[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Εγω παντως μεχρι το απόγευμα πρεπει να δωσω την προτιμηση μου για παραγγελια...
Θα δωσω για το PRO ΜΑΧ, ελπίζω να το βολευτω (λογω πρεσβυωπιας το κανω κυριως)
Οποτε το Χ που εχω θα παει στις αγγελιες...

Α και λεω για το πρασινο, παροτι γαυρος!! :flipout:

Εγω παντως μεχρι το απόγευμα πρεπει να δωσω την προτιμηση μου για παραγγελια...
Θα δωσω για το PRO ΜΑΧ, ελπίζω να το βολευτω (λογω πρεσβυωπιας το κανω κυριως)
Οποτε το Χ που εχω θα παει στις αγγελιες...

Α και λεω για το πρασινο, παροτι γαυρος!! :flipout:

Εγώ απλό Pro και μαυρο παραδοσιακά γιατί φοβάμαι πως θα φαίνονται τα ματια της κουζίνας σε πρασινο χρωματάκι με θήκη αλλου χρώματος πλην πρασινου :p

Και εγω να τα κρυψω θελω αλλα συνεχως μαυρο καπως μου φαινεται...
Μια αλλαγη χρειαζεται καμμια φορα.

Σίγουρα έτσι είναι. Εγώ ο μόνος λόγος που αλλάζω απ'το xsmax είναι γιατί δεν την πάλευα άλλο με το μέγεθος και γυρνάω στο μικρό. Αλλιώς όποια αναβάθμιση θα ήταν όβερκιλλ.

Ο,τι πρεπει το απλο, μικρο, ελαφρυ, φθηνο για βασικη χρηση. Μεγεια! :p

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ελπίζω να βγει σύντομα η γνωστή θηκούλα-στρινγκάκι Air της Spigen σε διαφανές υλικό.

Η πολύ λεπτή (είναι 2 μοντέλα) νομίζω δεν έβγαινε ποτέ διαφανη.

Και γενικά καμία μάρκα δεν βγάζει τόσο λεπτή διαφανη γιατί το διάφανο υλικό αναγκαστικά είναι παχύτερο (και καταντάει σαν προφυλακτικό) - εξ ου και δεν τις προτιμώ.

Μακαρι να βγει καμία λεπτή με σωστή πράσινη απόχρωση (πχ και σε κόκκινη δεν έχω δει καμία να πετυχαίνει το red της Apple / που είναι το μόνο ωραίο κόκκινο - δεν καταλαβαίνω, τόσο δύσκολο είναι; )

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Αρχίσαμε και τις ετοιμασίες.

Tζαμακι ειναι αυτο ? τι καλο , υπαρχει ελλαδα ?
οκ το βρήκα , απο την εμπειρια σου το εχεις ξαναβάλει το συγκεκριμένο ? είναι καλό εχει καλη εφαρμογή δεν αλλοιώνει την οθόνη ?

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Tζαμακι ειναι αυτο ? τι καλο , υπαρχει στο ελλαδα ?

Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο τζαμάκι που υπάρχει, αλλά αφενός έχει την πιο fail proof τοποθέτηση, αφετέρου έρχεται σε συσκευασία των 2, οπότε το προτιμώ εδώ και 3-4 χρόνια. Γενικά ως χρήση (χρώματα και αφή) είναι όσο ουδέτερο μπορεί να'ναι ένα προτέκτορ.

Δεν έχω ιδέα αν το φέρνουν Ελλάδα, φαντάζομαι όμως μπορείς να το ψάξεις σε ευρωπαϊκό Amazon.

Γενικά δε μ'αρεσουν τα τζαμάκια, αλλά η αλήθεια είναι ότι αφού το βάλεις, μετά το κινητό γίνεται πολύ πιο χρηστικό, το πετάς σε τσάντες, το σέρνεις με κλειδια κλπ, άλλη φάση!

Το μόνο αρνητικό που βλέπω, είναι ότι δεν έχει night mode στην υπεευρυγωνια, μάλλον λόγο έλλειψης ois στη κάμερα αυτής.

Πολύ ωραία προσθήκη η ταυτόχρονη λήψη 2 φωτογραφιών , κι επιλογή μετά μέσω software ενδιάμεσων εστιακών αποστάσεων!
Δεν το έχω ξαναδεί σε κανένα τηλέφωνο αυτό.

Επίσης, φαίνεται να έχει καλή δουλειά στο night mode, με πιο φυσικά αποτελέσματα από του pixel.

Περιμένουμε βέβαια κι αλλά συγκριτικά...

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

ενα πολυ ενδιαφερον σημειο ειναι, οτιι η καμερα του νεου iphone τραβαει φωτογραφιες εσωτερικα (σε buffer) απο την ωρα που ανοιγεις την εφαρμογη !

Αυητο εχει σαν συνεπεια, ειδικα στο night mode, οτιι δεν χρειαζεται πολυς χρονος ΜΕΤΑ το πατημα του κλειστρου (οπως συμβαινει με του google pixel - Huawei - Samsung) , εχειι ηδη τραβηξει τις φωτο που χρειαζεται ΠΡΙΝ πατησειις το κλειστρο!

Χρειαζεταιι βεβαια λιγος χρονος για επεξεργασια, αλλα συνολικα , ειναι πολυ μικροτερος απο οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο αυτη τη στιιγμη και δεν χρειαζεται να κρατας για πολυ ωρα σταθερο το κινητο αφου πατησεις το κλειστρο...