Και εμενα σημερα μου τα τραβηξανε τα χρηματα ,εφυγε δλδ, 26 μου λεει παραδοση .Βλέπω σε κάποια παιδιά, σε άλλο φόρουμ, ότι σήμερα τους τράβηξε τα λεφτά από τη κάρτα.. Οπότε σιγά σιγά ξεκινάει αποστολές.
Κοιτώντας τα βίντεο των youtubers με την άφιξη του 14 σήμερα στην Αμερική, διαπιστώνω πόσο εύκολη και απλή είναι η διαδικασία ενεργοποίησης της e sim!! Μακάρι να γίνει κι εδώ κάποια στιγμή να γλιτώσουμε το βάλε-βγάλε με τον συνδετήρα
Θαενς! Το μωβακι είναι αλλά είναι πολύ ανεπαίσθητα μωβ, τουλάχιστον στον αρκετά ζεστό ηλεκτρικό φωτισμό μου. Θα το δω αύριο σε φυσικό φως να σας πω.μεγειά Ιάσωνα!
ποιο χρώμα είναι?
Θαενς! Το μωβακι είναι αλλά είναι πολύ ανεπαίσθητα μωβ, τουλάχιστον στον αρκετά ζεστό ηλεκτρικό φωτισμό μου. Θα το δω αύριο σε φυσικό φως να σας πω.
Αυτό δεν ειναι deep purple….Προβλεπω colorgate φέτος
Λοιπόν, ας αρχίσουμε από τα "τυράκια".
Το always on είναι τελείως meh κατά τη γνώμη μου. Ρίχνει τη φωτεινότητα της οθόνης. Τη δουλειά του την κάνει (βλέπεις ώρα/ημερομηνία κλπ), αλλά αισθητικά δε μου κάθεται. Χίλιες φορές να είχαν απλά τα pixel των πληροφοριών αναμμένα. Ίσως η πρώτη φορά που κερδίζει το Android στα σημεία. Άμα δω στα reviews ότι κοστίζει και σε μπαταρία, τότε φεύγει άκλαυτο.
Verdict: μπα...
Το island: όταν χρησιμοποιείται, είναι εντυπωσιακό, και λειτουργικό. Αποσυμφορεί την οθόνη ενώ πληροφορεί ξεκάθαρα, και είναι φοβερά εντυπωσιακό το πόσο "organic" φαίνεται. Το κακό είναι ωστόσο το ότι, όταν δεν χρησιμοποιείται και είναι απλά μια μαύρη γκουμούτσα, ενοχλεί ΠΟΛΥ περισσότερο από το notch/σεμεδάκι. Το σεμεδάκι εκτός από την πρώτη μέρα χρήσης του iPhone X, έκτοτε δεν το ξαναείδα, αφού το μυαλό μου συνήθισε ότι εκεί είναι το όριο της οθόνης. Δε με ενόχλησε ποτέ ουσιαστικά. Αυτό εδώ, ειδικά σε φωτεινά background φαίνεται τελείως άκυρο.
Verdict: ναι μεν, αλλά.
Για τα υπόλοιπα (και πιο σημαντικά), κάμερες, μπαταρίες, κλπ αφήστε με λίγο να το λιώσω πρώτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.