spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,269
Thanks!Με γειές.
Επειδή το έχω παίξει το σπορ ακορντεόν 2 φορές ήδη, ναι, είναι υπέροχη η αίσθηση του μπιζού μετά την παντόφλα, αλλά μετά από λίγο καιρό πιάνεις στα χέρια σου το Max κάποιου άλλου, θυμάσαι πόσο σου λείπει η οθόνη, και ξενερώνεις. Γενικά, δεν υπάρχει θεραπεία!
Πάντως, η μεγαλύτερη οθόνη/ανάλυση του 16 PM χρησιμοποιείται κανονικότατα, με την ελάχιστη βελτίωση που αναμένει κανείς από τα +3mm (ήτοι περίπου μια με μιάμιση σειρά text)
Καλοριζικο....Επιτέλους ξεμουδιασαν τα χεράκια μου από stretching για να φτάσω όλη την οθόνη!![]()
Δεν το έχω απίθανο στην Αμερική να της τραβήξουν καμία αγωγή για παραπλάνηση.
![]()
Απογοητεύει η πραγματική ταχύτητα φόρτισης των iPhone 16, ούτε κατά διάνοια δεν πιάνουν τα 45W - Techmaniacs
Στην πράξη, το iPhone 16 Pro Max φορτίζει από το 2% στο 100% σε περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά, μόλις 10 λεπτά γρηγορότερα από το 15 Pro Max.techmaniacs.gr
Καλοριζικο....
Τωρα που βαζεις τα εικονιδια οπου θελεις, αρα φτιαχνεις μια οθονη παραπανω και τα εχεις χαμηλα για να μη τεντωνεσαι.... τωρα πηρες τον κοντο ???![]()
Βρε φίλε γιατί δεν γράφει όλες τις λέξεις στα ελληνικά;Εντάξει, συντηρητική πάλι η αναβάθμιση, αλλά οι βελτιώσεις λογισμικού (που κάποιες που απαιτούνται, ενώ όλες θα είναι καλύτερες στο A18pro), σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη οθόνη, πάλι θα μας μαδήσουν. Θα μου πεις, τι άλλο να βάλουν πια, κορεσμένη αγορά τα features στα smartphones. Το Ωραίο και το capture button, από τα leaks νόμιζα ότι ήταν τέχνασμα σαν τη δράση, τελικά φαίνεται να είναι φοβερό λειτουργικό (και θα αναβαθμιστεί με το λογισμικό ακόμα περισσότερο).
Βέβαια, πάνω που μετά από τόσα χρόνια συνηθίσαμε την παντόφλα, τώρα τη μεγαλώνουν κι άλλο. Να δω που θα τελειώσει αυτή η ιστορία.
Επίτηδες το κάνει φίλε, για να σε μπερδεύειΒρε φίλε γιατί δεν γράφει όλες τις λέξεις στα ελληνικά;
Σου αρέσει να με τυραννάς;
Εκεί που γράφεις ελληνικά, τσουπ, πετάς και μια αγγλική λέξη και χάνω όλο το νόημα.
Τωρα εγώ να πω την κακία, χρήσιμο σαφώς το tone mapping αλλά μια χαρά θα μπορούσε να μπει και σε πιο παλιά iPhones….ποσο δύσκολο ήταν να μπει τουλάχιστον στα iPhones από το 13 και μετά;;;Το εργαλείο του tone mapping είναι αυτό και μετακινείς το σημείο στον άξονα αναλόγως του γούστου σου. Έτσι μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου look και να το σωσεις ως preset:
View attachment 239306
Α είναι σαν το Adsl στην Ελλάδα έως 24....και παίζει με 4.
Τωρα εγώ να πω την κακία, χρήσιμο σαφώς το tone mapping αλλά μια χαρά θα μπορούσε να μπει και σε πιο παλιά iPhones….ποσο δύσκολο ήταν να μπει τουλάχιστον στα iPhones από το 13 και μετά;;;
Τωρα εγώ να πω την κακία, χρήσιμο σαφώς το tone mapping αλλά μια χαρά θα μπορούσε να μπει και σε πιο παλιά iPhones….ποσο δύσκολο ήταν να μπει τουλάχιστον στα iPhones από το 13 και μετά;;;
Κοίτα, το 15pro σε σχέση με το 16pro πόσο διαφορά στην απόδοση έχουν που δεν θα μπορουσε να το έχει?? Σιγά τωρα για photos μιλάμε, εδώ έχω ακόμα το ipad Air 2019 με τον Α12 και 3gb ram και πετάει στην επεξεργασία Photos, τόσο από το native Photos App όσο και σε Affinity κλπ....και μου λες ότι το Iphone 15pro με Α17 και 8gb ram δεν μπορεί να σηκώσει ένα Tone Mapping και μερικά εχτρα χρωματικά προφίλ? Απλά δεν θέλουν να το βάλουν για να έχεις έναν παραπάνω λόγο να πας στην καινούρια συσκευή.Πιθανό να έμπαινε, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι διότι είναι αρκετά κομπλικε σαν υλοποίηση και σίγουρα απαιτεί resources.
Σε ένα βαθμό όλοι οι κατασκευαστές δίνουν software tools στα νέα μοντέλα χωρίς να περάσουν στα προηγούμενα ώστε να παρουσιαστούν ως features. Το ότι γίνεται να το περάσεις στα προηγούμενα, προφανώς και γίνεται, όπως κατά καιρούς κάνουν έτσι και αλλιώς. Στη βάση του είναι post editor που μπορεί να περνάει σε όλες τις φωτογραφίες που κανείς τραβάει.
Λίγο που έπαιξα μαζί του στη δουλειά πάντως, εγώ θα το άφηνα στο default. Ούτε contrast τους λείπει και τη σκηνή ισορροπεί όσο μπορεί.
Σε επίπεδο hardware προφανώς και παλαιότερα μοντέλα θα μπορούσαν να το έχουν, απλά εάν έπρεπε να κάνουν tweak το Photonic Engine για να το πετυχουν, δεν μπορουν εκ των υστερων να το προσφερουν με ενα software update.Κοίτα, το 15pro σε σχέση με το 16pro πόσο διαφορά στην απόδοση έχουν που δεν θα μπορουσε να το έχει?? Σιγά τωρα για photos μιλάμε, εδώ έχω ακόμα το ipad Air 2019 με τον Α12 και 3gb ram και πετάει στην επεξεργασία Photos, τόσο από το native Photos App όσο και σε Affinity κλπ....και μου λες ότι το Iphone 15pro με Α17 και 8gb ram δεν μπορεί να σηκώσει ένα Tone Mapping και μερικά εχτρα χρωματικά προφίλ? Απλά δεν θέλουν να το βάλουν για να έχεις έναν παραπάνω λόγο να πας στην καινούρια συσκευή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.