spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,343
Έπρεπε να στείλεις τον συνάδελφο σου που καλύπτει την περιοχή προς Ν. ΗρακλειοΔεν είχα στοκαρει ακόμα και το ρολογακι ρε γμτ αλλιώς θα στο έσπρωχνα και αυτό…

Έπρεπε να στείλεις τον συνάδελφο σου που καλύπτει την περιοχή προς Ν. ΗρακλειοΔεν είχα στοκαρει ακόμα και το ρολογακι ρε γμτ αλλιώς θα στο έσπρωχνα και αυτό…
Έπρεπε να στείλεις τον συνάδελφο σου που καλύπτει την περιοχή προς Ν. Ηρακλειο![]()
Πρέπει να μπει το macOS στα pro μοντέλα για να ειναι πραγματικά pro. Όσο έχουν το iPadOS δεν υπάρχουν πολλά περιθωρια αναπτυξης.
Το μικρό είναι τελείως λάθος. Υποστήριξη pencil 1 σε συσκευή που δεν έχει lighting; Μη συμβατοτητα με πληκτρολόγια και θήκες από αλλα μοντέλα με το το ίδιο form factor; 30% αύξηση στην τιμή από τον προκάτοχό του; Κάνεις δεν υποστηρίζει το gen 10 ... Πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος να μην πάρεις το Air...Το μονο αρνητικό που βλεπω στα νεα ipad ειναι οι τιμές τους κατι ομως οχι τοσο αναπάντεχο λογω της γενικότερης οικονομικής αναταραχής.
Το μικρο, σε επιπεδο form factor ειναι σε σωστο δρομο (usbc, camera σε landscape, faceid).
Τα μεγαλα πηραν απλα yearly refresh σε επεξεργαστη. Σε επομενη εκδοση λογικα θα μεταφερουν την καμερα οπως στο μικρο.
Οσον αφορα την επαγγελματικη χρηση, με την έλευση προγραμματων οπως το DaVinci, τα πραγματα βελτιωνονται διαρκως.
Το μικρό είναι τελείως λάθος. Υποστήριξη pencil 1 σε συσκευή που δεν έχει lighting; Μη συμβατοτητα με πληκτρολόγια και θήκες από αλλα μοντέλα με το το ίδιο form factor; 30% αύξηση στην τιμή από τον προκάτοχό του; Κάνεις δεν υποστηρίζει το gen 10 ... Πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος να μην πάρεις το Air...
διαφωνω... δεν ειναι φτιαγμενο για ποντικι , μια χαρα ειναι το ipad os, οι εφαρμογες ηταν το θεμα, τωρα βγαινουν κι αυτες.
Δεν ειναι laptop, και καλα κανει και το κραταει ως εχει.
Αλλο σκοπο εχει ενα tablet... και τυπηρετει μια χαρα.
Οι αντιδρασεις ειναι κυριως για τις τιμες... αλλα αυτες πια εχουν ξεφυγει παντου!
Δεν ξέρω κάθε πότε φορτιζεις το 1 αλλά το 2 το φορτίζω κάθε 2 μέρες. Μην υποστηρίζεις την apple στο προφανές άρμεγμα. Έλεος. Έβγαλε λέει ανταπτορα για usb c...Δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι το Μολύβι που το φορτίζεις μία φορά στις 15 μέρες θα φορτίζεται μέσω lighting? Ίσα-ίσα που για τους κατόχους του παλιού μολυβιού όπως ο γιος μου είναι καλό νέο. Όσο για τις θήκες και τα πληκτρολόγια, αυτό ισχύει για όλα τα iPad, Κάθε κατηγορία έχει τα δικά της. Είπαμε, το μόνο πρόβλημα είναι η αύξηση της τιμής.
Προφανώς δεν το κάνουν για τον λόγο που ανέφερες, κάποια στιγμή όμως θα αναγκαστούν, η αγορά των Tablets πέφτει συνεχώς και οι εφαρμογές ενώ βελτιώνονται απέχουν πολύ από ένα κανονικό μηχνάημα με macos, ειδικά τώρα με 16gb ram Και τον εξαιρετικό M2 είναι αμαρτία να μην έχεις ένα κανονικό λειτουργικό όπως το macos.Έτσι όμως κανεις δε θα έπαιρνε MacBook πια, it’s not going to happen !
Όχι σύντομα τουλάχιστον…
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δεν ξέρω κάθε πότε φορτιζεις το 1 αλλά το 2 το φορτίζω κάθε 2 μέρες. Μην υποστηρίζεις την apple στο προφανές άρμεγμα. Έλεος. Έβγαλε λέει ανταπτορα για usb c...
Κακό νέο για τον δικό μου γιο τότε αφού το βλέπεις υποκειμενικά που δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το pencil 2 που ήδη έχουμε. ... Αλλα αυτό ειναι άσχετο με το φάουλ αντικειμενικά της apple
Το air 2020 ήταν συμβατό ακομη και με τις θήκες του του pro και φυσικά με όλα τα πληκτρολόγια της apple για τα 11αρια pro από τη στιγμη που απέκτησε το ιδιο form factor . Αυτό γιατί το παραβλέπεις; Μια ακόμη αρπαχτή της apple .
διαφωνω... δεν ειναι φτιαγμενο για ποντικι , μια χαρα ειναι το ipad os, οι εφαρμογες ηταν το θεμα, τωρα βγαινουν κι αυτες.
Δεν ειναι laptop, και καλα κανει και το κραταει ως εχει.
Αλλο σκοπο εχει ενα tablet... και τυπηρετει μια χαρα.
Οι αντιδρασεις ειναι κυριως για τις τιμες... αλλα αυτες πια εχουν ξεφυγει παντου!
εξαρτάται...
όπως έχει τώρα το ipadOS είναι μια χαρά και δυό τρομάρες.
Τρομάξαμε να δούμε ένα βασικό "files.
Και ναι το iPad είναι φτιαγμένο και για ποντίκι και για touchpad.
Tο iPados είναι πλέον σκανδαλωδώς και σκόπιμα περιορισμένο.
Που είναι οι σοβαρές εφαρμογές? Οι full σοβαρές και όχι κουτσουρεμένες.
Σε σημείο που να αναρωτιέται κανείς, γιατί βάζουν Μ1 και Μ2 σε αυτό.
Τόσο ισχυρούς επεξεργαστές δεν έχουν desktop.
Tα τελευταία χρόνια ο Tim Crook το έχει παρακάνει.
Εδώ μέχρι και η κόρη του Jobs τον έκραξε.
Να σου θυμίσω ότι το νέο "φτηνο" ipad θα έρθει από 629€ ενώ το Air με M1 ξεκινάει από 699 και θες να μου πεις ότι δεν μπορούσε να δώσει το hardware του air 2020 στα 629;;; Πόσο θα χρεωνε το magnetic charge; θα έπιανε τιμή πάνω από το air M1 ; Ή πιστεύεις ότι κάποιος για 70€ δεν θα πάει στο air που υποστηρίζει τα καλύτερα περιφερειακά των ipad ; Δικαιολογίες. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να θεωρεί το ipad 10th άξιο ύπαρξηςΤο ποτε το φορτιζεις προφανως εχει να κανει με το ποσο συχνα το χρησιμοποιεις. Εχω και τα 2 pencil τα οποια φορτιζουν σε ελαχιστα λεπτα. Το παλιο φορτιζεται ειτε καρφωνοντας το στην lighting port (κατι που ειναι αρκετα επικινδυνο για να σπασει) ειτε με adaptor female to female lighting adaptor που εχει η συσκευασια (ετσι το φορτιζω σχεδον παντα).
O λογος που δεν υποστηριζει το Pencil 2 ειναι προφανης: Θα επρεπε το entry level ipad να εχει και magnetic wireless charger οπως τα πιο μεγαλα μοντελα αφου το pencil 2 μονο ετσι φορτιζει.
Αν το εκανε αυτο, θα ανεβαζε παραπανω το κοστος, ενω τωρα οσοι εχουν το παλιο pencil με 9 USD παιρνουν εναν ανταπτορα και το χρησιμοποιουν.
Για θηκες, πληκτρολογια κλπ δεν καταλαβαινω τη γκρινια. Το entry level ipad δεν απευθυνεται σε οσους εχουν μεγαλυτερο μοντελο και τα αντιστοιχα περιφερειακα. Στο φιναλε, υπαρχουν και 3rd party options, δεν σε υποχρεωνει κανεις να παρεις τα της apple.
Καμια σχεση . Εγω Μιλάω για hardware εφάμιλλο του air 2020 ακομη και στα ίδια χρήματα. Εσύ μιλάς για πρόσθετο κόστος για ένα παρωχημένο και αποσβεσμενο hardware feature .. Αν ήταν ένα ανανεωμένο air 2020 με την κάμερα στην σωστή θέση μια χαρά είναι τα 629.Άρα έρχεσαι στα λόγια μου. Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα του μικρού iPad είναι η τιμή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.