[Επίσημο] iPhone 4

Αυτο ειναι δικαιολογία υπερ της Apple?

και ΟΧΙ δε δουλευει σε εμένα τουλάχιστον...
αλλα τι λεω εδω καθε 70 χαρακτηρες πληρώνω νεο SMS η αναφορα θα με πειράξει...

Ελπίζω να λυθουν καποια στιγμη στο μελλον με το IosXX αυτα τα λιγα που εχουν μεινει....

Όχι δεν είναι δικαιολογία φυσικά αλλά επίσης δεν είναι και επιχείρημα να λες ότι δεν εχει αναφορά παράδοσης.

Όχι δεν είναι δικαιολογία φυσικά αλλά επίσης δεν είναι και επιχείρημα να λες ότι δεν εχει αναφορά παράδοσης.

Γιατι δεν ειναι επιχειρήμα ,Ειναι ή όχι μια βασική λειτουργία ενας κινητου τηλεφώνου? και μάλιστα ενα feature 15ετων τώρα....

Εγω πρεπει να στελνω καθημερινά παρα πολλα απο αυτα και ειμαι στο σκοτάδι....εμαθα να την βγάζω περα παρα οσες δυσκολιες μου φαιρνει αυτο, δε σημαινει ομως οτι θα σταματησω να ζητω τα αυτονόητα....

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Μια απλή αναφορά στα SMS (ναι στελνω πολλα), san feature υπαρχει εδω και 15 χρόνια.... μη πεις λεξη κανείς για Cydia

Θες και άλλα? (ευτυχως η λίστα εχει λιγοστεψει παααααρα πολυ απο τοτε που τα λεγαμε 1η φορά)

Αναφορα παραδοσης υπαρχει αν σου χρειαζεται.

Αν εχεις vodafone απλα βαζεις αστερακι,διεση (χωρις το κομμα) πριν το μυνημα.

Κανε ενα search στο google για cosmote/wind.

βρε παιδιά εντάξει,
αν είναι να πρέπει να γράφεις κώδικα(καλά υπερβάλω το ξέρω) πριν το μήνυμα για να έχεις μια απλή αναφορά παράδοσης που είναι basic feature εδώ και 500 χρόνια στα κινητά τότε εντάξει.
μην λέμε οτι δεν υπάρχουν επιχειρήματα.
και για μερικούς απο εμάς, το sms είναι εργαλείο δουλειάς και η αναφορά παράδοσης είναι βασική ανάγκη.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

To ότι δεν έχει αναφορά παράδοσης ΑΚΟΜΑ, είναι ηλιθιότητα κ κόλλημα της Apple.

. & -

+1

εντελώς ηλίθιο...είναι που είναι αναξιόπιστα τα SMS ,δεν έχεις και report...

και η cosmote ειχε πει απο 14 Ιουνιου ...

παντως ειμαι περιεργος ποσα θα πουληθουν γενικα ...

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένο δημοσίευμα του TUAW, το νέο iPhone 4 δεν διαθέτει το “καλό” 802.11n πρότυπο Wi-Fi.

Το 802.11n είναι ένα διαφορετικό και ξεχωριστό πρότυπο από το συνηθισμένο 802.11b/g προσφέροντας μεγαλύτερη ταχύτητα στις μεταφορές αρχείων.
Το μεγαλύτερο, όμως, πλεονέκτημα του 802.11n είναι ότι χρησιμοποιεί τη συχνότητα των 5GHz. Η συχνότητα των 2.4GHz που χρησιμοποιεί το 802.11b/g
είναι πολύ φορτωμένη και στα 5GHz επιτυγχάνονται πραγματικά υψηλές ταχύτητες.

Όλοι στο keynote του WWDC ‛10 ακούσαμε τον Steve Jobs να λέει ότι το iPhone 4 υποστηρίζει το 802.11n. Αυτό που δεν μας είπε όμως είναι
ότι υποστηρίζει μόνο τη συχνότητα των 2.4GHz. Παρόλα αυτά θα υπάρξει μια αύξηση στην ταχύτητα περίπου 1μιση φορά από τα b/g Wi-Fi.

iPhoneHellas

δεν είναι τόσο σημαντικό...τα 5ghz σίγουρα βοηθούν το range, αλλα οι διαφορές στην ταχύτητα δεν ειναι τόσο τραγικές.

Εγω θα περιμενω να ωριμασει (και) το n και μετα (θα το σκεφτω) να το παρω (θελει tm ; ) :p