Λίγα σχόλια μετά από 2-3 μέρες χρήση.
Η οθόνη είναι πανέμορφη ως χρώματα, crispyness κλπ, αλλά οι γωνίες θέασης δεν εντυπωσιάζουν. Δεν είναι ότι παύει να είναι λειτουργικό υπό γωνία, όμως χάνεις πολύ εύκολα τη ζωντάνια των χρωμάτων. Έχω καιρό χωρίς tablet οπότε δε μπορώ να συγκρίνω απευθείας με το αντίπαλο δέος. Πάντως γενικά απόλυτα ικανοποιημένος απ'την οθόνη.
Ο ήχος όπως ανέφερε ο Γιάννης δονεί όλο το μηχάνημα. Αυτό οδηγεί σε μια πολύ περίεργη αίσθηση, μάλλον αρνητική για μένα. Κατά συνέπεια, είτε το έχω στο 20% της έντασης, είτε παίζω με ακουστικά. Γενικά πάντως ως ήχος είναι αξιοπρεπέστατος. Νομίζω ότι είναι φάουλ όλο αυτό με τη δόνηση θα έπρεπε να το λύσουν κάπως.
Το software είναι όντως αλλού. Δε μιλάω για το iOS που είναι λίγο πολύ όπως το ήξερα, αλλά οι εφαρμογές είναι πολύ μπροστά, το optimized for iPad δεν είναι απλό διαφημιστικό τρικ, ακόμη και σε εφαρμογές που υπάρχουν αυτούσιες στο android (πχ Facebook, τραπεζικά apps, παιχνίδια κλπ). Και εννοείται ότι τα exclusive (garageband, pixelmator) κλπ είναι όλα τα λεφτά.
Η μπαταρία είναι πολύ νωρίς ακόμη για να κριθεί. Δε με τρόμαξε πάντως ακόμη.
Το μέγεθος όπως προείπα είναι ιδανικό, αφού είναι το ελάχιστο δυνατό μέγεθος για να μπορείς να γράφεις σε πληκτρολόγιο αξιοπρεπώς. Στο κράτημα όμως νομίζω ότι είναι κάπως άβολο (και τελικά όχι όσο ελαφρύ φαίνεται στην αρχή). Πχ ανάσκελα στο κρεβάτι για διάβασμα πριν τον ύπνο κουράζει.