[Επίσημο] iPad Air 2 @2014

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

(το περίεργο είναι ότι λίγοι παραδέχονταν τότε ότι υπήρχε πρόβλημα)

:BDGBGDB55:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και το imovie!

Mια παρόμοια (αλλα πιο απλή) εφαρμογή σαν το garage band είναι το Auxy
Συνεργάζεται και μετο φανταστικό mixer Djay 2.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πωπω κάψιμο φαίνεται....:2thumb22sup:

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Σήμερα το επεξεργάστηκα για αρκετή ώρα....
Μιλάμε για ένα θαυμάσιο μηχάνημα που αξίζει κάθε ευρώ του!!!....θα κτυπηθεί!!! :))

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Λίγα σχόλια μετά από 2-3 μέρες χρήση.

Η οθόνη είναι πανέμορφη ως χρώματα, crispyness κλπ, αλλά οι γωνίες θέασης δεν εντυπωσιάζουν. Δεν είναι ότι παύει να είναι λειτουργικό υπό γωνία, όμως χάνεις πολύ εύκολα τη ζωντάνια των χρωμάτων. Έχω καιρό χωρίς tablet οπότε δε μπορώ να συγκρίνω απευθείας με το αντίπαλο δέος. Πάντως γενικά απόλυτα ικανοποιημένος απ'την οθόνη.

Ο ήχος όπως ανέφερε ο Γιάννης δονεί όλο το μηχάνημα. Αυτό οδηγεί σε μια πολύ περίεργη αίσθηση, μάλλον αρνητική για μένα. Κατά συνέπεια, είτε το έχω στο 20% της έντασης, είτε παίζω με ακουστικά. Γενικά πάντως ως ήχος είναι αξιοπρεπέστατος. Νομίζω ότι είναι φάουλ όλο αυτό με τη δόνηση θα έπρεπε να το λύσουν κάπως.

Το software είναι όντως αλλού. Δε μιλάω για το iOS που είναι λίγο πολύ όπως το ήξερα, αλλά οι εφαρμογές είναι πολύ μπροστά, το optimized for iPad δεν είναι απλό διαφημιστικό τρικ, ακόμη και σε εφαρμογές που υπάρχουν αυτούσιες στο android (πχ Facebook, τραπεζικά apps, παιχνίδια κλπ). Και εννοείται ότι τα exclusive (garageband, pixelmator) κλπ είναι όλα τα λεφτά.

Η μπαταρία είναι πολύ νωρίς ακόμη για να κριθεί. Δε με τρόμαξε πάντως ακόμη.

Το μέγεθος όπως προείπα είναι ιδανικό, αφού είναι το ελάχιστο δυνατό μέγεθος για να μπορείς να γράφεις σε πληκτρολόγιο αξιοπρεπώς. Στο κράτημα όμως νομίζω ότι είναι κάπως άβολο (και τελικά όχι όσο ελαφρύ φαίνεται στην αρχή). Πχ ανάσκελα στο κρεβάτι για διάβασμα πριν τον ύπνο κουράζει.

Αν θα επέστρεφα σε iOS μετά απ'αυτή την εμπειρία; Well...αν το iPhone 6 ήταν το ίδιο εντυπωσιακή συσκευή μπορεί. Αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι πολύ "λίγο" για την εποχή του. Στο 6S το ξανασυζητάμε.

Last edited:

Χμμμ... και δεύτερο (ολικό) κόλλημα σε 2 μέρες. (Στο nexus είχα 2-3 κολλήματα σε ένα χρόνο)

Επίσης, στο app store "κατεβάζω" δύο apps εδώ και 2 ώρες, όπου αμφότερα είναι κολλημένα στο waiting (και το δεξιοστροφο κυκλακι που γυρνάει αενάως).

Χμ. Εγώ φταίω πάλι φαντάζομαι... :P

Εχω την εντυπωση οτι τετοιες λύσεις ειναι πολυ πιο κουραστικές οταν εισαι στο κρεββάτι ξαπλωμένος μιας και πρέπει να σηκώνεις το χέρι σου.

Λίγα σχόλια μετά από 2-3 μέρες χρήση.

Η οθόνη είναι πανέμορφη ως χρώματα, crispyness κλπ, αλλά οι γωνίες θέασης δεν εντυπωσιάζουν. Δεν είναι ότι παύει να είναι λειτουργικό υπό γωνία, όμως χάνεις πολύ εύκολα τη ζωντάνια των χρωμάτων. Έχω καιρό χωρίς tablet οπότε δε μπορώ να συγκρίνω απευθείας με το αντίπαλο δέος. Πάντως γενικά απόλυτα ικανοποιημένος απ'την οθόνη.

Ο ήχος όπως ανέφερε ο Γιάννης δονεί όλο το μηχάνημα. Αυτό οδηγεί σε μια πολύ περίεργη αίσθηση, μάλλον αρνητική για μένα. Κατά συνέπεια, είτε το έχω στο 20% της έντασης, είτε παίζω με ακουστικά. Γενικά πάντως ως ήχος είναι αξιοπρεπέστατος. Νομίζω ότι είναι φάουλ όλο αυτό με τη δόνηση θα έπρεπε να το λύσουν κάπως.

Το software είναι όντως αλλού. Δε μιλάω για το iOS που είναι λίγο πολύ όπως το ήξερα, αλλά οι εφαρμογές είναι πολύ μπροστά, το optimized for iPad δεν είναι απλό διαφημιστικό τρικ, ακόμη και σε εφαρμογές που υπάρχουν αυτούσιες στο android (πχ Facebook, τραπεζικά apps, παιχνίδια κλπ). Και εννοείται ότι τα exclusive (garageband, pixelmator) κλπ είναι όλα τα λεφτά.

Η μπαταρία είναι πολύ νωρίς ακόμη για να κριθεί. Δε με τρόμαξε πάντως ακόμη.

Το μέγεθος όπως προείπα είναι ιδανικό, αφού είναι το ελάχιστο δυνατό μέγεθος για να μπορείς να γράφεις σε πληκτρολόγιο αξιοπρεπώς. Στο κράτημα όμως νομίζω ότι είναι κάπως άβολο (και τελικά όχι όσο ελαφρύ φαίνεται στην αρχή). Πχ ανάσκελα στο κρεβάτι για διάβασμα πριν τον ύπνο κουράζει.

Συμφωνώ απόλυτα με όσα παρατηρείς
Γενικά το θεωρώ και εγώ καταπληκτικό tablet , όπως και τον προκάτοχο του

Αλλά, παρόλα αυτά, παραμένει βαρύ για διάβασμα στο κρεβάτι
Μάλλον θέλουμε 2 γενιές ακόμα για να δούμε πραγματικά ελαφριά που να βολεύουν για ξάπλα

(μαρκουτσι για στήριξη κρεβατιού , δε θα έβαζα)

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Συμφωνώ απόλυτα με όσα παρατηρείς
Γενικά το θεωρώ και εγώ καταπληκτικό tablet , όπως και τον προκάτοχο του

Αλλά, παρόλα αυτά, παραμένει βαρύ για διάβασμα στο κρεβάτι
Μάλλον θέλουμε 2 γενιές ακόμα για να δούμε πραγματικά ελαφριά που να βολεύουν για ξάπλα

(μαρκουτσι για στήριξη κρεβατιού , δε θα έβαζα)

make love not ipad :flipout:

ρε παιδιά...

μια φορά τη μέρα, στα καλά το καθουμένου, κολλάει τελείως το σύμπαν. Μιλάμε για στιγμές που δεν κάνω τίποτα, όχι μέσα σε εφαρμογή. Και μένει εκεί για 1-2 λεπτά μέχρι που αποφασίζει και κάνει reboot.

Και εδώ:

https://discussions.apple.com/thread/6638330

Να φανταστώ ότι δεν έχει συμβεί σε κανέναν ποτέ, και φταίω εγώ;; :afro:

Last edited:
Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Στειλε το στο service. Δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα.

Καλά ποιό service, αν είναι κατευθείαν επιστροφή θα πάει, 2 ημερών μηχάνημα.

Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με το link είναι γενικό το πρόβλημα.

Δεν ειναι γενικο το προβλημα. Αν ηταν, θα το ειχαμε ολοι. Εγω τετοιο θεμα δεν εχω σε 3 ipad με 8.1 (Air, ipad 4 και ipad mini).
Πηγαινε το για αντικατασταση.

Τάκη για το iPad air 2 λέμε. Άλλο μηχάνημα. Δεν φταίει πάντα το software Άλλα και το hardware ή ο συνδυασμός αυτών.

[ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Άκυρο, νόμιζα πως αφορούσε και το air 1ης γενιάς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όπως και να είναι, το πρόβλημα δικαιολογεί αντικατάσταση.

εγώ με ipad air 2 δεν έχω τέτοιο θέμα.... έχω 64GB model.

Εσύ ποιο μοντέλο έχεις ? Έκδοση 8.1 ?
Μήπως έκανες restore from backup από παλιότερο μοντελο ?

Last edited: