[Επίσημο] Apple Watch Ultra 2

Δεν ειχα ασχοληθεί ποτε γενικά με esim κλπ αλλα βλέπω ότι για να δουλεύει η esim του ρολογιού πρεπει το κινητό να ειναι ειναι συνδεδεμένο στο δίκτυο (δεν μιλάω για wifi, bluetooth, φυσικά).

Δλδ οσο το κινητό ειναι κλειστό, το ρολόι δεν δουλεύει (σε cellular mode, προφανώς).

Δεν ειναι και εντελώς παράλογο αλλά ήλπιζα οτι δεν θα υπήρχε τέτοιο θέμα.

Κατα τα αλλα, κλήσεις και spotify που δοκίμασα (έχοντας κλειστά τα wifi και bt στο κινητό), ώστε το ρολόι να δουλεύει ανεξάρτητα απο αυτό σε 4G mode), δουλεψαν κανονικά.
Σε εμένα το ρολόι δείχνει 4G όταν είναι κλειστό το iPhone, κοίταξε μήπως είναι συνδεμένο σε WiFi, γιατί αν είναι δεν γυρνάει σε 4G.

Σε εμένα το ρολόι δείχνει 4G όταν είναι κλειστό το iPhone, κοίταξε μήπως είναι συνδεμένο σε WiFi, γιατί αν είναι δεν γυρνάει σε 4G.
4G Εδειχνε αλλα επειδή ηταν στο σπίτι δεν ξέρω τι εκανε με το wifi.

Καλή ιδέα πάντως, θα το δοκιμάσω και με το wifi κλειστό.

4G Εδειχνε αλλα επειδή ηταν στο σπίτι δεν ξέρω τι εκανε με το wifi.

Καλή ιδέα πάντως, θα το δοκιμάσω και με το wifi κλειστό.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει το ρολόι αυτόνομα, το δοκίμασα και το πρωί που βγήκα έξω χωρίς τηλέφωνο, όλα δουλεύουν σαν να έχεις το τηλέφωνο μαζί σου.
Ο μόνος περιορισμός είναι ότι δεν λαμβάνει SMS, iMessages λαμβάνει, εννοείται ότι στέλνει SMS & iMessage.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει το ρολόι αυτόνομα, το δοκίμασα και το πρωί που βγήκα έξω χωρίς τηλέφωνο, όλα δουλεύουν σαν να έχεις το τηλέφωνο μαζί σου.
Ο μόνος περιορισμός είναι ότι δεν λαμβάνει SMS, iMessages λαμβάνει, εννοείται ότι στέλνει SMS & iMessage.
Δεν ειπα ότι δεν δουλεύει γενικά αλλά ότι δεν δούλευε όταν είχα κλειστό το κινητό.

Δεν ειπα ότι δεν δουλεύει γενικά αλλά ότι δεν δούλευε όταν είχα κλειστό το κινητό.
To δοκίμασα με κλειστό το κινητό και με ανοικτό το κινητό, και στις δύο περιπτώσεις το ρολόι δούλεψε χωρίς κανένα περιορισμό, εννοείται με κλειστό το WiFi στο ρολόι.

To δοκίμασα με κλειστό το κινητό και με ανοικτό το κινητό, και στις δύο περιπτώσεις το ρολόι δούλεψε χωρίς κανένα περιορισμό, εννοείται με κλειστό το WiFi στο ρολόι.
E τοτε πρεπει να ηταν αυτό που λες, το wifi στο ρολοι (που και πάλι ειναι βεβαια χαζο, δεν θα επρεπε να συμβαίνει)

Θα το επιβεβαιωσω ;)

Γιατί θες να μας το χαλάσεις;

Στην Cosmote δουλεύεις;

:p

Εγώ φταίω ρε που προσπαθώ να σας γλιτώσω από ένα feature που όχι μόνο είναι άχρηστο, αλλά θα το κρατάτε και θα το πληρώνετε ψυχαναγκαστικά στον αιώνα τον άπαντα επειδή "μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί!"

(μιλάω εκ πείρας... :P )

• Haha
Reactions: jig
Εγώ φταίω ρε που προσπαθώ να σας γλιτώσω από ένα feature που όχι μόνο είναι άχρηστο, αλλά θα το κρατάτε και θα το πληρώνετε ψυχαναγκαστικά στον αιώνα τον άπαντα επειδή "μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί!"

(μιλάω εκ πείρας... :p )
Ζηλια / Ψωρα επειδη δεν μπορεις να κανεις ψαροντουφεκο στο Τεξας :LOL:

• Sad
Reactions: Maestro
Εντάξει, με κόστος ένα καφέ τον μήνα, ας το έχουμε και ας μη το χρειαστούμε ποτέ :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Το περιμέναμε χρόνια, όσο και να στοιχίζει, το θέλουμε, το έχουμε ανάγκη, το ποθούμε, δεν καταλαβαίνεις;😋

Αυτό τώρα τι σημαίνει; 27.50 ή 5.50 για εμάς με τα unlimited data? Το προχώρησε κανείς ;
To έκανε γνωστός εφόσον επικοινώνησε πρώτα για διευκρινίσεις ΙΣΧΥΕΙ

α)το ενεργοποιείς μόνο μέσα απο την εφαρμογή οχι σε κατάστημα
β)η προσφορά ισχύει για όσο έχεις ενεργό συμβολαίο, δηλαδη χρεώνεσαι 5 ευρώ για όσο είναι σε ισχύ το συμβόλαιο και εννοείται οτι διακόπτεις το extra για το Apple Watch όποτε θέλεις
γ)ισχύουν και οι 3 πρώτοι μήνες δώρο
δ)σημαντικό είναι προσφορά που τρέχει για περιορισμένο χρονικό διάστημα (στην Cosmote δεν είχαν ενημερωθεί μέχρι πότε) οπότε αν την πάρεις όσο τρέχει έχεις εξτρα χρέωση 5.5 αντί 27.5 στο unlimited.

• Like
Reactions: dimitris777
To έκανε γνωστός εφόσον επικοινώνησε πρώτα για διευκρινίσεις ΙΣΧΥΕΙ

α)το ενεργοποιείς μόνο μέσα απο την εφαρμογή οχι σε κατάστημα
β)η προσφορά ισχύει για όσο έχεις ενεργό συμβολαίο, δηλαδη χρεώνεσαι 5 ευρώ για όσο είναι σε ισχύ το συμβόλαιο και εννοείται οτι διακόπτεις το extra για το Apple Watch όποτε θέλεις
γ)ισχύουν και οι 3 πρώτοι μήνες δώρο
δ)σημαντικό είναι προσφορά που τρέχει για περιορισμένο χρονικό διάστημα (στην Cosmote δεν είχαν ενημερωθεί μέχρι πότε) οπότε αν την πάρεις όσο τρέχει έχεις εξτρα χρέωση 5.5 αντί 27.5 στο unlimited.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, αναμένω λοιπόν μετά την διαδικασία και θα επιβεβαιώσουμε αν ισχύει η προσφορά..

Attachments

• IMG_9332.png
    IMG_9332.png
    513 KB · Views: 21
Καλησπέρα στην παρέα μόλις σήμερα ενεργοποιήθηκε κ εμένα το Cosmote Gigamax Unlimited ερχόμενος από Cosmote Neo.
Επιβεβαιώνω και εγώ την προσφορά όπως θα δείτε στην φώτο στα 5,5€.
Ενεργοποίησα την υπηρεσία άμεσα και γρήγορα με αναμονή το πολύ ένα λεπτό.

7270d69890bc552cbabbad9d614d9f4a.jpg

ee2bee9719c74ba5219030cdbcda8eb9.jpg

22f9e19708fbacbadabd462932a9eb70.jpg

b6e9ab2800846c5ec2b08ec002b97bb6.jpg

• Like
Έκατσα και τσέκαρα.

Το πρόβλημα του δεν είναι το WiFi (δουλεύει και όσο είναι ενεργό)

Το πρόβλημα ήταν το Bluetooth το οποίο παρόλο που ηταν στο «άσπρο» mode και έλεγε not connected στην πραγματικότητα ήταν connected (φαινόταν αν έμπαινες στο menu).

Παρόλα αυτά δεν είναι και πολύ σταθερό το σύστημα.

Άλλες φορές δουλεύει και άλλες ο καλών παίρνει σήμα ότι είμαι εκτός δικτύου (ενόσω φυσικά το ρολόι είναι κανονικά σε lte mode).

Κάποιες φορά ξεκολλάει χωρίς προφανή λόγο αφού παίξεις λίγο με τα menu (χωρίς να αλλάξεις κάποια ρύθμιση). Πιθανολογώ ότι δεν ανανεώνεται το (μη) Bluetooth connection.

Το έβαλα με την αγγλική μου sim πριν 1.5 χρόνο και το δοκίμασα για 3-4 μήνες.
Δεν αξίζει ούτε για αστείο , λαμβάνοντας υπόψιν το αντίκτυπο στην ήδη πενιχρή αυτονομία.

εγω το φορτιζω καθε 3 μερες, μονο πενιχρη δεν θα την ελεγα την αυτονομια οταν σε προηγουμενα apple watch τα φορτιζα καθε μερα.

Ειδικά αν έχεις το ultra, δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας.