[Επίσημο] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Λογικό είναι, τα κινητά είναι σχεδιασμένα για scrolling, όχι για θέαση βίντεο. Πάντως με τις OLED δε σε ενοχλεί ιδιαίτερα, οι μαύρες μπάρες εκατέρωθεν είναι πραγματικά μαύρες και στο σκοτάδι εξαφανίζονται.
Στο YouTube μερικά φαίνονται αλλιώς μερικά καλά. Στο plex ειδικά πολύ χάλια. Στο xiaomi m1a1 τα έβλεπα κανονικά γιατί είχε αναλογία 16προς9. Ποιος ο λόγος μεγάλης οθόνης αν αχρηστεύει στη. Θέαση για βίντεο;

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Στο YouTube μερικά φαίνονται αλλιώς μερικά καλά. Στο plex ειδικά πολύ χάλια. Στο xiaomi m1a1 τα έβλεπα κανονικά γιατί είχε αναλογία 16προς9. Ποιος ο λόγος μεγάλης οθόνης αν αχρηστεύει στη. Θέαση για βίντεο;

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να χρησιμοποιείς δυο εφαρμογές ταυτόχρονα άνετα. Κάτι που κάνω πιο συχνά από θέαση video στο κινητό.
Με τις νέες αναλογίες 20:9 και 21:9 πάντως κρατάω καλύτερα το κινητό.

Λογικό είναι, τα κινητά είναι σχεδιασμένα για scrolling, όχι για θέαση βίντεο. Πάντως με τις OLED δε σε ενοχλεί ιδιαίτερα, οι μαύρες μπάρες εκατέρωθεν είναι πραγματικά μαύρες και στο σκοτάδι εξαφανίζονται.
Απορία σε iphone αν βλέπεις βίντεο έχει μπάρες αριστερά δεξιά όπως και στα Android ε? Χρησιμοποιείς το infuse αν θες να μεταφέρεις αρχεία για να δεις πρέπει να έχεις ανοιχτεί οθόνη η κλειστή;

οπως το υπολογισα...1 ωρα κατω τα αντιστοιχα μοντελα.

Να δουμε και το 12 pro max που μ ενδιαφερει ποσο θα ειναι...καπου εκει το υπολογιζω κι αυτο.

1 ωρα παντως ειναι πολυ. Ναι οκ με το 11 προ μαξ δεν εχω καταφερει 1 χρονο να τελειωσω την μπαταρια μεσα στη μερα, κτλ κτλ αλλα 1 ωρα δλδ πανω απο 10% κατω ειναι πααααρα πολυ, γιαυτο και στην παρουσιαση η μαμα-μηλια μεταμορφωθηκε σε μαμα-παπια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σημαντική διαφορα

Στο Pro είναι ακριβώς η διαφορα για να μη σου βγάλει τη μέρα με μέτρια προς βαριά χρήση (με βαριά σίγουρα δεν την βγάζει).

Έτυχε προχθές να είμαι έξω 7 ώρες περίπου με αρκετή χρήση 4G και γύρισα σπίτι με 20% περίπου.

Με το 12 δλδ θα είχα μείνει.

Πως τα κατάφεραν με μεγαλύτερη οθόνη να μικρύνουν την μπαταρία;

Το pro max που έχω δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από 30% , οπότε προσωπικά με καλύπτει και το καινούργιο.

Το απλό σίγουρα δεν θα σε καλύψει, οπότε ευκαιρία να πας στο μεγάλο.

Sent from my SM-T970 using Tapatalk

με το 11 pro max που εχω δεν εχω καταφερει ενα χρονο τωρα να γυρισω με λιγοτερο απο 40% (βγαινει απο τον φορτιστη 100% περιπου στις 11 το βραδυ της προηγουμενης μερας και στις 7 το πρωι φευγω απο το σπιτι και γυριζω περιπου στις 7 το απογευμα). Σιγουρα το περιπου 10% μικροτερη μπαταρια ειναι αρκετα μεγαλη μειωση αλλα θεωρω οτι την πλειοψηφια των χρηστων δεν θα τους επηρεασει ιδιαιτερα. Σε αλλα νεα, απο φιλο που δουλευει σε γνωστη αλυσιδα μου ειπε οτι οι προπαραγγελιες στο max 'χανονται'' καπου μεσα στον νοεμβριο με αγνωστο το ποτε...

Εγω λόγω και πρεσβυωπίας δεν μπορώ με μικρο κινητό πια!

Αλλωστε αν θες και τη καλύτερη φωτογραφική φέτος, είναι μονόδρομος το μαξ.
Συνήθεια ειναι, μη φοβάσαι:p

Sent from my SM-T970 using Tapatalk

αυτος ειναι προφανως ο λογος που δεν βαλανε 120 Hz φετος... με τα νεα modem του χρονου, μαλλον θα εχoυμε καλυτερη αποδοση και αυτονομια, κι εκει θα δουμε και τα 120 Hz