξι δεν με βολεύει τόσο θα το ήθελα λίγο πιο δυνατό.Σε πλυστικο γενικής χρήσης (χάλια, αμάξι, μπαλκόνι κλπ) τι επιλογές έχουμε μέχρι 120€ ?
Σε ευχαριστώ.Εγώ έχω το karcher k3. για χαλιά και μπαλκόνι είναι ότι πρέπει λόγω και του μικρού βάρους. Για το αμάξι δεν με βολεύει τόσο θα το ήθελα λίγο πιο δυνατό.
Ήμουν στα Leroy πριν λίγο και το είδα σε προσφορά αλλά δεν ξέρω τι τιμή παίζει στο σκρουτζ αυτή τη στιγμή. Το είχα πάρει 97 ευρώ πριν κάνα 1μιση χρόνο από κέντρο βίδας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.