[Επίσημο] iPhone 14 Pro | 14 Pro Max

Βλέπω σε κάποια παιδιά, σε άλλο φόρουμ, ότι σήμερα τους τράβηξε τα λεφτά από τη κάρτα.. Οπότε σιγά σιγά ξεκινάει αποστολές.

Βλέπω σε κάποια παιδιά, σε άλλο φόρουμ, ότι σήμερα τους τράβηξε τα λεφτά από τη κάρτα.. Οπότε σιγά σιγά ξεκινάει αποστολές.
Και εμενα σημερα μου τα τραβηξανε τα χρηματα ,εφυγε δλδ, 26 μου λεει παραδοση .

• Like
Reactions: agpol07
Κοιτώντας τα βίντεο των youtubers με την άφιξη του 14 σήμερα στην Αμερική, διαπιστώνω πόσο εύκολη και απλή είναι η διαδικασία ενεργοποίησης της e sim!! Μακάρι να γίνει κι εδώ κάποια στιγμή να γλιτώσουμε το βάλε-βγάλε με τον συνδετήρα🤷🏻‍♂️

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κοιτώντας τα βίντεο των youtubers με την άφιξη του 14 σήμερα στην Αμερική, διαπιστώνω πόσο εύκολη και απλή είναι η διαδικασία ενεργοποίησης της e sim!! Μακάρι να γίνει κι εδώ κάποια στιγμή να γλιτώσουμε το βάλε-βγάλε με τον συνδετήρα🤷🏻‍♂️

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι η διαδικασία της eSIM είναι παράλογα πολύπλοκη. Εγώ ακόμα περιμένω εδώ και ένα μήνα ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ από την Cosmote να μου στείλει το έγγραφο με το barcode στις ΗΠΑ, γιατί αλλιώς δεν το κάνουν, ενώ φυσικά και δεν επιτρέπουν την on the fly μεταφορά eSIM από συσκευή σε συσκευή όπως κάνουν οι Αμερικανοί πάροχοι.

Δηλαδή, τώρα με την αλλαγή συσκευής, θα πρέπει να πληρώσω ένα 10αρικο για καινούρια eSIM, κι αυτό στην περίπτωση που καταφέρει να φτάσει μέχρι εδώ. Ενώ θα μπορούσα απλά να τη μεταφέρω σε μισό δευτερόλεπτο από συσκευή σε συσκευή.

• Like
Reactions: dimitris777
μεγειά Ιάσωνα!

ποιο χρώμα είναι?
Θαενς! Το μωβακι είναι αλλά είναι πολύ ανεπαίσθητα μωβ, τουλάχιστον στον αρκετά ζεστό ηλεκτρικό φωτισμό μου. Θα το δω αύριο σε φυσικό φως να σας πω.

Θαενς! Το μωβακι είναι αλλά είναι πολύ ανεπαίσθητα μωβ, τουλάχιστον στον αρκετά ζεστό ηλεκτρικό φωτισμό μου. Θα το δω αύριο σε φυσικό φως να σας πω.

Μου φάνηκε space grey, καλορίζικο! Η αναμονή για εμας, γλυκιά ;)

• Like
Reactions: Maestro
Λοιπόν, ας αρχίσουμε από τα "τυράκια".

Το always on είναι τελείως meh κατά τη γνώμη μου. Ρίχνει τη φωτεινότητα της οθόνης. Τη δουλειά του την κάνει (βλέπεις ώρα/ημερομηνία κλπ), αλλά αισθητικά δε μου κάθεται. Χίλιες φορές να είχαν απλά τα pixel των πληροφοριών αναμμένα. Ίσως η πρώτη φορά που κερδίζει το Android στα σημεία. Άμα δω στα reviews ότι κοστίζει και σε μπαταρία, τότε φεύγει άκλαυτο.
Verdict: μπα...

Το island: όταν χρησιμοποιείται, είναι εντυπωσιακό, και λειτουργικό. Αποσυμφορεί την οθόνη ενώ πληροφορεί ξεκάθαρα, και είναι φοβερά εντυπωσιακό το πόσο "organic" φαίνεται. Το κακό είναι ωστόσο το ότι, όταν δεν χρησιμοποιείται και είναι απλά μια μαύρη γκουμούτσα, ενοχλεί ΠΟΛΥ περισσότερο από το notch/σεμεδάκι. Το σεμεδάκι εκτός από την πρώτη μέρα χρήσης του iPhone X, έκτοτε δεν το ξαναείδα, αφού το μυαλό μου συνήθισε ότι εκεί είναι το όριο της οθόνης. Δε με ενόχλησε ποτέ ουσιαστικά. Αυτό εδώ, ειδικά σε φωτεινά background φαίνεται τελείως άκυρο.
Verdict: ναι μεν, αλλά.

Για τα υπόλοιπα (και πιο σημαντικά), κάμερες, μπαταρίες, κλπ αφήστε με λίγο να το λιώσω πρώτα.

Last edited:
Λοιπόν, ας αρχίσουμε από τα "τυράκια".

Το always on είναι τελείως meh κατά τη γνώμη μου. Ρίχνει τη φωτεινότητα της οθόνης. Τη δουλειά του την κάνει (βλέπεις ώρα/ημερομηνία κλπ), αλλά αισθητικά δε μου κάθεται. Χίλιες φορές να είχαν απλά τα pixel των πληροφοριών αναμμένα. Ίσως η πρώτη φορά που κερδίζει το Android στα σημεία. Άμα δω στα reviews ότι κοστίζει και σε μπαταρία, τότε φεύγει άκλαυτο.
Verdict: μπα...

Το island: όταν χρησιμοποιείται, είναι εντυπωσιακό, και λειτουργικό. Αποσυμφορεί την οθόνη ενώ πληροφορεί ξεκάθαρα, και είναι φοβερά εντυπωσιακό το πόσο "organic" φαίνεται. Το κακό είναι ωστόσο το ότι, όταν δεν χρησιμοποιείται και είναι απλά μια μαύρη γκουμούτσα, ενοχλεί ΠΟΛΥ περισσότερο από το notch/σεμεδάκι. Το σεμεδάκι εκτός από την πρώτη μέρα χρήσης του iPhone X, έκτοτε δεν το ξαναείδα, αφού το μυαλό μου συνήθισε ότι εκεί είναι το όριο της οθόνης. Δε με ενόχλησε ποτέ ουσιαστικά. Αυτό εδώ, ειδικά σε φωτεινά background φαίνεται τελείως άκυρο.
Verdict: ναι μεν, αλλά.

Για τα υπόλοιπα (και πιο σημαντικά), κάμερες, μπαταρίες, κλπ αφήστε με λίγο να το λιώσω πρώτα.

Για εμενα παντως το Always on, φαινεται απειρως πιο χρηστικο στην προταση της Apple, συγκριτικα με ενα απλο ρολοι και ημερομηνια σε ενα μαυρο φοντο.
Ολα αυτα φυσικα εαν οντως δεν τρωει πολυ μπαταρια οπως υποσχεται η Apple λογω της πτωσης του Refresh rate στο 1hz.
Ιδωμεν.

Sent from my iPad using Tapatalk

• Haha
Reactions: chocbhed