[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Τα χρώματα είναι πολύ vibrant ειδικά στην Τρίτη λήψη σε σημείο που μοιάζει όχι απλά αφύσικο αλλά και φτιαχτό. Έχω την εντύπωση ότι το night mode δεν είναι για όλες τις λήψεις και θέλει ειδικό χειρισμό και επιλογή που θα το βάλεις

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Πέρασα μια βόλτα απ'το μηλομάγαζο σήμερα γιατί μ'ετρωγε να αλλάξω την clear θήκη (που τελικά όπως έγραψα παραπάνω, με το τηλέφωνο μέσα δε λέει και πολλά)... είναι πολύ περίεργο ρε σεις το 11άρι με θήκες.

Τελικά βρήκα την πανέμορφη πράσινη δερμάτινη, που ηταν τόσο όμορφη που δεν άντεξα και έκανα την τράμπα. Φυσικά, μετά από λίγες ώρες χρήσης, θυμήθηκα γιατί ΔΕΝ παίρνουμε Apple δερμάτινη, αφού το grip είναι οριακά χειρότερο κι απ'το τηλέφωνο σκέτο. Μάλλον θα πάει κι αυτή αδιάβαστη, και θα συνεχιστεί η αναζήτηση.

Πάντως πραγματικά αυτή η πράσινη είναι οπτικά εξαίσια. Όντως πιο σκούρα απ'το τηλέφωνο, αλλά φαίνεται μια χαρά, αυτή τη φορά και με το τηλέφωνο μέσα της :D

c2be85e2cdb867ed75d50644e1f2e5af.jpg
7342827420cdc1f62794f206b2c9a80d.jpg

ΥΓ: Με έτρωγε και κάτι άλλο όταν πήγα στο μαγαζί, να δω πως νιώθω στο χέρι το Max. Προς στιγμή πήγα να την πατήσω πάλι λέγοντας ότι "εντάξει, είναι πολύ μεγάλο αλλά κουμαντάρεται". Ευτυχώς θυμήθηκα όλα τα μπινελίκια μιας χρονιάς που με έκαναν να θέλω να αλλάξω τηλέφωνο, κι έκατσα στ'αβγά μου.

ΥΓ2: Μόλις χρησιμοποίησα, μετά από ένα χρόνο στο συγκεκριμένο, και μετά από 5 χρόνια συνολικά, για πρώτη φορά στη ζωή μου (γι'αυτό το ποστ) την κάμερα του iPad. Τεράστια χρησιμότητα! :afro:

μολις παρελαβα απο πλαισιο, pro max 256 space grey. αντε να σχολασω να παω σπιτι να το ξεψαχνισω

Και εγώ αν και δεν το περίμενα day one από cosmote και μάλιστα το 256 midnight green

ps
είχαν και δώρο, Apple silicone case [black]

Τυχερός που πήρες την διάφανη :)

ps
To περίεργο είναι ότι ήρθαν σε όλα τα χρώματα όσα είχα παραγγείλει στην εταιρεία, εκτός από τα Silver
To περίμεναν και ήταν φορτωμένοι με green

Hellooo και με γειεεςςς
Eιναι πολυ ωραιο και το Space Grey

Παρομοιως!
Ειναι οντως ωραιο χρωμα και απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφο σε σχεση με τις φωτο (για τα ματια της κουζινας μιλαω).

Από την πολύ βιασύνη το ποσταρα το μεσημέρι στο Ipjone 11 θρεντ :chinscratch:
Το βάζω και εδώ
Με γεια σε όλους !

c25e7f3c1b3d17a3a18cd19f6b9da378.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτή πάντως η λειτουργία μεταφοράς από τηλέφωνο σε τηλέφωνο που βγάλανε με το ios13 είναι όλα τα λεφτά. Μετέφερε τα πάντα μέσα σε 20 λεπτά και οι μόνοι κωδικοί που χρειάστηκε να ξανά περάσω ήταν μόνο στις εφαρμογές των τραπεζών (λογικό). Το τηλέφωνο έγινε "κλώνος" της παλιάς μου συσκευής και είναι σαν να μην άλλαξα τηλέφωνο. Όλα όπως και όπου τα είχα.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Αυτή πάντως η λειτουργία μεταφοράς από τηλέφωνο σε τηλέφωνο που βγάλανε με το ios13 είναι όλα τα λεφτά. Μετέφερε τα πάντα μέσα σε 20 λεπτά και οι μόνοι κωδικοί που χρειάστηκε να ξανά περάσω ήταν μόνο στις εφαρμογές των τραπεζών (λογικό). Το τηλέφωνο έγινε "κλώνος" της παλιάς μου συσκευής και είναι σαν να μην άλλαξα τηλέφωνο. Όλα όπως και όπου τα είχα.

Ειχες δεύτερο νούμερο e-sim ? αν ναι περάστηκε και αυτό, επίσης όταν λές όλα εννοείς και τις εφαρμογές ?

Ρωτάω γιατί η esim απο Cosmote είναι σε έλλειψη και δεν γνωρίζουν πότε θα έχουν.

Ευχαριστώ.

e-sim δεν εχω αλλα περαστηκαν ρυθμισεις φωτογραφιες μουσικη ringtone κατεβηκαν ολες οι εφαρμογες που υπηρχαν στην αρχικη συσκευη και εγκατασταθηκαν με την ιδια διαταξη και σειρα με την αρχικη συσκευη και οπως εγραψα και παραπανω χρειαστηκε μονο να ξανα κανω login στις εφαρμογες απο τις τραπεζες που χρησιμοποιω.

Παρέλαβα κι εγώ το πρασινακι και όλα καλα και ωραία (αν και μου έκανε ένα κλικ μια υποψία θαμπαδας στην πλάτη (αν και η ζελατίνα φαινόταν ΟΚ)), μέχρι που πήγα να βάλω το τζαμάκι και καθαρίζοντας προσεκτικά παρατήρησα κάτι που αρχικά φαινόταν σαν γρατζουνιά αλλά αν τελει ήταν κάτι σαν τρίχα κάτω από την οθόνη (μεγάλη μάλιστα).

Φαινόταν φυσικά υπό γωνία και με προσοχή. Αλλά φαινόταν.

Τραγικό QC για συσκευή αυτού του κόστους.

Το επέστρεψα στο κατάστημα και αφού φυσικά αρχικά άρχισαν τα αστεία περί γρατζουνιάς από τη χρήση (ευτυχώς τελειώσαμε γρήγορα με αυτό καθώς η επιφάνεια ήταν απολύτως λεία) μετά πήγαμε στο «η πολιτική της Apple είναι καμία αντικατάσταση ούτε μετά από 1 λεπτό και έλεγχος και σε μια εβδομάδα βλέπουμε»

Φυσικά το θέμα έληξε γρήγορα (επιστροφή χρημάτων) όταν κάλεσα τον διευθυντή του καταστήματος (όχι istorm / εκεί σίγουρα δεν θα έβγαζα άκρη) και του εξήγησα την κατάσταση.

Ήταν μια καλή υπενθύμιση (αυτό και ο ένας χρόνος εγγύηση) πως χρυσοπληρώνεις (σε μόνιμη βάση) μια εταιρία και αντί να σου λέει ευχαριστώ σου συμπεριφέρεται σαν να σου κάνει και χάρη που σου πουλάει.

Αλλά, ως γνωστόν, γι αυτό, μόνο εμείς (οι καταναλωτές) φταίμε.