Εγώ που έχω το απλό 15άρι, από θέμα φωτεινότητας και dimming που με ενδιαφέρει κυρίως και όχι τόσο το 120ηζ, είναι καλύτερο το απλό 17άρι; ή να μείνω στο 15; Το έχω 9 μήνες περίπου με μπαταρία 100%. Τι να κάνω; Τι λέτε;
Εγώ που έχω το απλό 15άρι, από θέμα φωτεινότητας και dimming που με ενδιαφέρει κυρίως και όχι τόσο το 120ηζ, είναι καλύτερο το απλό 17άρι; ή να μείνω στο 15; Το έχω 9 μήνες περίπου με μπαταρία 100%. Τι να κάνω; Τι λέτε;
Δεν έχω βάλει ποτέ μου beta, ειδικά σε κινητό που περιέχει τόσο sensitive data, τράπεζες κλπ. Eδώ οι τελικές εκδόσεις βγάζουν προβλήματα και κενά ασφαλείας, σκέψου οι πρώιμες beta.
Αναμενουμε εντυπωσεις και δειγματα.παρηγγειλα το pixel 10 pro λογικα σημερα αυριο θα ειναι εδω. εχω δυο νουμερα...θα γινει μαχη με το 17 pro ειδικα στις φωτογραφιες
βεβαιως ..αν και στον τηλεφακο το ενα ειναι 4Χ και το αλλο 5Χ.Αναμενουμε εντυπωσεις και δειγματα.
αυτη η dhl express δεν σταματαει να με εκπλησειπαρηγγειλα το pixel 10 pro λογικα σημερα αυριο θα ειναι εδω. εχω δυο νουμερα...θα γινει μαχη με το 17 pro ειδικα στις φωτογραφιες
Η κάτω είναι σαφώς καλύτερη. Από ποιο είναι;
σωστα ειναι με το 100ΧΗ κάτω είναι ψεύτικη, γι'αυτό είναι καλύτερη. Το 50% το φαντάστηκε το ΑΙ. Αν κατάλαβα σωστά και τα δυο είναι google, πριν και μετά την generative κούρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.