Che
AVClub Addicted Member
A ξεχασα , οταν ειναι να τραταρω κανα μουσαφιρη περνω το note ενος φιλου , βολευει για δισκος σερβιρισματος!Νερανζακι κανεις?

Tις παντοφλες , βπεπε galaxy note κ.τ.λ τις φοραω στα ποδια , οχι στα χερια!Οταν λοιπον θελω κινητο , μια χαρα ειναι οι 4 ιντζες του iphone 5 !
Tις παντοφλες , βπεπε galaxy note κ.τ.λ τις φοραω στα ποδια , οχι στα χερια!Οταν λοιπον θελω κινητο , μια χαρα ειναι οι 4 ιντζες του iphone 5 !
Οι 4" , ετσι οπως ειναι , ειναι ιδανικες...
Νόμιζα ότι οι 3.5" είναι ιδανικές. Μεγάλωσαν τα χέρια των ανθρώπων;
Το Note είναι άλλη κατηγορία, κακώς το συγκρίνετε. Πιάστε το S3, το Galaxy Nexus ή το 920 για σύγκριση..
http://www.bbc.com/news/technology-19557497
μεγαλώνει ρε ο αντίχειρας... δεν ξέρει η apple νομίζεις;
Το μόνο που ζηλεύω και χαίρομαι * είναι το πάχος του. Οντως το λεπτότερο smartphone.
χαίρομαι επειδή θα κάνει την samsung να βγάλει λεπτότερο του χρόνου :earmuffs:
Το μόνο που ζηλεύω και χαίρομαι * είναι το πάχος του. Οντως το λεπτότερο smartphone.
χαίρομαι επειδή θα κάνει την samsung να βγάλει λεπτότερο του χρόνου :earmuffs:
Κάπου εδώ να δηλώσω πως έχω 3GS και iPad2.... και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος....
και δεν χρειάζεται να ηρεμήσω... μια χαρά ήρεμος είμαι...
ούτε τι ειρωνείες μπορώ να αφήσω... να με συγχωρεί η apple, η κοροϊδία μου την δίνει....
έχει ξεσκίσει ότι κινείται σε μηνύσεις για αντιγραφές και βγάζει ένα iPod Nano που οπτικά είναι ίδιο το Lumia....
μας λέει πως χρειάστηκε 3 χρόνια έρευνας για να φτιάξει τα ακουστικά... έλεος είχα κάτι παρόμοια πριν μια δεκαετία... για να πηγαίνει ο ήχος ακριβώς μέσα στο αυτί... γιατί πριν που πήγαινε; στη μύτη;;;;
και 2 χρόνια τώρα στις φωνές να μεγαλώσει η οθόνη απαντούσε πως έχει το ιδανικό μέγεθος.... μέχρι προχθές... χθες άλλαξε γνώμη...
πάντως είναι κουκλί....
ξεχασες και οτι ειναι ελαφρυτερο !!!:2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.