[Επίσημο] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Επίσης, έχει κανένας ιδέα, η istorm, ποια εταιρεία courier χρησιμοποιεί;

Ναι ACS , έχω παραγγείλει πολλες φορές , και με πολυ καλές συσκευασίες , αυτοί και το you.gr

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Μεγειες!
έβαλα και εγώ preorder για το Max και ο Θεός βοηθός...

Καιρος ηταν! Κανε μια καλη πραξη και χαρισε το παλιο σε κανα χομπιτ. :p

Μεγειες!
έβαλα και εγώ preorder για το Max και ο Θεός βοηθός...

Δεν πειραζει Τακη, τον Μαρτιο θα επιστρεψεις στο 6.1 για να παρεις το graphite :flipout:

Περυσι πηρα το Max σε green και τον Φεβρουαριο αλλαξα και χρωμα και μεγεθος

ps
και εγω το pacific παραγγειλα και ο λογος ηταν οτι θα το εχω Παρασκευη αλλιως θα επερνα το graphite
βεβαια και τα δυο μου αρεσουν εξισου

Δεν πειραζει Τακη, τον Μαρτιο θα επιστρεψεις στο 6.1 για να παρεις το graphite :flipout:
Πολύ το φοβάμαι...
Το μόνο θετικό είναι ότι λόγω καραντίνας δεν θα έχω πολλές μετακινήσεις όποτε δεν θα χρειαστεί να το πολυβαλω σε τσέπες και να συγχυστω...

Καιρος ηταν! Κανε μια καλη πραξη και χαρισε το παλιο σε κανα χομπιτ. :p

Τώρα που μας έκλεισαν στα χομπιτοσπιτα, έχω ελπίδες ότι δεν θα μου κακοφανεί

Last edited by a moderator:
Εμένα το note το μισό είναι έξω από τσέπη αλλά του έχω book cover θήκη

Στάλθηκε από το note20ultra χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Εμένα το note το μισό είναι έξω από τσέπη αλλά του έχω book cover θήκη

Ελπίζω όχι την αυθεντική led. Δεν μένει κλειστή σε πτώση και σε συνδυασμό με το άνοιγμα επάνω δεν προφυλάσσει το κινητό.

Με yes!

Πολύ μεγάλο ρε γμτ...

Για βαλε και μια φωτό, αν δεν βαριέσαι, από μια «γεμάτη» σελίδα (πχ in.gr) στα 2 τηλ να δούμε κι εκεί scaling κλπ.

Ένα άλλο θέμα που σκέφτηκα για την παντόφλα είναι το landscape mode. Ποσο εύκολα δλδ θα κρατιέται οριζόντια με το ένα χέρι...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Πολύ το φοβάμαι...
Το μόνο θετικό είναι ότι λόγω καραντίνας δεν θα έχω πολλές μετακινήσεις όποτε δεν θα χρειαστεί να το πολυβαλω σε τσέπες και να συγχυστω...

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Αν και μια χαρά μπαίνει σε τσέπη τζην, μπουφάν η σακακιού, σε υφασμάτινο παντελόνι/βερμούδα το καλοκαίρι θα είναι too much.

Πάντως, ενώ το scaling γενικά όπως είπα δουλεύει άψογα, συγκεκριμένα στη Home Screen, τα εικονίδια μεγαλώνουν ελάχιστα και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές σε real estate, αφού συνεχίζεις να έχεις grid 6x4. Στην αρχή αυτό σε ξενίζει, αλλά είναι απολύτως λογικό αν σκεφτείς ότι, χωρίς να τα μικρύνεις, η διαφορά σε resolution και διαγώνιο δεν επαρκεί για να βάλεις μια παραπάνω σειρά ή στήλη.

Περυσι πηρα το Max σε green και τον Φεβρουαριο αλλαξα και χρωμα και μεγεθος

ps
και εγω το pacific παραγγειλα και ο λογος ηταν οτι θα το εχω Παρασκευη αλλιως θα επερνα το graphite
βεβαια και τα δυο μου αρεσουν εξισου

Κι εγώ δεν το αποκλείω με γυρίσω, ευτυχώς έχουμε το upgrade πρόγραμμα, όποτε οι μαλακίες πληρώνονται μόνο για ένα χρόνο.

Δε συγκρίνεται προφανώς η φορητότητα, αλλά από την άλλη μεριά και οι 6.1 είναι πλέον στην κατηγορία παντοφλιτσας, αφού ξεχνάς χρήση με ένα χέρι κλπ.

Ιάσονα, σε φωτογραφία βλέπεις κάποια διαφορά σε σχέση με το 11;

Δυστυχώς χθες είχε ψόφο έξω, οριακά κάτω από το μηδέν με αέρα, όποτε η βόλτα που βγήκα επί τούτου έληξε άδοξα.

Πάντως κι από αυτό το λίγο, είδα σαφέστατες διάφορες στις νυχτερινές, πολύ σωστότερα χρώματα και λιγότερος θόρυβος.

Εκεί βέβαια που τα είδα όλα ήταν στο βίντεο, περπατώντας σε κεντρικό σημείο με πολλά φώτα, το HDR ήταν συγκλονιστικό. Θα σας ανέβαζα αλλά δεν έχω FCP για να το σερφάρω σωστά ώστε να διατηρηθεί η πληροφορία στο YouTube.

Βέβαια, το πρόβλημα όπως αναμενόταν σε τέτοιες σκηνές είναι τα flares. Αλλά θέλω να πιστεύω (δεν έχω ψαχτεί σχετικά), ότι το γεγονός ότι είναι τόσο στάνταρ σε χρώμα και μέγεθος θα επιτρέπει την ύπαρξη κάποιου ML algorithm που να τα εξαφανίζει στο post.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Ελπίζω όχι την αυθεντική led. Δεν μένει κλειστή σε πτώση και σε συνδυασμό με το άνοιγμα επάνω δεν προφυλάσσει το κινητό.
Μια άλλη φθηνή έχω ψάχνω ακόμα κάτι με μαγνήτη και να μην είναι ογκώδεις.

Εκεί βέβαια που τα είδα όλα ήταν στο βίντεο, περπατώντας σε κεντρικό σημείο με πολλά φώτα, το HDR ήταν συγκλονιστικό.

Αυτο βεβαια ισχυει και για το μικρό Pro.

DV δεν δοκιμασες φαντάζομαι;

Α, επίσης, η διαφορά στον τηλεφακό είναι σαφής, πολύ πιο κατάλληλο μήκος για πορτρέτα.

Αυτή θεωρώ ότι ειναι η πιο ουσιαστική διαφορά στις κάμερες σε σχεση με το μικρό Pro.

Εν τω μεταξύ, η σιλικονατη θήκη πολύ premium αίσθηση. Και αρκετά συμμαζεμένη σε σχέση με τις παλιές. Το γεγονος δε ότι δίνει σήμα για το χρώματα στο τηλέφωνο είναι τελειως άχρηστο μεν, ιδιαίτερα ψαρωτικο δε, τελείως Apple feature.

Και πολύ ωραίο κοντραστ το plum με το μπλε, όπως αναμενόταν.

Βέβαια το γνωστό πρόβλημα με τα χνούδια παραμένει.