[Επίσημο] iPhone 17 Pro | 17 Pro Max

Εγώ που έχω το απλό 15άρι, από θέμα φωτεινότητας και dimming που με ενδιαφέρει κυρίως και όχι τόσο το 120ηζ, είναι καλύτερο το απλό 17άρι; ή να μείνω στο 15; Το έχω 9 μήνες περίπου με μπαταρία 100%. Τι να κάνω; Τι λέτε;

Εγώ που έχω το απλό 15άρι, από θέμα φωτεινότητας και dimming που με ενδιαφέρει κυρίως και όχι τόσο το 120ηζ, είναι καλύτερο το απλό 17άρι; ή να μείνω στο 15; Το έχω 9 μήνες περίπου με μπαταρία 100%. Τι να κάνω; Τι λέτε;

Μείνε εκεί που είσαι

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: zapper

Δύο πράγματα θα χάσεις: τον τηλεφακό και το τιτάνιο (καλύτερη αντοχή σε πτώσεις). Από κει και πέρα το 17ρι είναι ανώτερο σε όλα νομίζω.

Edit: νόμιζα ότι μιλούσες για 15 pro. Για το απλό, δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης

• Like
Reactions: zapper
Με τρώει ο κωλος μου να βάλω την 26.1 beta αλλά διαβάζω πολλά θέματα . Στο προηγούμενο 15 pro είχα βάλει τις 2 τελευταίες beta της 26 και δεν είχα κανένα θέμα

Δεν έχω βάλει ποτέ μου beta, ειδικά σε κινητό που περιέχει τόσο sensitive data, τράπεζες κλπ. Eδώ οι τελικές εκδόσεις βγάζουν προβλήματα και κενά ασφαλείας, σκέψου οι πρώιμες beta.

Για αυτό λέω εγώ είχα βάλει τις τελικές beta κάνα μήνα πριν βγει επίσημα η 26

στο 15 προ με 26 δεν ειχα κανενα θεμα....στο 17 προ καθε μερα χανω 3-4 κλησεις....εκει που μιλαω τσουπ πεφτει η κληση...

παρηγγειλα το pixel 10 pro λογικα σημερα αυριο θα ειναι εδω. εχω δυο νουμερα...θα γινει μαχη με το 17 pro ειδικα στις φωτογραφιες

• Like
Reactions: takisot
παρηγγειλα το pixel 10 pro λογικα σημερα αυριο θα ειναι εδω. εχω δυο νουμερα...θα γινει μαχη με το 17 pro ειδικα στις φωτογραφιες
Αναμενουμε εντυπωσεις και δειγματα.

Αναμενουμε εντυπωσεις και δειγματα.
βεβαιως ..αν και στον τηλεφακο το ενα ειναι 4Χ και το αλλο 5Χ.
Αυτο που με εχει εξιταρει ειναι το 100Χ που αυτοματα μπαινει το ΑΙ της google και σου φτιαχνει την εικονα

αυτη η dhl express δεν σταματαει να με εκπλησει
παρηγγειλα απο αμαζον γερμανιας τεταρτη βραδυ,χτες πεμπτη 7 το απογευμα εφυγε απο αμβουργο στις 12 το βραδυ εφτασε λειψια δεκα το πρωι ηταν αθηνα και τωρα μου το εφερε ο κουριερ λουτρακι:eek::eek:

Τώρα τελείωσα με το clone από το παλιό 8αρι
Σύντομα θα έχουμε συγκριτικά με 17pro
Προς το παρόν μια 100Χ με το ai της Google
f37fa2a915bded0798c5a6f6cb39ab0a.jpg

d92fe21950d4a85901751ab63ab81c36.jpg

To 100X λειτουργεί μόνο στα 12mp και όχι στα 50

Η κάτω είναι σαφώς καλύτερη. Από ποιο είναι;

Η κάτω είναι ψεύτικη, γι'αυτό είναι καλύτερη. Το 50% το φαντάστηκε το ΑΙ. Αν κατάλαβα σωστά και τα δυο είναι google, πριν και μετά την generative κούρα.

• Like
Reactions: takisot
Η κάτω είναι ψεύτικη, γι'αυτό είναι καλύτερη. Το 50% το φαντάστηκε το ΑΙ. Αν κατάλαβα σωστά και τα δυο είναι google, πριν και μετά την generative κούρα.
σωστα ειναι με το 100Χ

υποσχεθηκα συγκριτικο
oi 2 πρωτες με τον ευρυγωνιο οι δευτερες με τον κανονικο1Χ

Εχει γίνει εξαιρετική δουλειά φέτος στο θέμα της αυτονομίας:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Στο συγκριτικό μου αρέσουν οι φωτογραφίες και των 2 συσκευών προσωπικά

Sent from my Pixel 10 Pro using Tapatalk