[Επίσημο] iPhone 5

A ξεχασα , οταν ειναι να τραταρω κανα μουσαφιρη περνω το note ενος φιλου , βολευει για δισκος σερβιρισματος!Νερανζακι κανεις?:flipout::flipout::flipout:

Νομίζω πως μου βγήκε κάπως ηρωνικό ο ποστ, ζητώ συγνώμη (θα πάρω έτσι κι αλλιώς τις αντιστοιχες απαντήσεις)

Tις παντοφλες , βπεπε galaxy note κ.τ.λ τις φοραω στα ποδια , οχι στα χερια!Οταν λοιπον θελω κινητο , μια χαρα ειναι οι 4 ιντζες του iphone 5 !

όπως ήταν ιδανικές οι 3,5 των προηγουμένων.... τώρα οι ιδανικές έγιναν 4... μετά από μερικά χρόνια θα μας πει η apple ότι οι ιδανικές είναι οι 5...

Ειναι ιδανικες γιατι κρατησαν το ιδιο πλατος... και αυτο ειναι που εχει μεγαλυτερη σημασια.

Το χειριζεσαι ανετα με το ενα χερι και τον αντιχειρα και οχι με 2 χερια οπως το galaxy και αλλα κινητα.

Εχω πιασει στα χερια μου το S2 και αλλα "μεγαλα" κινητα και δεν ειναι καθολου πρακτικα .
Πως να το κανουμε δηλ ? Δεν θελουμε παντοφλες ....
Οι 4" , ετσι οπως ειναι , ειναι ιδανικες...

Tις παντοφλες , βπεπε galaxy note κ.τ.λ τις φοραω στα ποδια , οχι στα χερια!Οταν λοιπον θελω κινητο , μια χαρα ειναι οι 4 ιντζες του iphone 5 !

Στα λόγια μου έρχεσαι φίλε Che, μέχρι χθές "μια χαρά" ήταν οι 3.5". Απο σήμερα μια χαρα είναι οι 4". Σε λίγο καιρό οι 4,3" και που ξέρεις....σε 2-3-4 χρόνια και οι 4.8".
Σχετικά με το Note, απο αυτά που διαβάζω, ειλικρινά δεν νομίζω ότι υπάρχουν πιο εξτασιασμένοι κάτοχοι smartphone. To ότι έκαναν αρχικά μια παραχώρηση στο θέμα πρακτικότητας στο φυσικό μέγεθος είναι μάλλον σιγουρο, αλλα ο τρόπος που εκθειάζουν την καθημερινή εμπειρία τους με την συσκευή δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει στα χρονικά. Και εντάξει δεν μπορεί να είναι όλοι αυτοί βαλτοί.

Τα περιθώρια πάνω-κάτω είναι τα ίδια όπως και στο 4 ;

Αν ναι τότε κάλιστα μπορούν να παρουσιάσουν μεγαλύτερες ίντσες με το ίδιο μέγεθος. Πρέπει να χωράει οπωσδήποτε στα γυναικεία τσαντάκια, κολότσεπες κλπ

Νόμιζα ότι οι 3.5" είναι ιδανικές. Μεγάλωσαν τα χέρια των ανθρώπων;

Το Note είναι άλλη κατηγορία, κακώς το συγκρίνετε. Πιάστε το S3, το Galaxy Nexus ή το 920 για σύγκριση..

http://www.bbc.com/news/technology-19557497

μεγαλώνει ρε ο αντίχειρας... δεν ξέρει η apple νομίζεις;

Η μετάβαση από τις 3.5" στις 4" έγινε διατηρώντας το ίδιο πλάτος του κινητού, αυξάνοντας μόνο το ύψος.
Άρα στο ένα χέρι μπορείς κ το κρατάς κ το χρησιμοποιείς, με διαφορά μόνο στο ύψος.
Ευπρόσδεκτη λοιπόν η αλλαγή στο μέγεθος, χωρίς αυτό να γίνει τεράστιο όπως άλλα τηλ.
Φυσικά κ αν κάποιος θέλει μεγαλύτερο κινητό, θα πρέπει να κοιτάξει προς άλλη εταιρεία.
Κ εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό...επιλογές υπάρχουν για όλα τα γούστα ! :a0210:
Αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με ότι του δίνει η Apple, από την πλευρά του υλικού κ του λογισμικού, τότε το επιλέγει.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να προσπαθούμε "να την λέμε" οι μεν στους δε κ τούμπαλιν...! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

μεγαλώνει ρε ο αντίχειρας... δεν ξέρει η apple νομίζεις;

:beatnik2:

Ηρέμησε λιγάκι...από χθες σου έχω κάνει κάποιες παρατηρήσεις κ συνεχίζεις με το ίδιο ύφος...δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος...αν δεν σου αρέσουν τα προϊόντα της Apple, δεν είσαι αναγκασμένος να τα αγοράσεις ! -bye-

Δεν μεγαλωσαν τα χερια... και ασε τις ειρωνιες!
Η δυσκολια με τα αλλα κινητα ειναι να το κρατησεις σωστα με το ενα χερι... στο πλατος .
Κρατα ενα iphone 4-4S και θα δεις τη διαφορα (ο αντιχειρας εχει τη δυνατοτητα να φτασει στο πανω μερος του ανετα- εκει που εινα τωρα το ακουστικο και καμερα , κι εχει χωρο για μια ακομη σειρα εικονιδιων οπως το iphone 5).
Αν επισης δεις πρεσεκτικα τη σχεδιαση του 5, θα δεις οτι το εκαναν πιο λεπτο και με ακμες που διευκολυνουν το καλυτερο κρατημα και αφηνουν τα χερια να κινουνται ακομη καλυτερα.

Ο σχεδιασμος ειναι πολυ σημαντικος και ειναι πολυ προσεγμενος (ακομη μεγαλυτερη οθονη μπορει να χωρεσει στο μελλον αν καταργηθει το home button - χωρις να δυσκολεψει η χρηση του και χωρις ν αυξηθει το πλατος του).

Το μόνο που ζηλεύω και χαίρομαι * είναι το πάχος του. Οντως το λεπτότερο smartphone.

χαίρομαι επειδή θα κάνει την samsung να βγάλει λεπτότερο του χρόνου :earmuffs:

Το μόνο που ζηλεύω και χαίρομαι * είναι το πάχος του. Οντως το λεπτότερο smartphone.

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τον ανταγωνισμό !! :a0210:

Κάπου εδώ να δηλώσω πως έχω 3GS και iPad2.... και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος....

και δεν χρειάζεται να ηρεμήσω... μια χαρά ήρεμος είμαι...

ούτε τι ειρωνείες μπορώ να αφήσω... να με συγχωρεί η apple, η κοροϊδία μου την δίνει....

έχει ξεσκίσει ότι κινείται σε μηνύσεις για αντιγραφές και βγάζει ένα iPod Nano που οπτικά είναι ίδιο το Lumia....

μας λέει πως χρειάστηκε 3 χρόνια έρευνας για να φτιάξει τα ακουστικά... έλεος είχα κάτι παρόμοια πριν μια δεκαετία... για να πηγαίνει ο ήχος ακριβώς μέσα στο αυτί... γιατί πριν που πήγαινε; στη μύτη;;;;

και 2 χρόνια τώρα στις φωνές να μεγαλώσει η οθόνη απαντούσε πως έχει το ιδανικό μέγεθος.... μέχρι προχθές... χθες άλλαξε γνώμη...

πάντως είναι κουκλί....

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

ή και όχι...

http://www.apn.gr/news/tech-news/huawei-ascend-p1-smartphone/#

http://www.techgear.gr/oppo-finder-worlds-thinner-smartphone-45531/

-bye-

Κάπου εδώ να δηλώσω πως έχω 3GS και iPad2.... και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος....

και δεν χρειάζεται να ηρεμήσω... μια χαρά ήρεμος είμαι...

ούτε τι ειρωνείες μπορώ να αφήσω... να με συγχωρεί η apple, η κοροϊδία μου την δίνει....

έχει ξεσκίσει ότι κινείται σε μηνύσεις για αντιγραφές και βγάζει ένα iPod Nano που οπτικά είναι ίδιο το Lumia....

μας λέει πως χρειάστηκε 3 χρόνια έρευνας για να φτιάξει τα ακουστικά... έλεος είχα κάτι παρόμοια πριν μια δεκαετία... για να πηγαίνει ο ήχος ακριβώς μέσα στο αυτί... γιατί πριν που πήγαινε; στη μύτη;;;;

και 2 χρόνια τώρα στις φωνές να μεγαλώσει η οθόνη απαντούσε πως έχει το ιδανικό μέγεθος.... μέχρι προχθές... χθες άλλαξε γνώμη...

πάντως είναι κουκλί....

Είναι αδιάφορο τι συσκευές έχεις, με τον τρόπο που γράφεις...προσπάθησε να γράφεις λοιπόν με καλύτερο τρόπο.
Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Στα κινητά παίζουν κ άλλα ρόλο...πχ το κινέζικο που μας έβαλες, με την μεγαλύτερη οθόνη, έχει χειρότερη ανάλυση κατά πολύ...που σε συνδυασμό με τις 0.3 περισσότερες ίντσες, θα έχει ακόμα χειρότερη απεικόνιση.

ξεχασες και οτι ειναι ελαφρυτερο !!!:2thumb22sup:

Βασικά τώρα έχει το σωστό βάρος για το μέγεθός οθόνης του.

Το 4/4s ήταν πολύ βαρύ για 3.5"

Βάζω στοίχημα ότι θα σας φανεί πούπουλο στο χέρι και ειδικά με το πάχος που μίκρυνε.