Οσον αφορά την επιλογή του προενισχυτή, θα πρέπει βασικά αυτός να ταιριάζει ηλεκτρικά με τους τελικούς σου, συνεπώς μια ασφαλή κίνηση θα ήταν ένας προ της MF.
Για προ άλλων εταιρειών, θέλει προσοχή. Το καλό είναι ότι μπορείς να ζητήσεις να δοκιμάσεις προενισχυτές σπιτι σου
όταν λέτε να ταιριάζει ηλεκτρικά τι ενοείτε δλδ? για τον μουσικό του χαρακτήρα?
Δεν θέλω να το πάρεις αρνητικά, αλλά εφόσον δεν ξέρεις τί εννοούμε ηλεκτρικό ταίριασμα, τότε πήγαινε στον προ της MF. Διαφορετικά θα πετάξεις τα λεφτά σου. Χοντρικά, θα πρέπει η αντίσταση εισόδου του ενός να είναι ίση με την αντίσταση εξόδου του άλλου. Αν δεν είναι, τότε θα έχεις είτε υποοδήγηση είτε υπεροδήγηση. Toys for big boys που λένε...
Για τα κλασικά λάμπες + τρανζίστορ, μόνο όσοι έχουν γνώση και εμπειρία πέτυχαν.
Εγώ που δεν τα ξέρω και καλά, κινήθηκα σε ολοκληρωμένο...
αυτά φαντάζομαι μπορώ να τα δω στα manual τους έτσι δεν είναι?
αυτά φαντάζομαι μπορώ να τα δω στα manual τους έτσι δεν είναι? Τώρα με τον rotel που το έχω πάνω τι κάνει τον υπεροδηγεί η το αντίθετο και πως μπορεί κάποιος να το καταλάβει αυτό. Γιατί μια χαρά το ακούω να παίζει? Απλά έχει τονίσει ο τελικός όλα τα χαρακτηριστικά του rotel ακόμα και τα αρνητικά του που είναι λαμπερές υψηλές κάτι που το είχε σαν μουσικη ταυτότητα.
Τα έχω δει τα musical fidelity αλλά είμαι και της εμφάνισης γμτ και τα musical δεν μου αρέσουν καθόλου σε εμφάνιση αντιθέτως οι densen η ακόμα και οι naim είναι πολύ καλύτεροι. Φαντάζομαι ότι ένας προημητελικός δίνει της μουσική ταυτότητα έτσι δλδ που μου έχου πει όλοι.
Αφού θα πας στον Ορφέα δεν με χρειάζεσαι,εκεί ξέρουν να σου πουν μια χαρά.
Ο Densen έχει τα καλά που λες,ηχητικά όμως θα ταιριάξει καλά με τελικούς πλούσιους χαμηλά.
Αν οι MF που πήρες είναι έτσι θα πέσουν ταμάμ.
Με 50Κohm αντίσταση εισόδου που έχουν πάντως,δεν νομίζω να αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα όποιον σωστά κατασκευασμένο προ και να επιλέξεις.
θα το κάνω και ένα search μήπως το βρω στο internet αλλά θα σου ήμουν υπόχρεως αν το έκανεςΓενικά αν δεν ταιριάζουν πως το καταλαβαίνεις έχει καμιά σοβαρή επίπτωση στην μουσική? Και τέλος λέτε να πάρω μαζί και τους τελικούς και να τους πάω στον ορφέα για να ακούσω τα μηχανήματα. Δλδ θέλω να ακούσω και τους naim και τα primare αν και είναι class d αυτά και δεν ξέρω κατά πόσο θέλω τόσο φωτεινό ήχο μπορεί να με κουράζει μετά από ώρα.
Αργότερα κατά την άνοιξη θα πάω σίγουρα και σε ένα ολοκληρωμένο λαμπάτο ελληνικό και λέω να τον περάσω από τους τελικούς με τα καλώδια ηχείου που έχει και να λειτουργήσει σαν supercharger.
Γενικά γιαυτό μου αρέσουν αυτές οι λύσεις με κομμάτια για την επεκτασημότητα τους. Ο Densen να σκεφτείτε παίρνει πάνω 4 τελικούς. Δλδ χρήμα να έχεις και να κάνεις πειράματα![]()
Και τέλος λέτε να πάρω μαζί και τους τελικούς και να τους πάω στον ορφέα για να ακούσω τα μηχανήματα. Δλδ θέλω να ακούσω και τους naim και τα primare αν και είναι class d αυτά και δεν ξέρω κατά πόσο θέλω τόσο φωτεινό ήχο μπορεί να με κουράζει μετά από ώρα.
Αργότερα κατά την άνοιξη θα πάω σίγουρα και σε ένα ολοκληρωμένο λαμπάτο ελληνικό και λέω να τον περάσω από τους τελικούς με τα καλώδια ηχείου που έχει και να λειτουργήσει σαν supercharger.
Γενικά γιαυτό μου αρέσουν αυτές οι λύσεις με κομμάτια για την επεκτασημότητα τους. Ο Densen να σκεφτείτε παίρνει πάνω 4 τελικούς. Δλδ χρήμα να έχεις και να κάνεις πειράματα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.