[Επίσημο] iPhone 4S

Συνεχεια της Οδυσσειας 4s ,αφου παρεδωσα στις 5/12/11 το προβληματικο 4S στο Πλαισιο απ οπου το αγορασα[3/12/11] ,επι τοσες μερες η vodafone εψαχνε το τηλ και ρωτουσε εμενα που ειναι,σημερα μετα απο προτροπη τους ξαναπηγα στο Πλαισιο,οπου βρεθηκε το τηλ.Ταξιδευοντας με την ταχυτητα του φωτος εφθασε απο τις 5/12 στις 9/12 στο service της Apple μολις στις 2 μ.μ
Φυσικα την Δευτερα θα παρει σειρα για εξεταση και για τα περαιτερω.
Μεχρι στιγμης η Apple δεν ευθυνεται ουτε κατ ελαχιστον,αλλα vodafone+Πλαισιο.
Ελπιζω το σηριαλ να μην ειναι σκηνοθεσιας Φωσκολου

η μπαταρια του ειναι για κλαματα... Δεν βγαζει ουτε μια ολοκληρη μερα (εννοω απο πρωι μεχρι βραδυ) χωρις ενδιαμεση φορτιση. Της συζηγου (που το χρησιμοποιει ως blackberry replacement) τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα. Τοσο που ψαχνει ειτε το 4 (χωρις το s) ειτε πισω σε BB

Εμενα βγάζει άνετα την ημερα με αρκετή χρήση και όλα ενεργοποιημένα. Βεβαια στο 4 στην αρχή η μπαταρια μπορούσε να κρατήσει σχεδόν δυο μέρες. Φανταζομαι ότι με την νεότερη αναβάθμιση θα λυθεί το θέμα. Παντως, με αυτά που είχα διαβάσει περίμενα χειρότερη επίδοση στην μπαταρια.

Τι πρόβλημα είχε το τηλέφωνο;

Απλα δεν δουλευε το ακουστικο του τηλ σωστα .στις 10 κλησεις τις 7 δεν ακουγες τι σου ελεγαν.Η συμπεριφορα Voda και Πλαισιου ,απλα απαραδεκτη.Βεβαια το Πλαισιο οτι αλλα ελλατωματικα προιοντα ετυχε να αγορασω τα αντικατεστησε αμεσως.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Την εκανε και δεν λυθηκε - ισως φταιει η AT&T...
Λεω για την επερχόμενη αναβάθμιση (5.1), γιατί πολλοί έχουν προβλήματα με την μπαταρια. Απο ότι διαβάζω, δεν επηρεάζει όλους το ίδιο και γιαυτο είναι δύσκολο να εντοπίσουν το bug.

Απλα δεν δουλευε το ακουστικο του τηλ σωστα .στις 10 κλησεις τις 7 δεν ακουγες τι σου ελεγαν.Η συμπεριφορα Voda και Πλαισιου ,απλα απαραδεκτη.Βεβαια το Πλαισιο οτι αλλα ελλατωματικα προιοντα ετυχε να αγορασω τα αντικατεστησε αμεσως.
Ενα από τα παλιότερα iphones μου είχε το ίδιο πρόβλημα και το αντικατέστησαν μετά από 1-2 εβδομάδες από τότε που το παρέδωσα. Ειναι standard procedure δυστυχώς. Το καλο είναι πως το καινουργιο ήταν "τζαμι".

Τακη το ζητημα ειναι πως πηγα να παρω το 4 s ,και στο τελος ουτε το 4s εχω ,ουτε το Ν8 [χαλασε απο την τοποθετηση της microsim και του παναθλιου ανταπτορα microsim σε sim]

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Εμενα βγάζει άνετα την ημερα με αρκετή χρήση και όλα ενεργοποιημένα. Βεβαια στο 4 στην αρχή η μπαταρια μπορούσε να κρατήσει σχεδόν δυο μέρες. Φανταζομαι ότι με την νεότερη αναβάθμιση θα λυθεί το θέμα. Παντως, με αυτά που είχα διαβάσει περίμενα χειρότερη επίδοση στην μπαταρια.
Καλα, εννοείται το δικό σου θα κρατάει παραπάνω (κοινή λογικη) :p

Καλα, πόσο περίμενες να κρατάει δλδ πριν το πάρεις; 5 ώρες; Και με αυτά το πήρες; Και μετα τσαντιζεστε με τα ´φανμπουσ´ κλπ...

Εμένα, με ελάχιστη χρήση, με το ζόρι βγάζει την ημέρα (όταν το 4 έβγαζε 2 με πολλά πράγματα φορτωμένα)

Και απ ότι βλέπω το πρόβλημα το έχουν σχεδόν όλοι (εδώ μέσα τουλάχιστον). Και είναι προφανές δλδ αφού εμένα αυτα συμβαίνουν με εντελώς ´καθαρό´ τηλ

Θα δω πάντως και το 4 πως παει με το 5 αλλα δεν ελπίζω σε πολλά...

Ασε Τάκη, μέγα φόλα η ιστορία, ότι και να λέμε τώρα... Απλώς απαράδεκτο

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται στην ίδια συσκευή, με το ίδιο λειτουργικό να υπάρχουν τόσο μεγάλες διακυμάνσεις. Οι εκδοχές είναι οι εξής δύο:

1. Η Apple πήρε χαμπάρι το πρόβλημα και διόρθωσε τις επόμενες παρτίδες, και φυσικά δεν έκανε καμία ανάκληση, γιατί ξέρουμε πόσο η apple σέβεται τους πελάτες της. Οπότε καθένας παραλαμβάνει ένα απ'τις δύο παρτίδες, και όποιο σου κάτσει.

2. Όλες οι συσκευές είναι ίδιες, απλά οι κολλημένοι με το μήλο αρνούνται να δουν την πραγματικότητα... (αστειάκι mainly, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας... :D )

Προσωπικά πάντως, από φίλο με το 4S μαθαίνω ότι αδειάζει τη μπαταρία κατά 40% σε μισή ώρα, χωρίς παιχνίδια και χωρίς internet. Μιλώντας βέβαια, αλλά 40% είναι 40% ... Ο τύπος "αναβαθμίστηκε" από HTC και δεν ξέρει τι να κάνει.

Last edited:
Εγώ βλέπω άλλη μια συσκευή που έγινε mainstream, απομυθοποιήθηκε και πέραν της γκλαμουριας δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω από τον ανταγωνισμό.
Παραμένει μια συσκευή κορυφαία φυσικά άλλα όχι αντάξια των χρημάτων που δαπανεί κανείς γι αυτήν +λόγω ανταγωνισμού, ιδιαιτεροτήτων OS και άλλων όμορφων (battery issue) επιλογές υπάρχουν για να το σκεφτεί κανείς ξανά.
Φυσικά όσους τους βολεύει, να το ευχαριστηθούν στο έπακρο!

still waiting for the next edition...

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Καλα, εννοείται το δικό σου θα κρατάει παραπάνω (κοινή λογικη) :p

Καλα, πόσο περίμενες να κρατάει δλδ πριν το πάρεις; 5 ώρες; Και με αυτά το πήρες; Και μετα τσαντιζεστε με τα ´φανμπουσ´ κλπ...

Εμένα, με ελάχιστη χρήση, με το ζόρι βγάζει την ημέρα (όταν το 4 έβγαζε 2 με πολλά πράγματα φορτωμένα)

Και απ ότι βλέπω το πρόβλημα το έχουν σχεδόν όλοι (εδώ μέσα τουλάχιστον). Και είναι προφανές δλδ αφού εμένα αυτα συμβαίνουν με εντελώς ´καθαρό´ τηλ

Θα δω πάντως και το 4 πως παει με το 5 αλλα δεν ελπίζω σε πολλά...

Ασε Τάκη, μέγα φόλα η ιστορία, ότι και να λέμε τώρα... Απλώς απαράδεκτο

Ρε Συριε, μην αρχίζεις τα ιδια και τα ιδια... Αν διαβάσεις τα fora άλλοι έχουν λιγότερο και άλλοι περισσότερο πρόβλημα με την μπαταρια γι'αυτο ακόμα το ψαχνουν.. Bug είναι, θα λυθεί.. Περαν αυτού, το τηλέφωνο είναι κορυφη, όσο παρωπίδας και αν είναι κάποιος, αν το δουλέψει, θα καταλάβει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Ρε Συριε, μην αρχίζεις τα ιδια και τα ιδια... Αν διαβάσεις τα fora άλλοι έχουν λιγότερο και άλλοι περισσότερο πρόβλημα με την μπαταρια γι'αυτο ακόμα το ψαχνουν.. Bug είναι, θα λυθεί.. Περαν αυτού, το τηλέφωνο είναι κορυφη, όσο παρωπίδας και αν είναι κάποιος, αν το δουλέψει, θα καταλάβει...
Ναι μωρά, έχεις δίκιο, λεπτομέρειες

Σιγά τώρα, απλως αν δεν είσαι δίπλα σε σημείο φόρτισης ξεμενεις μέσα την ημέρα απο κινητό

Και που να παρατηρήσουν αυτή τη λεπτομέρεια όταν το έφτιαχναν / testαραν

Κι νταξ, έβγαλαν και update αλλα πάλι δεν δουλεύει

Αλλα ΟΚ για μόνο 900 ευρώ που κάνει, παίρνεις 2 για να χεις να αλλάζεις μές την μέρα όταν πεθαίνει το ένα

Έχεις δίκιο ρε Τάκη, πάλι τα ίδια και τα ίδια, είμαι υπερβολικός...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Δεν είσαι υπεβολικος. Γκρινιαρης είσαι και ειρωνας! :p
Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι και αλλα smartphones έχουν κατα καιρούς προβλήματα με την μπαταρία τους (πχ ο Τασος πριν λίγο καιρό τα έχω νε για την αυτονομία του galaxys2) αλλα μόνο με το iPhone γίνεται τέτοιο σουσουρο..
Για εμένα, ναι θέλω να λυθεί συντομα το θέμα, αλλα και με μια μέρα φουλ χρήσης δεν χαλιεμαι μιας που το βράδυ το φορτιζω..

Α, και 900 ευρώ παίρνουν το iPhone τα κορόιδα :p
Εμένα μου κόστισε 270 με την επιδότηση και πούλησα το παλιό 350 οπότε έβγαλα και κέρδος! :D

Δεν με απασχολεί τι κάνουν τα "αλλα" (ουτε φανμπου ειμαι ουτε κομπλεξικος να πρεπει να πεισω (ευατον και αλλους) οτι δεν ηταν μαλακια αγορα), εγώ γι αυτο που έχω μιλάω.

Και θεωρώ απαράδεκτη την αυτονομία του. Αν εσένα σου κάνουν 12 ώρες αυτονομίας (με χρήση "πολης") έν έτη 2011 με γεια σου με χαρα σου.

Τέλος όσο και να προσπαθείς να νιώσεις καλυτερα για την αγορά σου και να θεωρείς ότι εσυ δεν είσαι το κορόιδο, (αλλα οι άλλοι), να σου θυμίσω (για μια ακόμη φορά) ότι την επιδότηση οι εταιρίες κινητής στην πιστώνουν (εδώ και πολυ ικαιρο). Οπότε μια χαρα πληρωσες την εξαίσια αυτή "αναβάθμιση" Τώρα αν δεν θες να το (παρά)δεχτεις με γεια σου και χαρα σου (για μια ακόμη φορά).

Τις καληνύχτες μου TM :p

Last edited:
Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Δεν με απασχολεί τι κάνουν τα "αλλα" (ουτε φανμπου ειμαι ουτε κομπλεξικος να πρεπει να πεισω (ευατον και αλλους) οτι δεν ηταν μαλακια αγορα), εγώ γι αυτο που έχω μιλάω.

Και θεωρώ απαράδεκτη την αυτονομία του. Αν εσένα σου κάνουν 12 ώρες αυτονομίας (με χρήση "πολης") έν έτη 2011 με γεια σου με χαρα σου.

Τέλος όσο και να προσπαθείς να νιώσεις καλυτερα για την αγορά σου και να θεωρείς ότι εσυ δεν είσαι το κορόιδο, (αλλα οι άλλοι), να σου θυμίσω (για μια ακόμη φορά) ότι την επιδότηση οι εταιρίες κινητής στην πιστώνουν (εδώ και πολυ ικαιρο). Οπότε μια χαρα πληρωσες την εξαίσια αυτή "αναβάθμιση" Τώρα αν δεν θες να το (παρά)δεχτεις με γεια σου και χαρα σου (για μια ακόμη φορά).

Τις καληνύχτες μου TM :p

Ρε Συριε, εγώ μια χαρα νιώθω για την αγορα μου και την απολαμβάνω κιόλας, παρα τους οποιους περιορισμούς, προσωρινούς ή μονιμους.
Εσυ είσαι που συνεχεια τρώγεσαι με τα ρούχα σου...
Και σε ένα smartphone που κανεις πεντακόσια πράγματα την ημερα (push notifications, email, facebook, twitter, ειδήσεις, siri κλπ), εάν βγάζει την ημερα, για εμενα είναι επαρκές. Προβλημα θα είχα αν ΔΕΝ την έβγαζε. Αν θες αυτονομία πάρε Νοκια δεκαετίας και θα σου κρατα εβδομάδα. Μονο που θα το έχεις μονο για τηλέφωνο..
Οσο περί της τιμής, το να εκμεταλλεύεσαι τις εταιρίες κινητής, που έτσι και αλλιώς πληρώνεις, για να πάρεις επιδοτούμενο το τηλέφωνο με αλλαγη πχ παροχου είναι έξυπνο.
Βλακεια είναι να τα χώνεις ντούκου για σκέτη συσκευή και σίγουρα βλακεία είναι να δίνεις 900 ευρω για τηλέφωνο ανεξαρτήτως μάρκας ΙΜΟ. Οσο για το περί πίστωσης του ποσου στον λογαριασμό, δεν ισχύει παντού, ίσως σε εταιρικά προγράμματα όπως το δικό σου.

By the way, παρατηρώ κάποια βελτίωση στην απόδοση της μπαταριας μετά από τις πρώτες φορτίσεις. Πχ σήμερα το έβγαλα από την μπρίζα το πρωί στις 9:30 και τώρα (2 τα ξημερώματα) είμαι στο 35% της μπαταριας. Στην αρχή, το βραδυ το φόρτιζα στο 12-17% περίπου.