Πέρασα μια βόλτα απ'το μηλομάγαζο σήμερα γιατί μ'ετρωγε να αλλάξω την clear θήκη (που τελικά όπως έγραψα παραπάνω, με το τηλέφωνο μέσα δε λέει και πολλά)... είναι πολύ περίεργο ρε σεις το 11άρι με θήκες.
Τελικά βρήκα την πανέμορφη πράσινη δερμάτινη, που ηταν τόσο όμορφη που δεν άντεξα και έκανα την τράμπα. Φυσικά, μετά από λίγες ώρες χρήσης, θυμήθηκα γιατί ΔΕΝ παίρνουμε Apple δερμάτινη, αφού το grip είναι οριακά χειρότερο κι απ'το τηλέφωνο σκέτο. Μάλλον θα πάει κι αυτή αδιάβαστη, και θα συνεχιστεί η αναζήτηση.
Πάντως πραγματικά αυτή η πράσινη είναι οπτικά εξαίσια. Όντως πιο σκούρα απ'το τηλέφωνο, αλλά φαίνεται μια χαρά, αυτή τη φορά και με το τηλέφωνο μέσα της
ΥΓ: Με έτρωγε και κάτι άλλο όταν πήγα στο μαγαζί, να δω πως νιώθω στο χέρι το Max. Προς στιγμή πήγα να την πατήσω πάλι λέγοντας ότι "εντάξει, είναι πολύ μεγάλο αλλά κουμαντάρεται". Ευτυχώς θυμήθηκα όλα τα μπινελίκια μιας χρονιάς που με έκαναν να θέλω να αλλάξω τηλέφωνο, κι έκατσα στ'αβγά μου.
ΥΓ2: Μόλις χρησιμοποίησα, μετά από ένα χρόνο στο συγκεκριμένο, και μετά από 5 χρόνια συνολικά, για πρώτη φορά στη ζωή μου (γι'αυτό το ποστ) την κάμερα του iPad. Τεράστια χρησιμότητα! :afro: