[Επίσημο] iPad 2 @2011

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Eίτε iPad είτε Galaxy άμα σου πέσει κάτω άστα!!!

Συμφωνω οτι και να ειναι ανα πεσει κατω αστα να πάνε. Απλα το σχολιο ειναι για την νεα θήκη, οτι ειναι πανεξυπνη ιδέα μεν αλλα τι κανεις με το υπολοιπο εκτεθειμένο σώμα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Ποια Tablet , αυτά στις διαφημίσεις , όχι τίποτα αλλα δεν είδα κανένα , απο κει και πέρα και ΜΌΝΟ που έχει iOS ( αν και λίγο παλιό , είναι η αλήθεια ) ,το βρίσκω αρκετό.

Το ipad 2 θα βγει στις 25 Μαρτίου. Το motorola Xoom θα βγει 8 Απριλίου και το Galaxy tab 2 μέχρι το τέλος του μήνα.
Τι ακριβώς έχεις δει από το Ipad 2? Το ότι έχει ios τι σημαίνει? Εσένα σε βολεύει, για άλλους είναι ένα γελοίο λογισμικό που κάνει μερικά από τα αυτονόητα και τίποτα παραπάνω.
Εάν θεωρούμε ότι το tablet είναι για ίντερνετ, βιβλία και κάνα παιχνίδι τότε μια χαρά είναι και το ipad.
Ως πότε όμως θα μείνεις στάσιμος και απλά θα ακολουθείς την μόδα?

Τέλος πάντων, δεν προσπαθώ να σε πείσω γιατί ξέρω ότι δεν είσαι διατεθειμένος να δοκιμάσεις και την άλλη πλευρά πριν εκφέρεις γνώμη. Απλά μην τα ισοπεδώνεις όλα.

Συμφωνω οτι και να ειναι ανα πεσει κατω αστα να πάνε. Απλα το σχολιο ειναι για την νεα θήκη, οτι ειναι πανεξυπνη ιδέα μεν αλλα τι κανεις με το υπολοιπο εκτεθειμένο σώμα?

Μα δεν είναι θήκη. Προστασία οθόνης είναι που ντουμπλάρει σαν βάση. Εννοείται ότι άμα σου πέσει άστα να πάνε, και σε αυτό τον τομέα, το γυαλιστερό αλουμίνιο του Ipad ήταν ότι χειρότερο.

Μα δεν είναι θήκη. Προστασία οθόνης είναι που ντουμπλάρει σαν βάση. Εννοείται ότι άμα σου πέσει άστα να πάνε, και σε αυτό τον τομέα, το γυαλιστερό αλουμίνιο του Ipad ήταν ότι χειρότερο.

Αμα ηθελαν προστασια οθονης ας εβαζαν gorilla glass οπως το tab και αλλες συσκευές, τι νοημα εχει τοτε??? μονο σαν εξυπνο stand το δεχομαi τοτε

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

BTW, ξέρουμε πόσο θα κάνει; :D
39 USD το μοντέλο απο πολυουρεθάνη

69 USD το δερμάτινο

Λεπτομέρεια: Σε μαύρο βγαίνει μόνο η δερμάτινη. Τυχαίο; Δεν νομίζω; Apple TM

.....

ΥΓ Κάντα Ευρω αυτα προφανως για Ευρώπη και βάλε κι ενα καπελάκι 10-30% για πλάκα....

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Δηλαδή τι φανταστικό κάνει το Ipad που δεν το κάνει ένα από τα καινούρια tablet? Δεν μιλάω για πριν, για τώρα σε ρωτάω.

Μηπως iMovie kai Garage band ?
http://www.apple.com/ipad/from-the-app-store/imovie.html
http://www.apple.com/ipad/from-the-app-store/garageband.html

Mηπως Djay ?
http://www.algoriddim.com/djay-ipad

Και περιπου 60.000 εφαρμογες , που φθσικα δεν ειναι ολες αυτου του επειπεδου, αλλα ετσι κι αλλιως πολκαλυτερες απο τις 100 μολις του Android Tabstore...

Θα ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΟΛΥ , να δειτε αυτα τα 2 βιντεο της παρουσιασης , και επειδη τυγχανει να δουλευω επαγγελματικα στο χωρο της εικονας-ηχου , να μου βρειτε 2 αντιιστοιχα προγραμματα (σε ποιοτητα κι ευχρηστια) , σε οποιαδηποτε tablet μηχανημα (κι οχι μονο).

Δειτε το πρωτο απο το 10¨00 και μετα αν βαριεστε , οπου ειναι το Imovie και στο δευτερο το garage band.

Και μη μου πειτε οτι δεν ασχολεισται με αυτα, γιατι αν πιασετε στα χερια σας αυτες τις εφαρμογες θα ασχοληθειτε και θα τις ευχαριστηθειτε !!!

Για μενα , αυτη ειναι η δυναμη της Apple , το καταπληκτικο λογισμικο παντρεμενο με το hardware που του αρμοζει...

http://www.youtube.com/watch?v=h1JyU_ShY4U&feature=mfu_in_order&list=UL

http://www.youtube.com/watch?v=K1Q9S-cXYyA&feature=autoplay&list=ULg4sgwi50ODc&index=12&playnext=1

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Μηπως iMovie kai Garage band ?
http://www.apple.com/ipad/from-the-app-store/imovie.html
http://www.apple.com/ipad/from-the-app-store/garageband.html

Mηπως Djay ?
http://www.algoriddim.com/djay-ipad

Και περιπου 60.000 εφαρμογες , που φθσικα δεν ειναι ολες αυτου του επειπεδου, αλλα ετσι κι αλλιως πολκαλυτερες απο τις 100 μολις του Android Tabstore...

Μάλιστα, μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να κάνεις edit τα βίντεο που τραβάς με το ipad. Πολύ χρήσιμο. Με σκέφτομαι να κρατάω το ipad για να παίρνω βίντεο και μετά να το κάνω edit γιατί είναι τόσο αναγκαίο να το κάνω άμεσα.
Κατα τα άλλα θα υπάρχει στο honeycomb και λέγετε Movie Studio.

Μια εφαρμογή που απευθύνεται σε παιδάκια ή ερασιτέχνες μουσικούς παρά σε επαγγελματίες. Και σίγουρα είναι αδιάφορη για το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών tablet.

Και μια εφαρμογή για επίδοξους dj που κανείς σοβαρός dj δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει, και που υπάρχει και στο android σαν DJstudio.

Μην προσπαθείς φίλε μου να μας περάσεις την αγάπη σου για το Ipad. Δεν σου λέω ότι κακώς κάνεις και το λατρεύεις, σου λέω ότι είσαι προκατειλημμένος και δεν θέλεις να δεις και την άλλη πλευρά.
Ένα μηχάνημα είναι και το ipad, κάνει πέντε πράματα και τα κάνει καλά. Δεν είναι όμως ούτε το απόλυτο μηχάνημα, ούτε δύσκολο να ξεπεραστεί.
Με 2 λόγια Kuro δεν θα γίνει ποτέ.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Θα ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΟΛΥ , να δειτε αυτα τα 2 βιντεο της παρουσιασης , και επειδη τυγχανει να δουλευω επαγγελματικα στο χωρο της εικονας-ηχου , να μου βρειτε 2 αντιιστοιχα προγραμματα (σε ποιοτητα κι ευχρηστια) , σε οποιαδηποτε tablet μηχανημα (κι οχι μονο).

Δειτε το πρωτο απο το 10¨00 και μετα αν βαριεστε , οπου ειναι το Imovie και στο δευτερο το garage band.

Και μη μου πειτε οτι δεν ασχολεισται με αυτα, γιατι αν πιασετε στα χερια σας αυτες τις εφαρμογες θα ασχοληθειτε και θα τις ευχαριστηθειτε !!!

Για μενα , αυτη ειναι η δυναμη της Apple , το καταπληκτικο λογισμικο παντρεμενο με το hardware που του αρμοζει...

Ρε Γιάννη εκεί είναι το θέμα. Εσένα σε βολεύει στο επάγγελμα σου. Και καλά κάνεις. Και εγώ εάν ήμουνα σχεδιαστής ή δούλευα σε εκδοτικό οίκο ή σε διαφημιστική, imac θα είχα.
Για όλους τους άλλους όμως είναι τόσο αδιάφορο όσο για εσένα είμαι σίγουρος είναι όλα πρόγραμματα της solarwinds που τρέχουν μόνο σε windows και είναι must για κάθε IT pro όπως εγώ.

Πρωτον, δεν εκανες καν το κοπο να τα δεις , ειμαι σιγουρος.
Αν τα εβλεπες δεν θα ταλεγες αυτα.

Ειπα και παραπανω, οτι δουλευω ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ στο χωρο της εικονας-ηχου εδω και 20 χρονια.
Τις εφαρμογες αυτες τις εχω ηδη και τις δουλευω στο macbook pro, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.
Με βγαζουν πολλες φορες απο τη δυσκολη θεση , οταν θελω να φτιαξω εμα πολυ καλο rough cut μιας ιδεας ή ενος family video.
Ποιος μιλησε οτι ειναι επαγγελματικα προγραμματα ... ειναι fun programms to use , κατι που δυστυχως δε θα βρεις πουθενα αλλου.
Και φυσικα στη δουλεια μου, δουλευουμε ολοι μας και Pc και Mac και ξερω τι υπαρχει στην αγορα.

Επισης, στο Imovie , δεν μονταρεις υλικο που τραβας μονο στο Ipad, αλλα οτιδηποτε υπαρχει στη βιβλιοθηκη σου (και στου υπολογιστη σου επισης).

Οσον αφορα το garje band, ήδη το χρησιμοποιουν μικρα groups και studio recordings facilities , για previewing kai first sound mixing.

Δεν υπαρχουν αυτες οι εφαρμογες σε αλλα tablets , παρομοιες ναι...

H αγαπη μου για τα μηχανηματα της Apple, δεν ειναι αναγκη να σας την "περασω" , αλλα να τη μοιραστω !!!

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Ρε Γιάννη εκεί είναι το θέμα. Εσένα σε βολεύει στο επάγγελμα σου. Και καλά κάνεις. Και εγώ εάν ήμουνα σχεδιαστής ή δούλευα σε εκδοτικό οίκο ή σε διαφημιστική, imac θα είχα.
Για όλους τους άλλους όμως είναι τόσο αδιάφορο όσο για εσένα είμαι σίγουρος είναι όλα πρόγραμματα της solarwinds που τρέχουν μόνο σε windows και είναι must για κάθε IT pro όπως εγώ.

Στα προγραμματα που αναφερομαι εγω, εχουν προσβαση εκατομμυρια απλοι ανθρωποι και περνανε καλα χρησιμοποιωντας τα.
Με αυτο που ασχολεισαι εσυ, δεν ασχολειται κανεις καθημερινος ανθρωπος....

Εκει λοιπον στοχευει η Apple με το ipad, και οχι σε IT pro.

Οντως οι εφαρμογες αυτες ειναι εκπληκτικες και επιβεβαιωνουν την δυναμη της Apple στο software, που εχει αποδειξει πολλακις στις αντιστοιχες εφαρμογες multimedia στα mac.
Οποιος τις χλευαζει, προφανως δεν ειδε προσεκτικα τα videos ειδικα στο κομματι με τα virtual οργανα στο ipad οπου το γυροσκοπιο ανιχνευει την πιεση που ασκουμε στα πληκτρα του πιανου ωστε να αποδοθει ρεαλιστικα ο ηχος της νοτας..
Παιδες, καλο ειναι να βγαζουμε τις παρωπιδες και να αναγνωριζουμε την ανωτεροτητα ενος προηγμενου τεχνολογικου προιοντος οπως το ipad, ακομα και αν δεν χωνευουμε τον κατασκευαστη του.. Μονο ετσι παρασυρεται ο ανταγωνισμος μπροστα... Δειτε την επανασταση που εφερε το iphone στην τηλεφωνια..Πιστευετε ειλικρινα οτι θα ειχατε τα αγαπημενα σας droid στην σημερινη τους μορφη, αν δεν εδειχνε η apple τον δρομο;

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Ναι ρε Τάκη, λες και ειναι θεμα κόστους...

Πλακα κανεις ετσι.. Το ιδιο κοστιζει η δερματινη και ενα ποιοτικο δερμα;
Αν ναι, να τσεκαρω αν το δερματινο σου καιγεται! :p