[Επίσημο] iPhone 4S

Αφου κι εγω συμφωνω με τον Φρα... πρεπει να παω σε γιατρο !-bye-

Δεν εχει σημασια παντως τι θα γινει με τα Ελληνικα ή τι πιστευουμε εμεις.
Ετσι κι αλλιως ειμαστε πολυ μικρη αγορα ...σημασια εχει to Think different !!!

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Αφου κι εγω συμφωνω με τον Φρα... πρεπει να παω σε γιατρο !-bye-

Δεν εχει σημασια παντως τι θα γινει με τα Ελληνικα ή τι πιστευουμε εμεις.
Ετσι κι αλλιως ειμαστε πολυ μικρη αγορα ...σημασια εχει to Think different !!!

Χαχχααχ έμεινε το τελευταίο κάστρο τώρα, ο Τάκης!-bye-

Οσο για το think different θα το αλλάξουμε σε thinks different, και μετά θα αρχίσουν τα γλέντια.

Σενάριο:
Κύριε Διευθυντά, δε φταίω εγώ που άργησα, η SIRI φταίει γιατί είπα να με ξυπνήσει στις εξήμισι άλλα κατάλαβε απόγευμα μάλλον!

Καλα μάγκες, αν το siri είναι όντως τόσο καλο όσο φάνηκε στην παρουσίαση, σας βλέπω όλους σε λίγο καιρο να μιλατε στο τηλέφωνο σας αλλα ψιθυριστά για να μην σας πάρουν χαμπάρι.. -bye-

Τεχνοφοβικα όμως σχόλια, σε τεχνολογικό φόρουμ, είναι "κάπως"..
Ας βγει, να δούμε τι κάνει, και τα ξαναλέμε...

Κοιτα η πρωτη παρομοια ψυχρολουσία ηταν οταν βγηκαν τα BT handsfree, ειχα αμεσως προμηθευτεί μια συσκευή και όλοι με κορόιδευαν που μίλαγα στον αέρα. Σιγά σιγά ξεπεράστηκε, μπήκε στην ζωή μας αν και ακόμα ξαφνιάζει ώρες ώρες. Εδώ όμως τα πράγματα είναι ποιο σοβαρα μιλάμε για αλληλεπίδραση. Δε μας είπαν όμως τι γίνεται με θόρυβο περιβάλλοντος και πόσο απλό σου ακούγεται να συνομιλάς με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάτι άψυχο μπροστά σε άλλους. Ασε που το βρίσκω και ποιο κουραστικό να μιλάς απο το να κάνεις 2-3 κλίκ....
Mindreader είναι η τεχνολογία που πρέπει να ψάξουμε....privacy θέλουν όλοι...

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Καλα μάγκες, αν το siri είναι όντως τόσο καλο όσο φάνηκε στην παρουσίαση, σας βλέπω όλους σε λίγο καιρο να μιλατε στο τηλέφωνο σας αλλα ψιθυριστά για να μην σας πάρουν χαμπάρι.. -bye-

Τεχνοφοβικα όμως σχόλια, σε τεχνολογικό φόρουμ, είναι "κάπως"..
Ας βγει, να δούμε τι κάνει, και τα ξαναλέμε...

Τι τεχνοφοβικα?Αν υποστηριζει την ελληνικη γλωσσα παω πασσο ...
Και παλι το θεωρω γελοιο να μιλας και να γραφει αν εισαι σε δημοσιο χωρο.

και πολλά είναι....

το έχω ξαναπεί: αν ξέραμε πόσο είναι το πραγματικό κόστος όλων των ακριβοπληρωμένων προϊόντων που πληρώνουμε θα γινόταν ο 3ος παγκόσμιος...

όσοι έχουν δοσοληψίες/εμπόριο με κίνα ξέρουν από πρώτο χέρι για τι κόστη μιλάμε.

+100000
Ακριβώς οπως τα λες..

Οσο για το Siri σε γλώσσες οπως η Ελληνική θα παραμείνει (μεχρι νεωτέρας) ονειρο, εκτός αν μιλάμε για αυστηρά καθορισμένη λίστα απο ερωτοαποκρίσεις και συνολο αποδεκτών εντολών..

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Τι τεχνοφοβικα?Αν υποστηριζει την ελληνικη γλωσσα παω πασσο ...

Αναφερομουν στους φιλοφικους προβληματισμούς σε προηγούμενα post.
Και φυσικά, όλα αυτά θα έχουν νόημα αν ξέρεις αγγλικά ή όταν με το καλο υποστηρίξουν τα ελληνικα.
Και εγώ θεωρώ γελοίο το να μιλάς δημοσίως στο κινητό σου. Δεν θα με χαλούσε όμως όταν είμαι στο αμάξι και χρειάζομαι κάποια πληροφορία ή να απαντήσω σε ένα επείγον email (μου έχει συμβεί και σταμάτησα στην ακρη για να το γράψω στο iphone)..

Mindreader είναι η τεχνολογία που πρέπει να ψάξουμε....privacy θέλουν όλοι...
Δλδ ρε παιδι μου, για παράδειγμα, εγω οταν στελνω ενα sms δεν θελω οσοι ειναι διπλα να ακούν / ξερουν τι γραφω.
Εδω είναι το ζουμί για μένα (Τάκη)….

(εγω, ακόμα και με το BT, έχω ʽʼενδοιασμούςʼʼ (υπό συνθήκες – πχ στο αυτοκίνητο με συνεπιβάτη))

Συμφωνοι, σε δημόσιο χώρο δεν λέει... Εδω με BT αισθάνομαι άβολα να μιλώ, γιατί φαίνομαι σαν τρελός που παραμιλάει :p

Όχι και φούσκα το Facetime ρε παιδιά, έχω λιώσει στο facetime, όχι το skype δεν είναι το ίδιο! Για λίγο αν βγεις offline κάπου που δεν πιάνει τον ήπιες, δεν μπορεί να σε πάρει κανείς! Πρέπει να το παρατηρήσεις και να ξανακάνεις connect! Ενώ με το facetime ανά πάσα στιγμή είσαι διαθέσιμος!

Όχι και φούσκα το Facetime ρε παιδιά, έχω λιώσει στο facetime, όχι το skype δεν είναι το ίδιο! Για λίγο αν βγεις offline κάπου που δεν πιάνει τον ήπιες, δεν μπορεί να σε πάρει κανείς! Πρέπει να το παρατηρήσεις και να ξανακάνεις connect! Ενώ με το facetime ανά πάσα στιγμή είσαι διαθέσιμος!

Ετσι ακριβως !!!

H μεγαλυτερη λεγεται ... Τακης -bye-

Ρε λες να του έχω δημιουργήσει ψυχολογικά του ανθρώπου; :p
Μετα την γνωριμία μας:

-Βλεπει σε JVC προβολέα
-οδηγεί audi
-αγόρασε iphone
-αγόρασε ipad
-αγόρασε macbook
...και εσχάτως παίζει tennis σαν μανιακός! :D

Αντε να παντρευτεί ξανθιά και να κάνει και κάνα μωράκι... :p

Ρε λες να του έχω δημιουργήσει ψυχολογικά του ανθρώπου; :p
Μετα την γνωριμία μας:

-Βλεπει σε JVC προβολέα
-οδηγεί audi
-αγόρασε iphone
-αγόρασε ipad
-αγόρασε macbook
...και εσχάτως παίζει tennis σαν μανιακός! :D

Αντε να παντρευτεί ξανθιά και να κάνει και κάνα μωράκι... :p

Mπα, θα παντρευτει μωρακι και θα κανει μια ξανθια ... :p

LooooL @ all

Παρατάυτα(τατατα), οφείλω μία απάντηση στο ρομποτικό φανμπου:

Ανοικτή Επιστολή:

Φιλτατε Robojohn,

Οπως λεει κι ο Sheldon ''My mother had me tested'' tm

Δυστυχως ο fat mod (η μαμα του οποίου btw φτιάχνει τρομερά γιουβαρλάκια μαθαίνω), εχει δίκιο. Η συναναστροφή με τον Τακη ειναι το μεγαλύτερο project της ζωής μου.

Παρόλα αυτα, θα ήθελα να διευκρινήσω ότι JVC, Audi και iPad πήρα πριν από αυτόν (εκτός από κακιασμένο φανμπου ειναι και επιλεκτικά ξεχασιάρικο το άτιμο).

(το ότι τον κερδάω στο τένις δεν ξέρω αν πρέπει να το γραψω γιατί φοβάμαι ότι κινδυνεύει η σωματικη μου ακεραιότητα)

Δεν σου κρατώ κακία για αυτά που λες (μόνο λίγη γιατί από τότε που πήρες την Nex δεν μπορώ να σε απολαμβάνω με τον sexy robotico εξοπλισμό όταν τραβάς video (όπως τις παλιές καλές μέρες με την Canon)).

Μετα τίμης

Τιτίκα

Όχι chatting παρακαλώ !!
Εεεεεελα, ειναι Παρασκευη, ασε μας λιγο ακόμα.....pleaaaaase....

(αντε, θα σου γνωρισω και μια πολυ ομορφη φίλη μου, Siri την ελένε)

:p