Δεν έχω αγοράσει ενεργό αφρό.Δοκίμασα τον αφροποιητή με το Meguiar's Ultimate Wash & Wax https://www.skroutz.gr/s/11703087/M...-1L-G17748.html?from=hub&product_id=276664235 και ΔΕΝ το ξανακάνω γιατί μέχρι να τρίψεις με το σφουγγάρι όλο το αυτοκίνητο,έχει στεγνώσει και αφήνει σημάδια στο αυτοκίνητο που θέλουν πολύ νερό για να ξεπλυθούν και να φύγουν.Δεν γνωρίζω αν ένας καλός ενεργός αφρός,θα απομακρύνει λάσπες και πολύ αμφιβάλω,ελπίζω όμως να μην αφήνει κατάλοιπα και σημάδια αν στεγνώσει.Thanks. Από υγρό (ενεργό αφρό) ποιο χρησιμοποιείς ; Ψάχνω κάποιο για να μην βάζω σφουγγάρι ακόμα και μετά από λασποβροχή.
Υπάρχει τέτοιο υγρό ή πρέπει να είναι κερωμένο το αμάξι για να μην κολλάει γενικως η βρωμιά;
Δεν έχω αγοράσει ενεργό αφρό.Δοκίμασα τον αφροποιητή με το Meguiar's Ultimate Wash & Wax https://www.skroutz.gr/s/11703087/M...-1L-G17748.html?from=hub&product_id=276664235 και ΔΕΝ το ξανακάνω γιατί μέχρι να τρίψεις με το σφουγγάρι όλο το αυτοκίνητο,έχει στεγνώσει και αφήνει σημάδια στο αυτοκίνητο που θέλουν πολύ νερό για να ξεπλυθούν και να φύγουν.Δεν γνωρίζω αν ένας καλός ενεργός αφρός,θα απομακρύνει λάσπες και πολύ αμφιβάλω,ελπίζω όμως να μην αφήνει κατάλοιπα και σημάδια αν στεγνώσει.
Να κινηθούμε για ευχαρίστηση βεβαιως. Αλλά να κινηθούμε για αγγαρεία (σφουγγάρι) όχι.Και μόνο για να κινηθούμε λίγο πάρα πάνω, κακό δεν το λες![]()
Συμφωνώ. Κάποτε ήταν ευχαρίστηση και χωρίς πλυστικό.Να κινηθούμε για ευχαρίστηση βεβαιως. Αλλά να κινηθούμε για αγγαρεία (σφουγγάρι) όχι.
Ναι παλιά ρυθμιζόταν.Στο δικό μου Nilfisk C130.2 του 2016 η δέσμη ρυθμίζεται στο βασικό ακροφύσιο...
τώρα τα κάνουν πιο μικρά, αρκετά πιο ελαφριά (όμως βρίσκω τη θέση της "λαβής" λίγο άβολα χαμηλή για κουβάλημα στις ρόδες), και μάλλον έχουν γίνει εκπτώσεις και στα ακροφύσια....
ελπίζω τουλάχιστον όχι στην ποιότητα της αντλίας, να παραμένει μεταλλική...
Κανουν φοβερη δουλεια με πυκνο αφρο και δεν βαχω σφουγγαρι.
Διαβάζω διάφορα στα reviews. Αν έχεις περάσει κεραμική επίστρωση στο αμάξι που δεν κολλάει ούτε κοτσουλιά ενός μήνα ξεραμένη, τότε είναι λογικό να μην χρειάζεται σφουγγάρι.Δεν υπάρχει σαμπουάν στον κόσμο που δεν χρειάζεται σφουγγάρι σε βρώμικο αυτοκίνητο.
Ναι φιλε μου.
Το οτι πουλάνε τα ακριβά πλυστικά με ρυθμιζόμενο μπεκ και τα φθηνά χωρίς, είναι θέμα μάρκετινγκ.Ναι παλιά ρυθμιζόταν.
Τώρα όχι. Πρέπει να ζήσουν από τα αξεσουάρ (βλ. εκτυπωτές)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.