[Επίσημο] iPhone 4S

Δεν ακουω απο το ηχειο του ... της πλακας ειναι!
Μ ενα ζευγαρι καλα ακουστικα καθαρισες.

http://www.beatsbydre.com/

για πεσμου επειδή την ψάχνω και εγω για τα συγκεκριμένα ποιο προτείνεις ? και απο που τα περνουμε αυτά ? απο ποιο κατάστημα ?

για πεσμου επειδή την ψάχνω και εγω για τα συγκεκριμένα ποιο προτείνεις ? και απο που τα περνουμε αυτά ? απο ποιο κατάστημα ?

Εγω ειχα ακουσει αυτα εδω... http://www.beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5933&cat=2
Καλα και σχετικα φτηνα. Τα φερνει νομιζω το μαγαζι στο Athens Heart που εχει και προιοντα Apple.
Τα φερνει και το Public οπως κι εδω... http://www.skroutz.gr/c/502/pc-headphones.html?keyphrase=Monster+iBeats

ευχαριστω !τα βλεπω πολύ αυτά στους ποδοσφαιριστές οταν μπαίνουν στο γήπεδο πριν τον αγώνα ! ειναι τόσο καλή η μάρκα αυτή ?

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Εντυπωσιακο .... oi compact αμλλον δε χρειαζονται πια, και σε κανα δυο version απο τωρα, σιγουρα oi Dslr θα 'χουν σοβαρο αντιπαλο.

Στο πρωτο ναι, στο δευτερο μπααααα μαλλον οι μικρες mirrorless εχουν μελλοντικό αντίπαλο. -bye-

Σε λιγα χρονια δε θα υπαρχουν dslr ... οπως τουλαχιστον τις ξερουμε, ειναι πια ξεπερασμενες.

εσωτερικα βελτιωσεις θα δουμε αρκετες αλλα το σουλούπι ειναι κατι που θα παραμεινει ετσι, και καλα θα κανει κατ εμε.:smash:

To SAR είδατε πόσο είναι?

Ερώτηση: Σε παλιά κινητά θυμάμαι ότι στις οδηγίες έγραφε
να μην ακουμπάμε τα χέρια στην κεραία του κινητού.
Στο iphone 4 και 4S, το εξωτερικό μεταλλικό περίβλημα είναι
η κεραία του ή προέκταση αυτής έστω.
Αυτό δεν είναι αρνητικό για την υγεία?

την αλλη εβδομαδα θα κανω ενα περασμα απο την Ανδορα
εκει εχουν ξερετε τ αφορολογητα

εγω δεν εχω iphone ουτε καν smart phone
αν εχει κυκλοφορηση εκει το 4S ποια ειναι καλη τιμη να το παρω ?
ξερετε ποσο εχει τωρα στην Ευρωπη ?

.

Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις.

Για το σχέδιο, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα... Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει. Το μέγεθος του με ικανοποιεί. Δεν θα ήθελα μεγαλύτερο (μιλάω για το μέγεθος, όχι για την οθόνη) γιατί θέλω να μπορώ να το βάζω στην τσέπη του παντελονιού χωρίς να με ενοχλεί. Ήδη το βρίσκω οριακό δλδ. Θυμάμαι κάποτε ήτα τις μόδας όλο και μικρότερα, τώρα πάει ανάποδα. Το πήρα σε άσπρο.

Μετά απο 2 χρόνια με το απλό 3G αυτό μου φαίνεται σχεδόν ακαριαίο. Ότι επιλέγω το φορτώνει αμέσως. Οπότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι αρνητικό για την ταχύτητα. Δεν ξέρω τί έχουν σκοπό να κάνουν με το κινητό όσοι το θεωρούν αργό, αλλά προσωπικά το βρίσκω κάτι παραπάνω απο αρκετό.

Το μεγάλο feature που ενδιαφέρει πολλούς είναι προφανως η Siri. Την δοκίμασα και στα Αγγλικά και στα Γερμανικά που υποστηρίζει. Έχει ένα θέμα με την προφορά. Αν δεν μιλάς καθαρά και με καλή προφορά μπορεί να μην σε καταλάβει. Έχω την εντύπωση βέβαια οτι μετά απο δυο μέρες με καταλαβαίνει καλύτερα, αλλά μπορεί να άρχισα να μιλάω εγώ καλύτερα. Πάντως κάνει ότι της πείς. Γράφει μνμ, mail, παίρνει τηλέφωνο, σου θυμίζει πράγματα...
Κάθε μέρα οδηγώ 120χλμ πήγαινε έλα για το νοσοκομείο, και με βόλεψε που στο αμάξι μέσα μπορώ να τις δίνω οδηγίες. Κάτι που μου άρεσε ιδιέτερα ήταν το remind me. Πολλά πράγματα θυμάμαι κατα την διαδρομή που πρέπει να κοιτάξω και όταν φτάνω τα ξεχνάω. Προχθές ότι θυμόμουν τις έλεγα να μου το θυμίσει όταν φτάσω σπίτι, και πράγματι με το που έφτασα το έκανε.
Επίσης τις δίνω οδηγίες πια playlist να παίξει.

Έχει και στα ελληνικά κάποιες οδηγιές. Φωνητική κλήση όπου λές τους αριθμούς και τους παίρνει. Αλλά δεν κάνει περισσότερα. Όταν θα ενσωματώσει στην Siri τα ελληνικά με όλες τις λειτουργίες θα είναι εξαιρετικό πράγμα. Δυστυχώς εκτός αμερικής δεν μπορεί να ψάξει στον χάρτη.

Κατά τα άλλα έχει τα καλά και τα κακά όλων των iPhone.

Άλεξ να προσέχεις μόνο μη σε δουν να του μιλάς και σε περάσουν για τρελό!

«μα καλά αυτός τι κάνει; μιλάει στο τηλεφωνώ του; και τι περιμένει να του απαντήσει;»

:laugh: :laugh:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλα ρε παιδιά. Δεν έχει το τηλ επιλογή 3G ON/OFF???

Μα ποσο μακακια τους έχει βαρέσει τους ανθρώπους!!!!!!!!!!!!!!

Χωρις να θελω να το παιξω ειδικος,ουτε να το απαξιωσω σε καμμιά περιπτωση,εχει καποια θεματακια λειτουργικου.Αν ξεκολλησουν λγο ,νομιζω οτι το κινητο θα παιζει χωρις αντιπαλο.Ενα θεμα επισης που με προβληματισε ειναι οτι πας να γραψεις και το τηλ ειναι σε καθετη θεση ,πρεπει τα δακτυλα να ειναι 15 χρονης δεσποινιδας η πιανιστα, και δεν μπορω να πω οτι τα δακτυλα μου ειναι εξαιρετικα χοντρα ,φυσιολογικα θα τα ελεγα,αλλα το προβλημα με το<κτυπημα> λαθος χαρακτηρων ειναι πολυ ευκολο