Και που να παιζες και τένις…..Consider yourself lucky deartakisot crossing the line, for one more time.. spitting bad bad words about his e-buddies.
HTC Sensation
Εγώ τότε πρέπει να ζώ που έχω λειτουργικά που υποστηρίζουν συσκευές απροβλημάτιστα έως και 7 χρόνια πίσω...
Sensation ε;
Για δες που είναι σε σχέση με το iphone4s σε επίπεδο επιδόσεων και τα ξαναλέμε... Εδω ούτε καν το iphone4 δεν πλησιάζει!
![]()
![]()
![]()
![]()
Α, το βγάλαμε κουκου-ρουκου το τεστ, ε;
Ok, whatever...![]()
Αν θες να μας πεις και λιγα λογια τι μετράει το κάθε ενα benchmark για να καταλάβουμε την σύγκριση και το μέγεθος της διαφοράς αν αξίζει τον κόπο.
Α, το βγάλαμε κουκου-ρουκου το τεστ, ε;
Ok, whatever...![]()
Εχεις εσύ κάποιο test που να λέει το αντίθετο; Δηλαδη, το ότι το Sensation είναι πιο γρηγορο από το iphone 4s?
Δεν έχω να πω τίποτα ρε Φρανκ.. Η κουβέντα έχει μπει σε επίπεδα παραλογισμού... Καλη καρδια, όπως είπες..
κουκουρούκου το τέστ το έχουν βγάλει πρίν από εμάς. Και σου είπα αν δεν είναι από xda developers τότε θα γράφουμε επ άπειρον....
ειναι σαν να λες οτι αν δεν ειναι απο το iphonemaniacs δεν το πιστευω.....
Εγώ Τάκη δεν είπα ότι είναι γρηγορότερο. Εγώ είπα ότι όλη την κοσμοθεωρία των αισθήσεων με διπήρηνο επεξεργαστή την έχω από τον Αύγουστο. Και ρώτησα εσείς πότε θα την αποκτήσετε.
ΥΓ : Και από πότε σε ενδιαφέρουν τα specs? Εσύ πριν λίγο δεν τα αποκύρρητες και έλεγες ότι δεν μετράνε αλλά πρέπει να δίνουμε βάσει στο software integration κλπ κλπ?
Και σε ρώτησα, από που προκύπτει ότι έχεις καλύτερο επεξεργαστή από το iphone 4s.Όταν το μήλο αποφασίσει να δώσει οθόνη τουλάχιστον 4.3 και καλύτερο επεξεργαστή από αυτόν που εχω τώρα τότε θα το σκεφτώ. Μέχρι τότε όμως....στραβωθείτε στις 3.5 παλιοίντσες σας...
Σφάλεις σφόδρα. Απλώς είναι μια ανεξάρτητη ανοικτή κοινότητα που αναπτύσει εφαρμογές και για τις δύο πλατφόρμες και έχει βαθύτερη και μή μυωπική γνώση και των δυο και εν πάσει περιπτώσει όποιος ασχολείται σοβαρά με το άθλημα τους λαμβάνει σοβαρά υπ όψιν.....
Για τους άλλους που βασίζονται σε εμπορικά κριτήρια επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου για την εγκυρότητά τους...
Ειπες επί λέξη:
Και σε ρώτησα, από που προκύπτει ότι έχεις καλύτερο επεξεργαστή από το iphone 4s.
Τα specs δεν με ενδιαφέρουν ιδιαιτερα, αλλα μου έκανε εντύπωση ο ισχυρισμός σου, ο οποιος φαίνεται να είναι "κουκουρουκου" όπως αναμενόταν...
Τωρα για τα του test, διαβάστε εδώ στο anandtech που τα βρήκα με googlaρισμα:
http://www.anandtech.com/show/4951/...rks-800mhz-a5-slightly-slower-gpu-than-ipad-2
Ποιον παραλογισμό, εγω βλέπω κάτι κουτάκια με αριθμούς που παρέθεσες ως απόδειξη για κάτι και ζήτω επεξήγηση να καταλάβω για τι πράγμα μιλάμε!!
λεω κατι παράλογο/περίεργο/αντί φανμποιστικο? :rifle:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.