ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,544
Επίσης πουθενά δεν συνέκρινα με τον ανταγωνισμό, μην μου αγχώνεστε![]()
Διαφορετικά "μετράει" το πάχος σε ένα κλασικό ρολόι και διαφορετικά σε smart watch (δλδ με οθόνη)
Επίσης πουθενά δεν συνέκρινα με τον ανταγωνισμό, μην μου αγχώνεστε![]()
Γιατί μετράει διαφορετικά;
Την ίδια θέση έχουν στον καρπό σου και τους ίδιους κανόνες αισθητικής και μόδας ακολουθούν.
είναι πραγματικά εντυπωσιακό που μπόρεσαν να χωρέσουν τόση τεχνολογία σε ένα τοσο μικρό case βάζοντας μάλιστα αρκετά μεγάλη μπαταρία ώστε να βγάζει άνετα την μέρα.
Ελα βρε takisot που ειναι εντυπωσιακο που κραταει μια μερα.Εγω τραγικο το βρισκω! Ειναι απο τα κυριοτερα αρνητικα του μαζι με την τραγικη εμφανιση (ενταξει αυτο το 2ο να δεκτω οτι ειναι υποκειμενικο).
Αυτο βρε παιδια που πρεπει sony και καλα να ειναι οοολα τελεια με το apple watch δε μπορω να το καταλαβω. Κρατηστε και κανα standing ovation και για τις επομενες γενιες apple watch.:firstprize:
Συνήθως, στη 2η περίπτωση, έχεις απαιτήσεις πιο μινιμαλιστικου design (το οποίο έρχεται σε αντίθεση με αυτο του Apple watch, κυρίως λόγω αναλογιών διαστάσεων / βασικά πάχους).
Πχ το Moto μου κάνει σαφώς πιο κομψό (απο τις φωτό τουλάχιστον).
Αλλα παλι, σε αυτά, περί ορέξεως....
Ελα βρε takisot που ειναι εντυπωσιακο που κραταει μια μερα.Εγω τραγικο το βρισκω! Ειναι απο τα κυριοτερα αρνητικα του μαζι με την τραγικη εμφανιση (ενταξει αυτο το 2ο να δεκτω οτι ειναι υποκειμενικο).
Αυτο βρε παιδια που πρεπει sony και καλα να ειναι οοολα τελεια με το apple watch δε μπορω να το καταλαβω. Κρατηστε και κανα standing ovation και για τις επομενες γενιες apple watch.:firstprize:
Είδα του Τάκη τις προάλλες.
Από λειτουργικότητα, οι εντυπώσεις ειναι καλές.
Από εμφάνιση (πχ πάχος) και ποιότητα οθόνης (ανάλυση), όχι.
Ενταξει βρε μη το παιρνεις κατακαρδα. Την γνωμη μου εγραψα, δε σημαινει οτι ειναι και σωστη...
Την γενικη εικονα που εχεις σχηματισει κρατησα, αμα θες ομως να ακριβολογουμε δεν ειναι αρκετα ΜΕΓΑΛΗ η μπαταρια αλλα αρκετα ΜΙΚΡΗ για να βγαζει μονο μια μερα.
Και ναι το ρολοι το φοραω 24 ωρες το 24ωρο για να βλεπω την ωρα...
Είναι κάτι που κανεις μηχανικά. Μάλιστα, αν πχ είχε 3 μέρες αυτονομία είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα ξεχνούσα να το φορτίσω πολλές φορές, όπως συχνά-πυκνά ξεχνάω να φορτίσω το ipad που κρατάει μπόλικες μέρες η μπαταρια του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.