[Επίσημο] Apple Watch Ultra 2

Εν τω μεταξύ, σας χαίρομαι που είστε τόσο ενθουσιασμένοι*, για κάτι το οποίο είναι τελικά μια $@$#@ και μισή. Εγώ το πληρώνω από κεκτημένη ταχύτητα, επειδή βαριέμαι το μισάωρο τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών για να το πετάξω, συνήθως απλά το κλείνω για λόγους μπαταρίας (και τσάμπα ακτινοβολίας).

*
κι εγώ ήμουν :D

Εν τω μεταξύ, σας χαίρομαι που είστε τόσο ενθουσιασμένοι*, για κάτι το οποίο είναι τελικά μια $@$#@ και μισή. Εγώ το πληρώνω από κεκτημένη ταχύτητα, επειδή βαριέμαι το μισάωρο τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών για να το πετάξω, συνήθως απλά το κλείνω για λόγους μπαταρίας (και τσάμπα ακτινοβολίας).

*
κι εγώ ήμουν :D
Ο μόνος λόγος που το θέλω είναι για όταν πηγαίνω για τρέξιμο ή ψαροντούφεκο (το 2ο για λόγους ασφαλείας)

Ο μόνος λόγος που το θέλω είναι για όταν πηγαίνω για τρέξιμο ή ψαροντούφεκο (το 2ο για λόγους ασφαλείας)

Κι εγώ για τρέξιμο το έβαλα εξαρχής, αλλά έτσι όπως έχει καταντήσει ο καιρός πλέον, έξω στη φύση τρέχω το πολύ έναν μήνα από τους 12, τα υπόλοιπα σε γυμναστήρια κλπ.

Το ίδιο και εγώ.
Και στο γραφείο βέβαια που κυκλοφορω σε διάφορα γραφεία χωρίς το κινητό, να μπορώ να απαντήσω σε καμία σημαντική κλήση.

Εμένα γενικά η αίσθηση του smart watch, του ένα έχεις ένα συνεχές «άγχος» στο χέρι, με ενοχλεί (λες και υπάρχει ποτέ περίπτωση το κινητό να είναι πιο μακρυά απο μερικά εκατοστά).

Το αισθάνομαι σαν αποκορύφωση της εξάρτησης από την τεχνολογία.

Εξ ου και το φοράω μόνο για άθληση ή σε πολύ ειδικές συνθήκες.

Κι εγώ για τρέξιμο το έβαλα εξαρχής, αλλά έτσι όπως έχει καταντήσει ο καιρός πλέον, έξω στη φύση τρέχω το πολύ έναν μήνα από τους 12, τα υπόλοιπα σε γυμναστήρια κλπ.
Γιατί θες να μας το χαλάσεις;

Στην Cosmote δουλεύεις;

:p

Το έκανα χθές, πήγα σε κατάστημα και έκανα το καρτοκινητό συμβόλαιο, με κάποιες εκπτώσεις μου βγήκε 19,80 για απεριόριστη ομιλία και 20GB data +5 ευρώ το μήνα η extra sim, δεν έκανα τίποτα στην εφαρμογή, τα έκαναν όλα στο κατάστημα μετά από 2-3 ώρες και 1-2 restart σε τηλέφωνο και ρολόι όλα δούλεψαν (ρολόι-τηλέφωνο), το μόνο που χρειάστηκαν ήταν το EID από το ρολόι.

Όχι . Είναι ένας κωδικός 32 ψηφίων. Είναι στις πληροφορίες προς τα κάτω.

• Like
Reactions: takisot
Πήρα ξανά σήμερα και μου είπαν ότι δεν υποστηρίζεται το ultra 2 🤣

Μετά λένε μάλλον υποστηρίζεται και θα με πάρουν τηλ (ναι, καλά…)

Δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται και αντί να ρωτήσουν κάθονται και ταλαιπωρούν το κόσμο

Είμαι ήδη μισή ώρα σε κατάστημα Cosmote όπου με εξυπηρετεί μια ευγενέστατη πλην άσχετη κυρία. Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται…

προσοχή πάντως γιατι το EID που χρειάζονται δεν είναι το ίδιο με το SEID
Γιατί έχω την εντύπωση ότι το EID ήταν κενό (στο Watch app);

Μπορεί να κάνω και λάθος (δεν το έχω μπροστά μου) αλλά σίγουρα ένα από τα πεδία εκεί ήταν κενό
Είμαι ήδη μισή ώρα σε κατάστημα Cosmote όπου με εξυπηρετεί μια ευγενέστατη πλην άσχετη κυρία. Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται…

Καλά, πήγες σε κατάστημα; Γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου;

Plot twist: εμφανίστηκε ένας υπάλληλος ο οποίος το είχε ήδη ενεργοποιήσει για πάρτη του και μου τύπωσε τον οδηγό εγκατάστασης της cosmote.
Άκρη βέβαια από το μαγαζί δεν έβγαλα, αλλά πήρα τηλ στο 13888 και μια κοπελιά που φάνηκε να ξέρει τη διαδικασία μου είπε ότι η διαδικασία γίνεται όντως μέσα από το κινητό και πως στη δίκη μου περίπτωση υπάρχει συστεμικο πρόβλημα (δεν έχω λάβει ακόμα το sms ενεργοποίησης) και ότι θα το λύσουν. Θα δείξει...
Για όποιον ενδιαφέρεται, αυτές είναι οι πρώτες σελίδες του οδηγού που έχουν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες όπως ότι μπορείς να έχεις μέχρι 4 Apple Watches στην υπηρεσια, κατι βολικο για εμενα που εχω δυο. Επισης κατι λεει στο τελος για ποια μοντελα υποστηριζονται στο launch :

Screenshot 2025-04-03 at 13.13.32.png
Screenshot 2025-04-03 at 13.13.41.png
Screenshot 2025-04-03 at 13.14.03.png

Screenshot 2025-04-03 at 13.14.14.png

Attachments

• Screenshot 2025-04-03 at 13.14.03.png
    Screenshot 2025-04-03 at 13.14.03.png
    843.7 KB · Views: 8
Δεν έχω ιδέα. Εγώ το ultra 1 έχω και δεν μου είπαν τίποτα περί μη συμβατότητας.
Στη φωτό που ανέβασες, αναφέρουν μόνο τα ultra 2, 10 & SE. Γι αυτό ρώτησα...
Πάντως ακόμα αναμονή δείχνει η εφαρμογή...

Δε χρειάζεται καμια ρυθμιση / ενεργεια από το χρηστη.

Απαξ και το ενεργοποιησουν τηλεφωνικά (δεν απαιτείται φυσική παρουσία), αφου τους εχεις πει το EID, σου ερχεται ενα email που σου λέει τον αριθμό της esim που εκδόθηκε για το ρολοι και χωρις να γίνει / κάνεις τπτ άλλο, αφού το Apple Watch κανει update τους carriers (θελει κάποια ώρα, στην αρχή δε φαίνεται να δουλεύει αλλά μετά από λίγο γυρίζει κάτω δεξιά η ροδέλα και όταν τελειώσει έχει κάνει update τους carriers), δουλεύει.

Δεν ειχα ασχοληθεί ποτε γενικά με esim κλπ αλλα βλέπω ότι για να δουλεύει η esim του ρολογιού πρεπει το κινητό να ειναι ειναι συνδεδεμένο στο δίκτυο (δεν μιλάω για wifi, bluetooth, φυσικά).

Δλδ οσο το κινητό ειναι κλειστό, το ρολόι δεν δουλεύει (σε cellular mode, προφανώς).

Δεν ειναι και εντελώς παράλογο αλλά ήλπιζα οτι δεν θα υπήρχε τέτοιο θέμα.

Κατα τα αλλα, κλήσεις και spotify που δοκίμασα (έχοντας κλειστά τα wifi και bt στο κινητό), ώστε το ρολόι να δουλεύει ανεξάρτητα απο αυτό σε 4G mode), δουλεψαν κανονικά.

• Like
Reactions: jig and takisot
Δεν έχω ιδέα. Εγώ το ultra 1 έχω και δεν μου είπαν τίποτα περί μη συμβατότητας.
Το ultra 1 έχω και εγώ και μου το ενεργοποίησαν απευθείας στο κατάστημα, δεν έκανα απολύτως τίποτα από την εφαρμογή, μπήκα στο κατάστημα καταχώρισαν το αίτημα σε κάποιο βήμα δεν προχωρούσε και μου ζήτησαν το EID( το βλέπεις από την εφαρμογή στο κινητό στο about), μου είπαν ότι θα μου έρθει email με τις οδηγίες ενεργοποίησης κλπ και έφυγα.
Μετά από δέκα μου ήρθε email Καλωσήρθες στην υπηρεσία MultiSIM, και αίτημα να κάνω carrier update, κοιτάω το ρόλοι και βλέπω ότι είναι ενεργοποιημένο το cellular , μετά από 10-15 λεπτά και 1-2 restart όλα λειτουργούσαν κανονικά.

Για να δοκιμάσω το ρολόι έκλεισα τελείως το iPhone και δεν ήμουν συνδεμένος σε WiFi, email maps κλήσεις δούλευαν κανονικά.

• Like
Reactions: jig and takisot