[Επίσημο] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Τελικά η είδηση ότι μόνο το iphone 12 pro max θα έχει full 5G support ισχύει ή όχι; Αυτό είναι πιο σημαντικό να το ξέρουμε.

iPhone 12: Θα εξοπλίζεται με sub-6GHz 5G ώστε να μειωθεί η τιμή του...https://techblog.gr/mobile/iphone-12-tha-exopli-zetai-me-sub-6ghz-5g-o-ste-na-meiothei-i-timi-toy/

Όσο για το modem X60 θα το δούμε στον Snapdragon 875 για πρώτη φορά.

iPhone 12: Χρησιμοποιεί το παλιό 5G modem της Qualcomm...https://techblog.gr/mobile/iphone-12-chrisimopoiei-to-palio-5g-modem-tis-qualcomm/

Δεν είναι ''παλιό'' είναι του 2020.

Τι σημαίνει παλιό?
Το νεο x60 δηλαδη σε πόσες άλλες συσκευές εχει μπει?

Σε καμία. Είναι ακόμη in development. Η διαφορά του θα είναι carrier aggregation μεταξύ sub-6 και mmwave 5G.

προφανως οταν εγινε η συμφωνια με την qualcom αντι της intel, αυτο δεν ειχε βγει ακομα.

Η Intel δεν θα παρουσιάσει 5G modem φέτος, αποσύρεται από την αγορά.

Από τον Φλεβάρη κάλυψη θα υπάρχει στη χώρα μας.

Παρά ταύτα, μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν αγοράζει κινητό για ένα χρόνο ώστε να μην ενδιαφέρει τι modem φοράει η συσκευή.

μου αρεσε η ιδεα της θηκης magsafe με θεση για πιστωτικες καρτες, αλλα μου εκανε αρνητικη εντυπωση αυτο που ειπε ο mkbhd οτι δεν κολλανε αρκετα ισχυρα και εδειξε παραδειγμα οπου πηγαινοντας να βαλει το τηλεφωνο στην τσεπη, εφευγε το "πορτοφολι".

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

μου αρεσε η ιδεα της θηκης magsafe με θεση για πιστωτικες καρτες, αλλα μου εκανε αρνητικη εντυπωση αυτο που ειπε ο mkbhd οτι δεν κολλανε αρκετα ισχυρα και εδειξε παραδειγμα οπου πηγαινοντας να βαλει το τηλεφωνο στην τσεπη, εφευγε το "πορτοφολι".

Και εγώ το είδα. Πάντως δεν συμπαθώ τις θήκες πορτοφόλια. Άλλωστε έχουμε Apple Pay πλέον

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Και εγώ το είδα. Πάντως δεν συμπαθώ τις θήκες πορτοφόλια. Άλλωστε έχουμε Apple Pay πλέον

Ναι αλλά κανένα δίπλωμα οδήγησης και κάνα μετρητό το χρειάζεσαι (αν και δεν ξέρω αν το wallet καλύπτει αυτή την ανάγκη)

Εννοώ για να μη κουβαλάς πορτοφόλι

Ναι αλλά κανένα δίπλωμα οδήγησης και κάνα μετρητό το χρειάζεσαι (αν και δεν ξέρω αν το wallet καλύπτει αυτή την ανάγκη)

Εννοώ για να μη κουβαλάς πορτοφόλι

Υπομονή. Μια 5ετία ακόμα και θα ξεχάσουμε και ταυτότητες, διαβατήρια, διπλώματα κλπ. (δεν έχω απόδειξη γι'αυτό, αλλά εκεί πάνε όλα σιγά σιγά)

Υπομονή. Μια 5ετία ακόμα και θα ξεχάσουμε και ταυτότητες, διαβατήρια, διπλώματα κλπ. (δεν έχω απόδειξη γι'αυτό, αλλά εκεί πάνε όλα σιγά σιγά)
Στο Αμέρικα σίγουρα, εμείς εδώ θα συζητάμε αν περνάει το ροζ τρίπτυχο ή όχι :)

Βλέπω πάντως στα καινούργια κινητά είναι δύσκολη η θέαση βίντεο. Διοτι έχουν πολύ διαφορετικές αναλογίες βίντεο από το ίδιο βίντεο που θες να δεις

Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο Αμέρικα σίγουρα, εμείς εδώ θα συζητάμε αν περνάει το ροζ τρίπτυχο ή όχι :)

E καλά ναι, σε μας θα πάρει μερικά χρόνια (και συλλαλητήρια) παραπάνω. Αλλά θα φτάσουμε κι εμείς κάποτε.

Βλέπω πάντως στα καινούργια κινητά είναι δύσκολη η θέαση βίντεο. Διοτι έχουν πολύ διαφορετικές αναλογίες βίντεο από το ίδιο βίντεο που θες να δεις

Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λογικό είναι, τα κινητά είναι σχεδιασμένα για scrolling, όχι για θέαση βίντεο. Πάντως με τις OLED δε σε ενοχλεί ιδιαίτερα, οι μαύρες μπάρες εκατέρωθεν είναι πραγματικά μαύρες και στο σκοτάδι εξαφανίζονται.