Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini
μονο που το nexus 7 εχει android και δεν τρεχει τις εφαρμογες του ios ....
δε νομιζω.... και οποιες υπαρχουν δεν ειναι ιδιες σε χρηστικοτητα, αισθητικη .
Ειναι πολυ αυθαιρετο το 98%.... αν ηταν ετσι 98% θα ειχαν android tablet , που φυσικα δεν ισχυει.
Και φυσικα υπαρχει και η ποιοτητα κατασκευης, design κλπ ...
δε νομιζω.... και οποιες υπαρχουν δεν ειναι ιδιες σε χρηστικοτητα, αισθητικη .
Ειναι πολυ αυθαιρετο το 98%.... αν ηταν ετσι 98% θα ειχαν android tablet , που φυσικα δεν ισχυει.
Και φυσικα υπαρχει και η ποιοτητα κατασκευης, design κλπ ...
Τα πραγματα ειναι απλα... βαλτε μερικους ανθρωπους να διαλεξουν αναμεσα σε ipad mini - nexus 7 (οχι "πειραγμενοι" οπως εμεις ), χωρις να ξερουν τη τιμη.
Το μεγαλυτερο ποσοστο θα διαλεξει ipad.
οκ, βρηκες ενα ...τα υπολοιπα 99 (στα 100) ειναι υποδεεστερα.
Και αυτο που εχεις εσυ δεν ειναι πιο φτηνο, σχεδον την ιδια τιμη εχει. http://www.skroutz.gr/s/427305/Samsung-Galaxy-Tab-7-0-Plus-16GB.html
Αυτο για σενα...
Γιατι εγω προσφατα εκανα το switch , με πολυ καλη διαθεση και διαπιστωσα αλλα.
Ουτε ευκολια τυπου drag n drop se Mac , ουτε σωστη συνεργασια με τα προγραμματα μου (itunes - iphoto - imovie) κλπ , μικρο αλλα αισθητο lag (σε τερραπυρηνο HTC) , και φυσικα χαοτικες διαφορες σε εφαρμογες (κυριως σε Multimedia).
Υπερτερουσε βεβαια σε tweaking kai customization, αλλα εμενα δε με αφορουσε καθολου.
Είναι λοιπον θεμα προτεραιοτητων....
@FRA αυτές είναι οι επίσημες τιμές, γη αυτές μιλάμε.
Καλά αυτό με τις εφαρμογές το πίστευα κι εγώ κάποτε.
Τον τελευταίο καιρό που έπεσαν στα χέρια μου κινητά android, διαπίστωσα ότι απολύτως τίποτα δεν θα μου έλειπε από τις εφαρμογές που
χρησιμοποιώ στο iphone.
Για μένα έχει λήξει το παραμύθι του οικοσυστήματος πλέον, και από ότι είδα και το smoothness είναι σε πολύ καλό επίπεδο στο android.
Μόνο που σκέφτομαι το drag n drop με ένα απλό usb με πιάνει να το πουλήσω το iphone, αλλά με κρατάει η καλή οθόνη και ότι δεν έχω λεφτά
για κάτι πολύ καλό σε android.
Καλο αλλα απεχει, εστω και λιγο, απο το iOS...το smoothness είναι σε πολύ καλό επίπεδο στο android.
Όντως με 4.1 που έχω στο nexus 7 έχει μια μικρη καθυστέρηση, την καταλαβαίνεις μόνο όμως αν έχεις/είχες iPad πριν. Ένας νέος χρήστης δεν θα την παρατηρήσει. Ίσως με το νέο android 4.2 να μην υπάρχει και καθόλου διάφορα.ακομη και με jelly bean 4.1 (battery smooth) υπαρχει ενα μικρο (αλλα υπαρκτο) lag … το διαπιστωνεις αμα βαλεις διπλα διπλα τις συσκευες.
Μια μικρη καθυστερηση , δεν "κολλαει" στο δαχτυλο η οθονη οπως σε ios συσκευη (πρωτα φευγει το δαχτυλο και μετα η οθονη- μιλαμε για ms βεβαια, αλλα ειναι ενοχλητικο σε μενα)
Το εχω διαπιστωσει με ολες τις συσκευες που επιασα στα χερια μου και με custom roms klp …. εχει (λιγη) δουλεια ακομη το android σ αυτο το τομεα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.