[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Απάντηση: iWatch

ωωωπππ!!!...

Πήραμε φωτιά!!!!

Έρχεταιιιι!!!!

78c86a214faf6fe81095e8eea7e83841.jpg

Re: iWatch

Ενδιαφέρεται κανένας αν του βρω στο apple store ετοιμοπαραδοτο;ας πει άμεσα παρακαλώ.

Είδα του Τάκη τις προάλλες.

Από λειτουργικότητα, οι εντυπώσεις ειναι καλές.

Από εμφάνιση (πχ πάχος) και ποιότητα οθόνης (ανάλυση), όχι.

Από πάχος πάντως είναι το ίδιο με το tag μου το οποίο δεν θεωρείται από τα μεγάλα/παχιά ρολόγια. Δεν ξέρω τι περίμενες ειδικά αν αναλογιστείς ποσό πιο γκουμουτσες είναι τα υπόλοιπα smart watches...

Last edited:

Διαφορετικά "μετράει" το πάχος σε ένα κλασικό ρολόι και διαφορετικά σε smart watch (δλδ με οθόνη)

Επίσης πουθενά δεν συνέκρινα με τον ανταγωνισμό, μην μου αγχώνεστε :p

Απάντηση: Re: iWatch

Διαφορετικά "μετράει" το πάχος σε ένα κλασικό ρολόι και διαφορετικά σε smart watch (δλδ με οθόνη)

Επίσης πουθενά δεν συνέκρινα με τον ανταγωνισμό, μην μου αγχώνεστε :p

Γιατί μετράει διαφορετικά;
Την ίδια θέση έχουν στον καρπό σου και τους ίδιους κανόνες αισθητικής και μόδας ακολουθούν.
Όσο για το άγχος, στο μυαλό σου μόνο :p.

Re: Απάντηση: Re: iWatch

Γιατί μετράει διαφορετικά;
Την ίδια θέση έχουν στον καρπό σου και τους ίδιους κανόνες αισθητικής και μόδας ακολουθούν.

Άλλες "αισθητικές απαιτήσεις" έχεις απο ένα κλασικό ρολόι (μηχανολογική κατασκευή) και άλλες απο μια ηλεκτρονική συσκευή (με οθόνη αφής), ακόμα κι αν αυτή φοριέται όπως ένα κλασικό ρολόι.

Συνήθως, στη 2η περίπτωση, έχεις απαιτήσεις πιο μινιμαλιστικου design (το οποίο έρχεται σε αντίθεση με αυτο του Apple watch, κυρίως λόγω αναλογιών διαστάσεων / βασικά πάχους).

Πχ το Moto μου κάνει σαφώς πιο κομψό (απο τις φωτό τουλάχιστον).

Αλλα παλι, σε αυτά, περί ορέξεως....

Ένα smart watch είναι καταρχήν αυτό που λέει το όνομα του: ρολόι. Όποτε εμφανισιακά οφείλει να ακολουθεί τους κανόνες που διέπουν την ορολογοποιεια συμπεριλαβανομένου του πάχους. Επειδή όμως δεν είναι απλά ένα ρολόι αλλα στην ουσία ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής (στην περίπτωση του apple watch 4 φορές πιο ισχυρός από ένα iPhone 4) είναι πραγματικά εντυπωσιακό που μπόρεσαν να χωρέσουν τόση τεχνολογία σε ένα τοσο μικρό case βάζοντας μάλιστα αρκετά μεγάλη μπαταρία ώστε να βγάζει άνετα την μέρα.

Re: Απάντηση: iWatch

είναι πραγματικά εντυπωσιακό που μπόρεσαν να χωρέσουν τόση τεχνολογία σε ένα τοσο μικρό case βάζοντας μάλιστα αρκετά μεγάλη μπαταρία ώστε να βγάζει άνετα την μέρα.

Ελα βρε takisot που ειναι εντυπωσιακο που κραταει μια μερα. :flipout: Εγω τραγικο το βρισκω! Ειναι απο τα κυριοτερα αρνητικα του μαζι με την τραγικη εμφανιση (ενταξει αυτο το 2ο να δεκτω οτι ειναι υποκειμενικο).

Αυτο βρε παιδια που πρεπει sony και καλα να ειναι οοολα τελεια με το apple watch δε μπορω να το καταλαβω. Κρατηστε και κανα standing ovation και για τις επομενες γενιες apple watch.:firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: iWatch

Ελα βρε takisot που ειναι εντυπωσιακο που κραταει μια μερα. :flipout: Εγω τραγικο το βρισκω! Ειναι απο τα κυριοτερα αρνητικα του μαζι με την τραγικη εμφανιση (ενταξει αυτο το 2ο να δεκτω οτι ειναι υποκειμενικο).

Αυτο βρε παιδια που πρεπει sony και καλα να ειναι οοολα τελεια με το apple watch δε μπορω να το καταλαβω. Κρατηστε και κανα standing ovation και για τις επομενες γενιες apple watch.:firstprize:

Εσύ κοιμάσαι με το ρολοι στο χέρι; Αν ναι, όντως θα έχεις πρόβλημα. Αν όχι, όπως η πλειοψηφία όσων φοράνε το ρολοι που απλα το βγάζουν και το ακουμπούν στο κομοδίνο, its a non issue.
Και φυσικά δεν βγάλαμε όλα τελεια για το apple watch. Κάνε τον κόπο να διαβάσεις πιο πάνω τις εντυπώσεις μου και άσε τις εξυπνάδες περί standing ovation.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συνήθως, στη 2η περίπτωση, έχεις απαιτήσεις πιο μινιμαλιστικου design (το οποίο έρχεται σε αντίθεση με αυτο του Apple watch, κυρίως λόγω αναλογιών διαστάσεων / βασικά πάχους).

Πχ το Moto μου κάνει σαφώς πιο κομψό (απο τις φωτό τουλάχιστον).

Αλλα παλι, σε αυτά, περί ορέξεως....

Μιας που ανέφερες το motorola, αυτό είναι πιο παχύ από το apple watch και πιο μεγάλο σε διάμετρο. Εμενα προσωπικά δεν με ενθουσιάζει αισθητικά (μου θυμίζει ταψάκι) αλλα αυτά είναι όντως γούστα.

apple-watch-vs-moto-360-hands-on-3.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: iWatch

Επίσης, καλο είναι να διαβάζεις προσεκτικά τι γραφω πριν βιαστείς να ποστάρεις κανένα ευφυολόγημα ..
Δεν έγραψα "είναι εντυπωσιακό που κρατάει μια μερα" αλλα "είναι πραγματικά εντυπωσιακό που μπόρεσαν να χωρέσουν τόση τεχνολογία σε ένα τοσο μικρό case βάζοντας μάλιστα αρκετά μεγάλη μπαταρία ώστε να βγάζει άνετα την μέρα"

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είδα του Τάκη τις προάλλες.

Από λειτουργικότητα, οι εντυπώσεις ειναι καλές.

Από εμφάνιση (πχ πάχος) και ποιότητα οθόνης (ανάλυση), όχι.

Ξέχασα να σχολιάσω περί ανάλυσης. Η οθόνη έχει 322 ppi (retina class). Δεν είναι όντως τόσο sharp όσο του iphone 6 στα ματια μου (παρότι έχουν περίπου τα ιδια ppi-ίσως να παίζει ρολο η διαφορετική τεχνολογία) αλλα για το μικροσκοπικό μέγεθος της και τον ρολο της (rendering κυρίως γραφικών και κειμενου και λιγότερο φωτογραφιών/video) θεωρώ πως εχει υπεραρκετή ανάλυση.

Ενταξει βρε μη το παιρνεις κατακαρδα. Την γνωμη μου εγραψα, δε σημαινει οτι ειναι και σωστη... ;)

Την γενικη εικονα που εχεις σχηματισει κρατησα, αμα θες ομως να ακριβολογουμε δεν ειναι αρκετα ΜΕΓΑΛΗ η μπαταρια αλλα αρκετα ΜΙΚΡΗ για να βγαζει μονο μια μερα.

Και ναι το ρολοι το φοραω 24 ωρες το 24ωρο για να βλεπω την ωρα...

Απάντηση: Re: iWatch

Ενταξει βρε μη το παιρνεις κατακαρδα. Την γνωμη μου εγραψα, δε σημαινει οτι ειναι και σωστη... ;)

Την γενικη εικονα που εχεις σχηματισει κρατησα, αμα θες ομως να ακριβολογουμε δεν ειναι αρκετα ΜΕΓΑΛΗ η μπαταρια αλλα αρκετα ΜΙΚΡΗ για να βγαζει μονο μια μερα.

Και ναι το ρολοι το φοραω 24 ωρες το 24ωρο για να βλεπω την ωρα...

Βρε συ, Ελληνικά μιλάμε... Η μπαταρια είναι αρκετά μεγάλη σε χωρητικότητα ώστε να βγάζει άνετα μια μερα, δεδομένης της ενέργειας που απαιτείται για να λειτουργεί πλήρως και ικανοποιητικά (με διαρκή notifications, heart beat & movement sensors, music player κλπ κλπ) μια συσκευή αυτής της κατηγοριας (smartwatch/smartphone/μικρος υπολογιστής). Μην το συγκρίνεις με το ρολοι casio με το κομπιουτεράκι που είχαμε στο λυκειο.. Και όπως έγραψα, τελειώνω την ημερα με περίπου 50% υπόλοιπο οποτε, και ξενύχτης να είσαι, δεν έχεις πρόβλημα :p

Τεσπα αφου εισαι καλυμμενος καλα εκανες και το πηρες προφανως.

Εγω για να καλυφθω μαλλον θελω 2-3 χρονια σίγουρα ακόμη.

Πραγματικά δεν είναι καθόλου κόπος το να ακουμπας στο ρολοι στο stand ή απλα στον μαγνητικό κονεκτορα για να φορτιστεί όσο κοιμάσαι.
Είναι κάτι που κανεις μηχανικά. Μάλιστα, αν πχ είχε 3 μέρες αυτονομία είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα ξεχνούσα να το φορτίσω πολλές φορές, όπως συχνά-πυκνά ξεχνάω να φορτίσω το ipad που κρατάει μπόλικες μέρες η μπαταρια του.

Re: Απάντηση: iWatch

Είναι κάτι που κανεις μηχανικά. Μάλιστα, αν πχ είχε 3 μέρες αυτονομία είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα ξεχνούσα να το φορτίσω πολλές φορές, όπως συχνά-πυκνά ξεχνάω να φορτίσω το ipad που κρατάει μπόλικες μέρες η μπαταρια του.

Χαχαχα ενταξει θεος! Να ψαχνεις συσκευες με μία μερα διαρκεια και οχι παραπανω, για να μη μενεις απο μπαταρια :p